HuSkYy-Paulina-94 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ta ukradłach:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] złodziejka !!:diabloti: Quote
Tepes Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']złodziejka !!:diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]hahaha :diabloti: jutro turniej nieeee:placz:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hahaha :diabloti: jutro turniej nieeee:placz:[/COLOR][/QUOTE] jaki turniej ??:razz::razz: Quote
Tepes Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jaki turniej ??:razz::razz:[/QUOTE] [COLOR=Blue]z pingla nie chca...późni w nidziela itd idt:placz:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]z pingla nie chca...późni w nidziela itd idt:placz:[/COLOR][/QUOTE] olaboga :D pamietam jak sie balam zawodow z hokeja bo szlam do innej szkoly a problem w tym ze tam było dużo osób co znam maskara normalnie :roll: Quote
Tepes Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']olaboga :D pamietam jak sie balam zawodow z hokeja bo szlam do innej szkoly a problem w tym ze tam było dużo osób co znam maskara normalnie :roll:[/QUOTE] [COLOR=Blue]a jo znom czy nie wali mie to zawsze sie boja:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]ale dzisiej tyż fajnego stersa miałach jak zoboczyłach tych stażystów xD brat padoł ze szkoda że mie nie zabili:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]a jo znom czy nie wali mie to zawsze sie boja:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]ale dzisiej tyż fajnego stersa miałach jak zoboczyłach tych stażystów xD brat padoł ze szkoda że mie nie zabili:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] łeee tam nie bój bedzie dobrze :evil_lol::evil_lol: najwyzej przygrasz :D:D ale wierze w ciebie :D:D Quote
Tepes Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']łeee tam nie bój bedzie dobrze :evil_lol::evil_lol: najwyzej przygrasz :D:D ale wierze w ciebie :D:D[/QUOTE] [COLOR=Blue]nojwyży przegrosz dzięki:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nojwyży przegrosz dzięki:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] no bo co nawyzej przegrasz nie mozesz nic wiecej stracic ani nic :D ojj tam jeszcze ewentulanie sie jakos zblaznic jak cos nie tak zrobisz ale to sie tylko czasami zdaza :D:evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no bo co nawyzej przegrasz nie mozesz nic wiecej stracic ani nic :D ojj tam jeszcze ewentulanie sie jakos zblaznic jak cos nie tak zrobisz ale to sie tylko czasami zdaza :D:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]no niby nie ale i tak nie zmienio to faktu że sie boja xD ale dobrze żę to nie jest indywidualny ino drużynowy ze szkoły:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no niby nie ale i tak nie zmienio to faktu że sie boja xD ale dobrze żę to nie jest indywidualny ino drużynowy ze szkoły:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] pomodle sie za ciebie :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Tepes Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']pomodle sie za ciebie :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]nie dzięki obejdzie sie:evil_lol: boziuuuu turniej jednak w sobota ida sie zabić xD [/COLOR] Quote
taxelina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 E tam nie wazne ze zimno wazne ze slonce mialas bo nam brakuje slonca.. Quote
Tepes Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='deer_1987']E tam nie wazne ze zimno wazne ze slonce mialas bo nam brakuje slonca..[/QUOTE] [COLOR=Blue]słońce byłos słońca ni ma:diabloti: kurde ale po turnieju żem jest wściekło!!! drużynowo chyba 1 a indywidualnie 3...:shake: ale jakoś apranoja jo nie wiem skąd łoni tych sędziów wyczaśli LICZYĆ nie umieli nie wiedzieli co to jest net wogl porażka!! 2 synków to tak opieprzyłach że zaroz zaczeli lepi liczyć...ok facet wywałuje gra o FINAŁ czyli 1/2 miejsce jo i moja kumpela no to ok było jasne zę przegrom wszyscy hepi że łona 1 jo 2 i wgl idziemy sie przebrać zeszły my na dół przebrane a facet leci za mną ze jo mom jeszce jednego mecza o 2 miejsce grać ee heloł pzrecież już gralach z kumpelą moją:roll:ale nie musza grać i ku**a przegrałach bo sie tak wkurzyłach ze nie gralach nic...ale masakra taki wnerw i pod koniec woło gosciu po odbiór dyplomu jo ida wściekło a tyn mi uśmiech bo nie dostaniesz a jo to NIE odwróciłach sie i poszłach a łon za mną...[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 teraz my mamy słonko :multi::multi::multi:i jest tarara ciepło :multi: buahaha babka co to łaske robi że dyplom dostanie i dobrze niech sobie nie mysla :D:D:D:D:lol: Quote
Martunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Heloł :loveu: W końcu wpadłam :) Łaaał już bez lonży jeździsz ^^ Jestem z Ciebie dumna :multi: O byłyście w tym zajeździe :) No domki podobne do tych z Sulistrowic, tylko że więcej tam jest miejsca, nie :D ? Jaka piękna obroża :loveu: I Boneczek jak zawsze :loveu: Widziałam tego demota :D Ostatnio na infie nie mamy co robić i tylko tam siedzimy :evil_lol: E tam, nie denerwuj się :calus: A ja dziś dostałam 4 z biologii za odp :multi: A taka zestresowałam, że szok :diabloti: Quote
Tepes Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']teraz my mamy słonko :multi::multi::multi:i jest tarara ciepło :multi: buahaha babka co to łaske robi że dyplom dostanie i dobrze niech sobie nie mysla :D:D:D:lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]to fajnie Ci;) no ta babka no to jo nie wiem czy wiesz bo tak jakoś dziwnie napisałaś:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Martunia']Heloł :loveu: W końcu wpadłam :) Łaaał już bez lonży jeździsz ^^ Jestem z Ciebie dumna :multi: O byłyście w tym zajeździe :) No domki podobne do tych z Sulistrowic, tylko że więcej tam jest miejsca, nie :D ? Jaka piękna obroża :loveu: I Boneczek jak zawsze :loveu: Widziałam tego demota :D Ostatnio na infie nie mamy co robić i tylko tam siedzimy :evil_lol: E tam, nie denerwuj się :calus: A ja dziś dostałam 4 z biologii za odp :multi: A taka zestresowałam, że szok :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]heloł:loveu::loveu::loveu:no wreszcie:multi: No niby bez tyż jest żem z siebie dumno:evil_lol: ale nie wiem może sie przeniosa do stadniny w Rudzie bo tam mają tani... No podobne a miejsca jest dużooooooooooooooo więcy:diabloti: a Ty na infie pracować a nie na demotach siedzieć:evil_lol: no to gratuluja!!:)[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]to fajnie Ci;) no ta babka no to jo nie wiem czy wiesz bo tak jakoś dziwnie napisałaś:evil_lol:[/COLOR] [/COLOR][/QUOTE] o tej babce to mowie o tobie wiec co tu do zrozumienia xD no dobra moze troche dziwnie napisalam xD:evil_lol::cool1: Quote
Martunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Aha :) No to fajnie :D Fajny zlot się szykuje :cool3: Hahaha najlepsze jest to, że na infie i tak nic nie robimy, każdy robi co chce :D Miałamnapisać, że byłam bardzo zestresowana xD Właśnie sobie przeczytałam ostatnie moje zdanie w poprzednim poście :diabloti: No i jutro idę na poprawę z biologii (nie pochwalę się jak na razie moją wspaniałą ocenką :diabloti: a napisałam źle dlatego, że akurat wtedy strasznie się czułam)) na 7.00 :shake: :placz: Nie wiem, jak ja wstanę :-( Quote
Tepes Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o tej babce to mowie o tobie wiec co tu do zrozumienia xD no dobra moze troche dziwnie napisalam xD:evil_lol::cool1:[/QUOTE] [COLOR=Blue]no dziwnie napisałas dziwnie xD[/COLOR] [quote name='Martunia']Aha :) No to fajnie :D Fajny zlot się szykuje :cool3: Hahaha najlepsze jest to, że na infie i tak nic nie robimy, każdy robi co chce :D Miałamnapisać, że byłam bardzo zestresowana xD Właśnie sobie przeczytałam ostatnie moje zdanie w poprzednim poście :diabloti: No i jutro idę na poprawę z biologii (nie pochwalę się jak na razie moją wspaniałą ocenką :diabloti: a napisałam źle dlatego, że akurat wtedy strasznie się czułam)) na 7.00 :shake: :placz: Nie wiem, jak ja wstanę :-([/QUOTE] [COLOR=Blue]no niby sie zapowiado ale nie wiadomo co z ta kaucją... nie musisz sie chwalić jo wiem:diabloti: hahaha na 7 nie no fajnie xD jo dzisiej tyż źle sie czułach przed turniejem tak mie żołądek boloł zę nie ćwiczyłach na wufie ino umierałach na parapecia w szatni:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No właśnie czytałam o tym na zlotowym... Wszystko się wyjaśni, jak odpisze ta babka :roll: Niestety, na 7 :-( Ale może uda mi się dobrze zaliczyć tą kartkówkę :roll: Oj biedna Ty, ja ostatnio przed po i przed biologią dzisiaj normalnie taki stres przeżyłam, że szkoda gadać :diabloti: Quote
Tepes Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie czytałam o tym na zlotowym... Wszystko się wyjaśni, jak odpisze ta babka :roll: Niestety, na 7 :-( Ale może uda mi się dobrze zaliczyć tą kartkówkę :roll: Oj biedna Ty, ja ostatnio przed po i przed biologią dzisiaj normalnie taki stres przeżyłam, że szkoda gadać :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]ta ino wpierw musi odpisać co mie coroz bardzi wpienio... e tam na pewno zaliczysz!;) a jo dzisiej trening jutro zaś turniej boooze:shake:[/COLOR] Quote
C&B Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dzień dobry :loveu: Mamy weekend :diabloti: A więc jutro na konie jadę :multi: A ty byłaś na koniach od czasu kiedy pierwszy raz jeździłaś bez lonży? Quote
Tepes Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='C&B']Dzień dobry :loveu: Mamy weekend :diabloti: A więc jutro na konie jadę :multi: A ty byłaś na koniach od czasu kiedy pierwszy raz jeździłaś bez lonży?[/QUOTE] [COLOR=Blue]hej:) no to super ze jutro idziesz!!:) jo jutro turniej Nie, dopiero w nidziela:evil_lol:[/COLOR] Quote
C&B Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hej:) no to super ze jutro idziesz!!:) jo jutro turniej Nie, dopiero w nidziela:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Ja miałam w niedzielę jechać, ale przełożyłam na sobotę bo mi tęskno było do koni :diabloti: A przenosisz się do innej stadniny, bo coś pisałaś? A u was można tak, że w wakacje przyjeżdżasz na cały dzień, pomagasz czyścić konie, pieścisz psy i koty i jesteś obserwowana przez koguta? :evil_lol: Quote
Recommended Posts