Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]z pingla
nie chca...późni w nidziela itd idt:placz:[/COLOR][/QUOTE]

olaboga :D pamietam jak sie balam zawodow z hokeja bo szlam do innej szkoly a problem w tym ze tam było dużo osób co znam maskara normalnie :roll:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']olaboga :D pamietam jak sie balam zawodow z hokeja bo szlam do innej szkoly a problem w tym ze tam było dużo osób co znam maskara normalnie :roll:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]a jo znom czy nie wali mie to zawsze sie boja:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=Blue]ale dzisiej tyż fajnego stersa miałach jak zoboczyłach tych stażystów xD brat padoł ze szkoda że mie nie zabili:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]a jo znom czy nie wali mie to zawsze sie boja:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=Blue]ale dzisiej tyż fajnego stersa miałach jak zoboczyłach tych stażystów xD brat padoł ze szkoda że mie nie zabili:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

łeee tam nie bój bedzie dobrze :evil_lol::evil_lol: najwyzej przygrasz :D:D ale wierze w ciebie :D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']łeee tam nie bój bedzie dobrze :evil_lol::evil_lol: najwyzej przygrasz :D:D ale wierze w ciebie :D:D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]nojwyży przegrosz dzięki:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nojwyży przegrosz dzięki:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

no bo co nawyzej przegrasz nie mozesz nic wiecej stracic ani nic :D ojj tam jeszcze ewentulanie sie jakos zblaznic jak cos nie tak zrobisz ale to sie tylko czasami zdaza :D:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no bo co nawyzej przegrasz nie mozesz nic wiecej stracic ani nic :D ojj tam jeszcze ewentulanie sie jakos zblaznic jak cos nie tak zrobisz ale to sie tylko czasami zdaza :D:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]no niby nie ale i tak nie zmienio to faktu że sie boja xD ale dobrze żę to nie jest indywidualny ino drużynowy ze szkoły:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']pomodle sie za ciebie :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]nie dzięki obejdzie sie:evil_lol:

boziuuuu turniej jednak w sobota ida sie zabić xD
[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']E tam nie wazne ze zimno wazne ze slonce mialas bo nam brakuje slonca..[/QUOTE]
[COLOR=Blue]słońce byłos słońca ni ma:diabloti:

kurde ale po turnieju żem jest wściekło!!!
drużynowo chyba 1 a indywidualnie 3...:shake:
ale jakoś apranoja jo nie wiem skąd łoni tych sędziów wyczaśli LICZYĆ nie umieli nie wiedzieli co to jest net wogl porażka!! 2 synków to tak opieprzyłach że zaroz zaczeli lepi liczyć...ok facet wywałuje gra o FINAŁ czyli 1/2 miejsce jo i moja kumpela no to ok było jasne zę przegrom wszyscy hepi że łona 1 jo 2 i wgl idziemy sie przebrać zeszły my na dół przebrane a facet leci za mną ze jo mom jeszce jednego mecza o 2 miejsce grać ee heloł pzrecież już gralach z kumpelą moją:roll:ale nie musza grać i ku**a przegrałach bo sie tak wkurzyłach ze nie gralach nic...ale masakra taki wnerw i pod koniec woło gosciu po odbiór dyplomu jo ida wściekło a tyn mi uśmiech bo nie dostaniesz a jo to NIE odwróciłach sie i poszłach a łon za mną...[/COLOR]

Posted

Heloł :loveu: W końcu wpadłam :)
Łaaał już bez lonży jeździsz ^^ Jestem z Ciebie dumna :multi:
O byłyście w tym zajeździe :) No domki podobne do tych z Sulistrowic, tylko że więcej tam jest miejsca, nie :D ?
Jaka piękna obroża :loveu: I Boneczek jak zawsze :loveu:
Widziałam tego demota :D Ostatnio na infie nie mamy co robić i tylko tam siedzimy :evil_lol:
E tam, nie denerwuj się :calus:
A ja dziś dostałam 4 z biologii za odp :multi: A taka zestresowałam, że szok :diabloti:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']teraz my mamy słonko :multi::multi::multi:i jest tarara ciepło :multi:

buahaha babka co to łaske robi że dyplom dostanie i dobrze niech sobie nie mysla :D:D:D:lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]to fajnie Ci;)
no ta babka no to jo nie wiem czy wiesz bo tak jakoś dziwnie napisałaś:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='Martunia']Heloł :loveu: W końcu wpadłam :)
Łaaał już bez lonży jeździsz ^^ Jestem z Ciebie dumna :multi:
O byłyście w tym zajeździe :) No domki podobne do tych z Sulistrowic, tylko że więcej tam jest miejsca, nie :D ?
Jaka piękna obroża :loveu: I Boneczek jak zawsze :loveu:
Widziałam tego demota :D Ostatnio na infie nie mamy co robić i tylko tam siedzimy :evil_lol:
E tam, nie denerwuj się :calus:
A ja dziś dostałam 4 z biologii za odp :multi: A taka zestresowałam, że szok :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]heloł:loveu::loveu::loveu:no wreszcie:multi:
No niby bez tyż jest żem z siebie dumno:evil_lol: ale nie wiem może sie przeniosa do stadniny w Rudzie bo tam mają tani...
No podobne a miejsca jest dużooooooooooooooo więcy:diabloti:
a Ty na infie pracować a nie na demotach siedzieć:evil_lol:
no to gratuluja!!:)[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]to fajnie Ci;)
no ta babka no to jo nie wiem czy wiesz bo tak jakoś dziwnie napisałaś:evil_lol:[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]

o tej babce to mowie o tobie wiec co tu do zrozumienia xD no dobra moze troche dziwnie napisalam xD:evil_lol::cool1:

Posted

Aha :)
No to fajnie :D Fajny zlot się szykuje :cool3:
Hahaha najlepsze jest to, że na infie i tak nic nie robimy, każdy robi co chce :D
Miałamnapisać, że byłam bardzo zestresowana xD Właśnie sobie przeczytałam ostatnie moje zdanie w poprzednim poście :diabloti:
No i jutro idę na poprawę z biologii (nie pochwalę się jak na razie moją wspaniałą ocenką :diabloti: a napisałam źle dlatego, że akurat wtedy strasznie się czułam)) na 7.00 :shake: :placz: Nie wiem, jak ja wstanę :-(

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']o tej babce to mowie o tobie wiec co tu do zrozumienia xD no dobra moze troche dziwnie napisalam xD:evil_lol::cool1:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]no dziwnie napisałas dziwnie xD[/COLOR]

[quote name='Martunia']Aha :)
No to fajnie :D Fajny zlot się szykuje :cool3:
Hahaha najlepsze jest to, że na infie i tak nic nie robimy, każdy robi co chce :D
Miałamnapisać, że byłam bardzo zestresowana xD Właśnie sobie przeczytałam ostatnie moje zdanie w poprzednim poście :diabloti:
No i jutro idę na poprawę z biologii (nie pochwalę się jak na razie moją wspaniałą ocenką :diabloti: a napisałam źle dlatego, że akurat wtedy strasznie się czułam)) na 7.00 :shake: :placz: Nie wiem, jak ja wstanę :-([/QUOTE]
[COLOR=Blue]no niby sie zapowiado ale nie wiadomo co z ta kaucją...
nie musisz sie chwalić jo wiem:diabloti:
hahaha na 7 nie no fajnie xD jo dzisiej tyż źle sie czułach przed turniejem tak mie żołądek boloł zę nie ćwiczyłach na wufie ino umierałach na parapecia w szatni:evil_lol:[/COLOR]

Posted

No właśnie czytałam o tym na zlotowym... Wszystko się wyjaśni, jak odpisze ta babka :roll:
Niestety, na 7 :-( Ale może uda mi się dobrze zaliczyć tą kartkówkę :roll:
Oj biedna Ty, ja ostatnio przed po i przed biologią dzisiaj normalnie taki stres przeżyłam, że szkoda gadać :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']No właśnie czytałam o tym na zlotowym... Wszystko się wyjaśni, jak odpisze ta babka :roll:
Niestety, na 7 :-( Ale może uda mi się dobrze zaliczyć tą kartkówkę :roll:
Oj biedna Ty, ja ostatnio przed po i przed biologią dzisiaj normalnie taki stres przeżyłam, że szkoda gadać :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]ta ino wpierw musi odpisać co mie coroz bardzi wpienio... e tam na pewno zaliczysz!;)
a jo dzisiej trening jutro zaś turniej boooze:shake:[/COLOR]

Posted

Dzień dobry :loveu:
Mamy weekend :diabloti:
A więc jutro na konie jadę :multi:
A ty byłaś na koniach od czasu kiedy pierwszy raz jeździłaś bez lonży?

Posted

[quote name='C&B']Dzień dobry :loveu:
Mamy weekend :diabloti:
A więc jutro na konie jadę :multi:
A ty byłaś na koniach od czasu kiedy pierwszy raz jeździłaś bez lonży?[/QUOTE]
[COLOR=Blue]hej:)
no to super ze jutro idziesz!!:) jo jutro turniej
Nie, dopiero w nidziela:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hej:)
no to super ze jutro idziesz!!:) jo jutro turniej
Nie, dopiero w nidziela:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

Ja miałam w niedzielę jechać, ale przełożyłam na sobotę bo mi tęskno było do koni :diabloti:
A przenosisz się do innej stadniny, bo coś pisałaś?
A u was można tak, że w wakacje przyjeżdżasz na cały dzień, pomagasz czyścić konie, pieścisz psy i koty i jesteś obserwowana przez koguta? :evil_lol: