HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ja sie kloce :crazyeye: toż to istna dyskusja :D:D z mamusią :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [COLOR=Blue]A mocie sie cieszcie wszyscy razem;)[/COLOR] [IMG]http://i27.tinypic.com/156qzht.png[/IMG] Quote
Martunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Łiiii jakie piękne konie :loveu::loveu::cool3: Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Martunia']Łiiii jakie piękne konie :loveu::loveu::cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Ależ szalenie wyczerpująco wypowiedź:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 łooooo koniska xD ej Romiem imprezke z okazji zakonczenia lata u mnie w galeri ;p z w niedziele o 21 :00 Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']łooooo koniska xD ej Romiem imprezke z okazji zakonczenia lata u mnie w galeri ;p z w niedziele o 21 :00[/quote] [COLOR=Blue]hm co jo w nidziela robia nie wiem xD sie zoboczy i jo nie kończa żadnego lata cichooooooo:evil_lol: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']łooooo koniska xD ej Romiem imprezke z okazji zakonczenia lata u mnie w galeri ;p z w niedziele o 21 :00[/QUOTE] dżampreza :-o pora zacząć odwiedzać twą galeriee :D:D Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 nooo wypadalo by wypadalo ;P no to w NIEDZIELE o 21:00 ;] Bonowa ty wiesz co masz przyprowadzic ze soba??? Quote
Martunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Haha ciesz się, że wogóle coś napisałam :evil_lol: szuprajs :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']dżampreza :-o pora zacząć odwiedzać twą galeriee :D:D[/quote] [COLOR=Blue]Ty byś ino szalała:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][quote name='łapeczek']nooo wypadalo by wypadalo ;P no to w NIEDZIELE o 21:00 ;] Bonowa ty wiesz co masz przyprowadzic ze soba???[/quote] [COLOR=Blue]SZUPRAJSA?:megagrin: w sumie chyba wiem [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 buah ale ja tam wchodze a tu pełno ludzi (wstydze sie :oops::roflt:) Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Oj Oj Martunia bo mamusia ci przykruci wszytskie przyjemnosci jak nie zaczniesz sie zachowywac ;p Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buah ale ja tam wchodze a tu pełno ludzi (wstydze sie :oops::roflt:)[/quote] [COLOR=Blue]nie wstydź sie bo kopa w dupa zaroz:diabloti: [/COLOR][quote name='łapeczek']Oj Oj Martunia bo mamusia ci przykruci wszytskie przyjemnosci jak nie zaczniesz sie zachowywac ;p[/quote] [COLOR=Blue]te zostow mi SZUPRAJSA w spokoju:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Haha ciesz się, że wogóle coś napisałam :evil_lol: szuprajs :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]weź kobito bo normalnie nie umia xD[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buah ale ja tam wchodze a tu pełno ludzi (wstydze sie :oops::roflt:)[/quote] czego ???? :razz: Co ?! moje dziecko bede robic co chcem !!! i musi byc spokojne bo kurczaczek jak bedzie kurczaczek podskakiwala to kurczaczek oknem wyrzuce xD Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']czego ???? :razz: Co ?! moje dziecko bede robic co chcem !!! i musi byc spokojne bo kurczaczek jak bedzie kurczaczek podskakiwala to kurczaczek oknem wyrzuce xD[/quote] [COLOR=Blue]a bóg wie czego:evil_lol: oknem mówisz nooo fajnie:diabloti: ida kimać dziołszki bo już ledwo kontaktuja:cool1: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 jak bedzie kurczaczek nie grzeczna to wiem zadzwonie po SUPER NIANIE xD łooo ja tyz za chwila uciekom LuLu :):) Quote
Martunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]te zostow mi SZUPRAJSA w spokoju:evil_lol::evil_lol::evil_lol: weź kobito bo normalnie nie umia xD[/COLOR][/QUOTE] Ooo Anulcia mnie broni :loveu: Haha xD Od dziś mówcie na mnie szuprajs! :lol: :diabloti: [quote name='łapeczek']Co ?! moje dziecko bede robic co chcem !!! i musi byc spokojne bo kurczaczek jak bedzie kurczaczek podskakiwala to kurczaczek oknem wyrzuce xD[/QUOTE] Mama przeklina!!! :evil_lol: Ależ ty zua. :placz: Nie chcę super niani! ;((((( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']czego ???? :razz: [/QUOTE] no bo jestem goopia :D:D:D ale przelamalam wstyd jestem z siebie dumna :roflt::D ja też ide pa mamusiu:loveu::loveu::loveu: i wam yyy ??:loveu::loveu:kim wy dla mnie jesteście ??:D o wiem ty łapeczek jesteś moja ciotka a ty martunia(szuprajs) kuzynka o !! :D:D Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Martunia']Ooo Anulcia mnie broni :loveu: Haha xD Od dziś mówcie na mnie szuprajs! :lol: :diabloti: Mama przeklina!!! :evil_lol: Ależ ty zua. :placz: Nie chcę super niani! ;((((([/quote] To musisz byc grzeczna !!! bo wymysle kare dla mojego dziecka:mad: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no bo jestem goopia :D:D:D ale przelamalam wstyd jestem z siebie dumna :roflt::D ja też ide pa mamusiu:loveu::loveu::loveu: i wam yyy ??:loveu::loveu:kim wy dla mnie jesteście ??:D o wiem ty łapeczek jesteś moja ciotka a ty martunia(szuprajs) kuzynka o !! :D:D[/quote] nno to cieczy mnie to :multi: heh tak tak idz paulinko spac :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']To musisz byc grzeczna !!! bo wymysle kare dla mojego dziecka:mad: nno to cieczy mnie to :multi: heh tak tak idz paulinko spac :)[/QUOTE] no ide i cos sie wybrac nie moge :D:D:loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Hehe ja tyz tak mom ;p bo tutaj jeszcze tyle jest do poczytania i napisania i jakos ciezko mi pojsc do lozka ale lozko juz mam zrobione ( babcia mi zrobila xD! ) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']Hehe ja tyz tak mom ;p bo tutaj jeszcze tyle jest do poczytania i napisania i jakos ciezko mi pojsc do lozka ale lozko juz mam zrobione ( babcia mi zrobila xD! )[/QUOTE] kochana babunia ;D:D kurde chyba jednak ide albo no pojde :D:D hehe paaa waam :loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czesc :) wpadnij jutro do nas wpisac sie na liste imprezowa na niedziele;p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 jednak wrocilam dogomania uzaleznia :D:D Quote
Recommended Posts