Tepes Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='C&B']Ja miałam w niedzielę jechać, ale przełożyłam na sobotę bo mi tęskno było do koni :diabloti: A przenosisz się do innej stadniny, bo coś pisałaś? A u was można tak, że w wakacje przyjeżdżasz na cały dzień, pomagasz czyścić konie, pieścisz psy i koty i jesteś obserwowana przez koguta? :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]jo w sumie jo bych wolała w sobota no ale cóz Ewa w sobota na urodziny a jo na turniej własnie nie wiema le zamierzom sie psytać psa maja na łańcuchu kotóów ani kogutów nie ma:evil_lol:[/COLOR] Quote
C&B Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja w te wakacje byłam cały dzień i było super:multi: A w następne planujemy 2-3 osoby tak iść, bo przy 17 koniach rąk nigdy za wiele do pracy i miziania :loveu: No, a na zakończenie może jakies ognisko :evil_lol: Jednym słowem jak dla mnie - raj:loveu::loveu: Quote
Talia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie czytałam o tym na zlotowym... Wszystko się wyjaśni, jak odpisze ta babka :roll: Niestety, na 7 :-( Ale może uda mi się dobrze zaliczyć tą kartkówkę :roll: Oj biedna Ty, ja ostatnio przed po i przed biologią dzisiaj normalnie taki stres przeżyłam, że szkoda gadać :diabloti:[/QUOTE] To widze, że nie tylko ja sie boje biologii:eviltong: Tylko ja jestem na biol-chemie, więc nie da sie tego uniknąć;) Quote
Martunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja tak samo jestem na biol-chemie :diabloti: Quote
Tepes Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='C&B']Ja w te wakacje byłam cały dzień i było super:multi: A w następne planujemy 2-3 osoby tak iść, bo przy 17 koniach rąk nigdy za wiele do pracy i miziania :loveu: No, a na zakończenie może jakies ognisko :evil_lol: Jednym słowem jak dla mnie - raj:loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR=Blue]nono fajniuchno my może z Ewą bydziemy łazić tam ale wpierw trzeba sie spytać czy mozna:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Talia']To widze, że nie tylko ja sie boje biologii:eviltong: Tylko ja [COLOR=Blue]jestem na biol-chemie, więc nie da sie tego uniknąć;)[/QUOTE] jo tyż sie boja xD bo mom fakultet biologiczny ale bardzi sie podstawy boja z wycedyrektorką:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='deer_1987']Dzien dobry!![/QUOTE] [COLOR=Blue]dobry:p kurde już po turnieju xD jak tam wlazłach i zoboczyłach jak grają te dziołchy to miałach ochota siednąć i płakać xD późni okazało sie żę to drugo ligowe laski a zaś jo amator:cool1: z 2 wygrałach i mom 7 miejsce żal no ale cóż nie miałach szans z takimi dziołchami żadnych a drużynowo 3 :eviltong: [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 E tam, też dobre miejsce ;) :loveu: Jak tam weekend? Odpoczywa się :D ? Quote
Kaya93 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Dzień doberek :loveu: Sie przejmujesz turniejem :eviltong: 7 miejsce to bardzo dobrze, ja bym miała ostatnie :evil_lol: Co tam u Was? Też szaro i ponuro jak u nas? :razz: Quote
Tepes Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Martunia']E tam, też dobre miejsce ;) :loveu: Jak tam weekend? Odpoczywa się :D ?[/QUOTE] [COLOR=Blue]a dobre bo i tak wiem zę nie miałach szans z 2 ligowymi dziołchami a jo amator:evil_lol: ta odpoczywo sie chyba w snach uczy sie turniejuje i wgl MASAKRA:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']Witamy :loveu:[/QUOTE] [COLOR=Blue]heloł:loveu::loveu:[/COLOR] [quote name='Kaya93']Dzień doberek :loveu: Sie przejmujesz turniejem :eviltong: 7 miejsce to bardzo dobrze, ja bym miała ostatnie :evil_lol: Co tam u Was? Też szaro i ponuro jak u nas? :razz:[/QUOTE] [COLOR=Blue]Witam Panią:loveu: a sie przejmuja i już xD a u nos no w sumie to co u Wos:diabloti:[/COLOR] Quote
Kaya93 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=blue]Witam Panią:loveu:[/COLOR] [COLOR=blue]a sie przejmuja i już xD[/COLOR] [COLOR=blue]a u nos no w sumie to co u Wos:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Nie przejmuj sie :calus: Hmmm.... mi zawsze humor poprawi to: [IMG]http://www.fit.pl/g/str/dieta_dla_ciebie/kulinaria/lody_02.jpg[/IMG] Albo: [IMG]http://www.se.pl/media/pics/2008/10/10/EN_90130446_063_460x370.jpg[/IMG] Może na Ciebie też zadziała :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [url]http://www.se.pl/media/pics/2008/10/10/EN_90130446_063_460x370.jpg[/url] ooo fuuu sama truskawka spoko ale z jakąś czekoladą czy co to jest .... Paulina zwymiotuje zaraz przez ciebie i przyniose ci ciuchy do prania buaha :evil_lol::evil_lol: na mnie zadziałał nawidoczniej skutek uboczny :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 masz może to pomoże xD <LP3 [url]http://www.youtube.com/watch?v=QuV2KyGT_D8&translated=1[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=jMDcE24GcBE&translated=1[/url] new divide ci sie pewnie znudziło :razz: te pewnie też ale mają ci poprawić humor !!:evil_lol: o ile te piosenki wgl kiedyś lubiałaś buaha :D:D Quote
Tepes Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='Kaya93']Nie przejmuj sie :calus: Hmmm.... mi zawsze humor poprawi to: [IMG]http://www.fit.pl/g/str/dieta_dla_ciebie/kulinaria/lody_02.jpg[/IMG] Albo: [IMG]http://www.se.pl/media/pics/2008/10/10/EN_90130446_063_460x370.jpg[/IMG] Może na Ciebie też zadziała :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]o boże mmmmm i do razu lepi:loveu::loveu: ino jo mom uczulenia na truskawki i czekolada:diabloti:[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94'][URL]http://www.se.pl/media/pics/2008/10/10/EN_90130446_063_460x370.jpg[/URL] ooo fuuu sama truskawka spoko ale z jakąś czekoladą czy co to jest .... Paulina zwymiotuje zaraz przez ciebie i przyniose ci ciuchy do prania buaha :evil_lol::evil_lol: na mnie zadziałał nawidoczniej skutek uboczny :D[/QUOTE] [COLOR=Blue]bo Ty sie nie znosz:eviltong:[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']masz może to pomoże xD <LP3 new divide ci sie pewnie znudziło :razz: te pewnie też ale mają ci poprawić humor !!:evil_lol: o ile te piosenki wgl kiedyś lubiałaś buaha :D:D[/QUOTE] [COLOR=Blue]a właśnie że nie znudziło ale to tyś spoko dzieki dzięki:loveu:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]bo Ty sie nie znosz:eviltong:[/COLOR][/QUOTE] no najwidoczniej :evil_lol::evil_lol: [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]a właśnie że nie znudziło ale to tyś spoko dzieki dzięki:loveu:[/COLOR][/QUOTE] no bo oni jak stworzą piosenke to sie nie da znudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no najwidoczniej :evil_lol::evil_lol: no bo oni jak stworzą piosenke to sie nie da znudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]ale mi od LP mało piosenek sie podobo wola Slipknota abo Bullet For My Valentyne ale mi kurde zrobiła smaka na tako truskawa w czekoladzie:placz:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ale mi od LP mało piosenek sie podobo wola Slipknota abo Bullet For My Valentyne ale mi kurde zrobiła smaka na tako truskawa w czekoladzie:placz:[/COLOR][/QUOTE] cicho być mogłabyś udawać że chociaż ich lubisz :D:D:D:mad: :loveu::loveu::loveu::loveu::iloveyou: pomyśl że to jest truskawka w koooopie :evil_lol: lepiej ??:D:D Quote
Tepes Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']cicho być mogłabyś udawać że chociaż ich lubisz :D:D:D:mad: :loveu::loveu::loveu::loveu::iloveyou: pomyśl że to jest truskawka w koooopie :evil_lol: lepiej ??:D:D[/QUOTE] [COLOR=Blue]ale nie godm zę ich nie lubia:diabloti: nic nie dało bo łona i tak jest w czekoladzie a Tyś jest gupio:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ale nie godm zę ich nie lubia:diabloti: nic nie dało bo łona i tak jest w czekoladzie a Tyś jest gupio:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] :diabloti: mi ta czekolada wyglada jak budyn, a budyn czekoladowy nie jest taki dobry :razz: wiec pomyśl że jest w budyniu :p Quote
Tepes Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:diabloti: mi ta czekolada wyglada jak budyn, a budyn czekoladowy nie jest taki dobry :razz: wiec pomyśl że jest w budyniu :p[/QUOTE] [COLOR=Blue]no budyniu czekoladowego tyż nie lubia:evil_lol: a weź skończ ida se zjeś milka z orzechem i karmelem:loveu::diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no budyniu czekoladowego tyż nie lubia:evil_lol: a weź skończ ida se zjeś milka z orzechem i karmelem:loveu::diabloti:[/COLOR][/QUOTE] a to .......idź xD a ja musze zrobic zadania i sie nauczyc na jutrzejszy sprawdzian :placz::placz: przewalone ..... Quote
Tepes Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a to .......idź xD a ja musze zrobic zadania i sie nauczyc na jutrzejszy sprawdzian :placz::placz: przewalone .....[/QUOTE] [COLOR=Blue]nie martw sie jo tyż...a mi sie tak nie chce...ale wpierw jada do Plejady sie po sklepach połazić:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nie martw sie jo tyż...a mi sie tak nie chce...ale wpierw jada do Plejady sie po sklepach połazić:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] no ale ja mam tyle tego ze przez caly dzien nie wyrobie xD a bo ja wiem co to plejada xD no ale looz rozumiem ze jest duzo rzeczy do kupienia buaha xD Quote
Tepes Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no ale ja mam tyle tego ze przez caly dzien nie wyrobie xD a bo ja wiem co to plejada xD no ale looz rozumiem ze jest duzo rzeczy do kupienia buaha xD[/QUOTE] [COLOR=Blue]e tam wyrobisz wyrobisz xD plejada to mosz centrum handlowe xD zakupiłach se buty na zima kurtka na zima no xD i mi kasy brakło a jeszcze chciałach taśka zęby do butów pasowała:evil_lol: a niedlugo na konie:multi:[/COLOR] Quote
Recommended Posts