Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Kisses']Przyszłam, żeby nie było, że nie odwiedzam :diabloti: Doberek, co tam u Was? :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]O witam:loveu::loveu: A u nos nic ciekawego xD dzisiej z Ewą na konie w przyszłym tygodniu wyślą mi kask do jazdy i wtorek szkoła...:placz: [/COLOR] Quote
Kisses Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nie wymawiaj tego słowa na 's' :cool1: To jest ZUO. Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Kisses']Nie wymawiaj tego słowa na 's' :cool1: To jest ZUO.[/quote] [COLOR=Blue]Wiem no ale cóż trzeba sie z tym pogodzić że to już we wtorek NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:placz: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Elos mamuśka :cool3::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: i jak ci idzie zbieranie kaski na moje pikne autko ??:loveu::loveu: przypomne jak wyglada :D tylko to ma byc to auto :p nie wiem czy ci sprzedadza bo najprawdopodobniej ma byc jeszcze nagrywane transformers 3 wiec beda go potrzebowac :D ale im najwyzej pozycze :loveu::loveu: [url]http://www.auto-blog.pl/wp-content/uploads/2009/07/chevrolet-camaro-transformers-special-edition.jpg[/url] Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']Elos mamuśka :cool3::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: i jak ci idzie zbieranie kaski na moje pikne autko ??:loveu::loveu: przypomne jak wyglada :D tylko to ma byc to auto :p nie wiem czy ci sprzedadza bo najprawdopodobniej ma byc jeszcze nagrywane transformers 3 wiec beda go potrzebowac :D ale im najwyzej pozycze :loveu::loveu: [URL]http://www.auto-blog.pl/wp-content/uploads/2009/07/chevrolet-camaro-transformers-special-edition.jpg[/URL][/quote] [COLOR=Blue]dobry:loveu::loveu: Wal sie nie kupia Ci żadnego auta xD I nie byda oglądać badziewnych transformersów i dej mi spokój:cool1: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]dobry:loveu::loveu: Wal sie nie kupia Ci żadnego auta xD I nie byda oglądać badziewnych transformersów i dej mi spokój:cool1: [/COLOR][/QUOTE] obiecalas ze mi kupisz :cool1::placz::placz: to se sama kupie o i sie w** :D a czy ja ci kaze go ogladac ?:hmmmm: Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']obiecalas ze mi kupisz :cool1::placz::placz: to se sama kupie o i sie w** :D a czy ja ci kaze go ogladac ?:hmmmm:[/quote] [COLOR=Blue]Nic nie obiecywałach to se kup sama ino już tak z góry godom że nie byda oglądać:eviltong:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nic nie obiecywałach to se kup sama ino już tak z góry godom że nie byda oglądać:eviltong:[/COLOR][/QUOTE] no to sobie kupie :roll: widze ze na matke nie mozna liczyc:cool1: myslisz tylko o sobie :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no to sobie kupie :roll: widze ze na matke nie mozna liczyc:cool1: myslisz tylko o sobie :shake: :evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No a jak matka tyż musi sie rozwijać(czyt jazda konno i takie tam xD) a nie ino Ty! mosz jeszzce przed sobą caaaałe żcyie i nie zapominej o młodszym bracie!:diabloti:[/COLOR] Quote
dog193 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jazda konna, jazda konna :multi: PS. Uf, przeszło :lol: Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cześć xD! Co tam słychac ? bo ja za pare chwil uciekam na zdjatka :P Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='dog193']Jazda konna, jazda konna :multi: PS. Uf, przeszło :lol:[/quote] [COLOR=Blue]patataj patataj:evil_lol: No to dobrze xD [/COLOR][quote name='łapeczek']Cześć xD! Co tam słychac ? bo ja za pare chwil uciekam na zdjatka :P[/quote] [COLOR=Blue]nic nie słychac użalom sie nad soba bo wt do s....:placz:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 no co zrobimy :( takie jest nasze zycie juz !!!! (beznadziejne ) Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']no co zrobimy :( takie jest nasze zycie juz !!!! (beznadziejne )[/quote] [COLOR=Blue]Życie jest okrutne i jeszce nie mo kto robić nom zdjęc nakuniach xD[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ooOOooOOOJ no to kliopsidlo ;( Jak bysmy mieszkaly blizej siebie to ja bym ci porobila xD! a ja w pazdzierniku jade na 3 dniowa wycieczke znowu z Wefistami na koniki ;p i przez trzy dni bede jezdzic i jezdzic ile chcem:P Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']ooOOooOOOJ no to kliopsidlo ;( Jak bysmy mieszkaly blizej siebie to ja bym ci porobila xD! a ja w pazdzierniku jade na 3 dniowa wycieczke znowu z Wefistami na koniki ;p i przez trzy dni bede jezdzic i jezdzic ile chcem:P[/quote] [COLOR=Blue]No widzisz jakoś Ty dobro ale niestety czemu tak daleko musisz mieszkac:cool1: ooo ja jak fajnie Ci:loveu::loveu: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 No nie wiem jakos tak sie zlozylo ;p hehe wiem ze fajnie w I kl. bylismy dwa razy na tych koniach i bylo super ;];] wuefista nnam zalatwil niedrogo i jazdy 4 razy dziennie :) ;];] wiec gites majones Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']No nie wiem jakos tak sie zlozylo ;p hehe wiem ze fajnie w I kl. bylismy dwa razy na tych koniach i bylo super ;];] wuefista nnam zalatwil niedrogo i jazdy 4 razy dziennie :) ;];] wiec gites majones[/quote] [COLOR=Blue]jo tyż tak chcaaaaaaaaaaaa:placz:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 to przeprowadz sie do Pn i chodz ze mna do szkoly xD Quote
Bartiśkowa_ Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy sie u was po awarii dogo :p:multi: Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']to przeprowadz sie do Pn i chodz ze mna do szkoly xD[/quote] [COLOR=Blue]E wola na moim zadupiu mieszkać:eviltong: [/COLOR][quote name='Bartiśkowa_']Witamy sie u was po awarii dogo :p:multi:[/quote] [COLOR=Blue]oo hej:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Skibka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]E wola na moim zadupiu mieszkać:eviltong: [/COLOR] [/QUOTE] Na jakim zadupiu dyć nasza Ruda Śl. powinna być stolicom.:lol: Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Skibka']Na jakim zadupiu dyć nasza Ruda Śl. powinna być stolicom.:lol:[/quote] [COLOR=Blue]No tak oczywiście!!!:diabloti: [/COLOR][quote name='bianka19']Dzieńdobry Bonusie ;)[/quote] [COLOR=Blue]dobry:razz:[/COLOR] Quote
Recommended Posts