Tepes Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']znaczy nie no moglas mi zaslonic od razu twarz tej o to panienki bo jej nienawidze dlatego moze mi sie fryz nie podoba :D:D wiec sama nie wiem :D:D[/quote] [COLOR=Blue]aha no cóż xD mi ta baba zwiso i powiewo;) [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]aha no cóż xD mi ta baba zwiso i powiewo;) [/COLOR][/QUOTE] a mi nie :D:D:D boshe napalilam sie na tego brumma :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a mi nie :D:D:D boshe napalilam sie na tego brumma :loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Boshh Tyś je gupio xD[/COLOR] [quote name='deer_1987']no to poczekamy :D[/quote] [COLOR=Blue]No to fajnie:cool3:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No, w końcu jestem :D O, w końcu sobie wybrałaś nową fryzurę ;) Ile chcesz zapuszczać? No, i sobie dałaś kolorek na włosy ;) Bonek kopacz znow :loveu: Quote
Tepes Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Martunia']No, w końcu jestem :D O, w końcu sobie wybrałaś nową fryzurę ;) Ile chcesz zapuszczać? No, i sobie dałaś kolorek na włosy ;) Bonek kopacz znow :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]No nareszcie a Ty kaj sie szwędosz?:diabloti: A nie wiem ile ale jeszcze trocha;) A no dałach i mi sie podobo:cool3: ta a tyn to kopacz jak zawsze. Wykopoł gniazdo i pomordowoł malutkie myszątka...:cool1: [/COLOR][quote name='LadyK'][CENTER]Yoł :diabloti:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Siemczan:razz:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A byłam na spotkaniu klasowym :lol: No to super :) Ojej.. biedne myszy.. Bono przecież taki morderca :( Quote
Tepes Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Martunia']A byłam na spotkaniu klasowym :lol: No to super :) Ojej.. biedne myszy.. Bono przecież taki morderca :([/quote] [COLOR=Blue]O matko Ty nie mosz co robic:evil_lol::evil_lol: A jo jutro na ognisko se jada:cool3: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Haha no cóż :diabloti: Ale fajnie :D A ja widzę, że dzisiaj już 2 raz zmieniaś banner :D Fajne :loveu: Quote
Tepes Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Martunia']Haha no cóż :diabloti: Ale fajnie :D A ja widzę, że dzisiaj już 2 raz zmieniaś banner :D Fajne :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Ino chyba psa nie biera A bo jo lubia se zmienieć;) [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Oj to szkoda.. Ale zdjęcia mają być! :eviltong: A ten nowy, co teraz masz, też od Sue? :cool3: (chyba nie ale co tam xD) Quote
Tepes Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Martunia']Oj to szkoda.. Ale zdjęcia mają być! :eviltong: A ten nowy, co teraz masz, też od Sue? :cool3: (chyba nie ale co tam xD)[/quote] [COLOR=Blue]Po co Ci zdjęcia z ogniska nawalonych ludzi?:cool3: Nie, to robila LadyK:loveu::loveu::loveu::loveu: [/COLOR] Quote
zuzolandia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [LIST] [*][I][B]hihihih widza frelko ze uskuteczniosz slonsko godka :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [/LIST][I][B]fryzz calkiem gryfny ino cza pamiyntac ze niy kazdymu pasuje :eviltong::eviltong:[/B][/I] [I][B]cza miec łodpowiednio wyprofilowano gymba :eviltong::eviltong:[/B][/I] [I][B]a:eviltong: tak wogole to pozdrawiamy i miziamy ...biołego naturlisz :evil_lol:[/B][/I] Quote
Martunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Haha, nie no nie wiem, tylko tak z przyzwyczajenia piszę :evil_lol: Aaa :) No mi się bardzo podoba :loveu: I ze zdjęciem ze zlotu! :cool3: :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='zuzolandia'] [LIST] [*][I][B]hihihih widza frelko ze uskuteczniosz slonsko godka :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [/LIST] [I][B]fryzz calkiem gryfny ino cza pamiyntac ze niy kazdymu pasuje :eviltong::eviltong:[/B][/I] [I][B]cza miec łodpowiednio wyprofilowano gymba :eviltong::eviltong:[/B][/I] [I][B]a:eviltong: tak wogole to pozdrawiamy i miziamy ...biołego naturlisz :evil_lol:[/B][/I][/quote] [COLOR=Blue]A ci sie byda pieprzyć:evil_lol: No właśnie wiem ze nie każdemu nojwyży opitola sie na łyso:diabloti: ok dzięki tyż miziano do futrzastych:eviltong: [/COLOR][quote name='Martunia']Haha, nie no nie wiem, tylko tak z przyzwyczajenia piszę :evil_lol: Aaa :) No mi się bardzo podoba :loveu: I ze zdjęciem ze zlotu! :cool3: :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No to dziecko myśl co piszesz:diabloti: Iśkowym zdjęciem ze zlotu:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No dobra, dobra, poprawię się :diabloti: Wiem, pamiętam kto te zdjecie robił :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Martunia']No dobra, dobra, poprawię się :diabloti: Wiem, pamiętam kto te zdjecie robił :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Idź już lepi spać:evil_lol: O pamietosz Gieniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][quote name='łapeczek']eeeh gdzie tamten banerek ???[/quote] [COLOR=Blue]kosmici porwali xD[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Taaa to już bardzo późna pora :diabloti: Haha, tak, pamiętam. Tylko że ja byłam Gertrudzia, a ty Gienia! I kto tu ma słabą pamięć :evil_lol: Znowu trzeba ci robić maści? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Martunia']Taaa to już bardzo późna pora :diabloti: Haha, tak, pamiętam. Tylko że ja byłam Gertrudzia, a ty Gienia! I kto tu ma słabą pamięć :evil_lol: Znowu trzeba ci robić maści? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ty po dobranocce powinnaś iś spać:cool3: Jo byłach Gienia?:lol: SKLEROZA to fajno choroba:razz: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 jak to ??? ja chcem tammmten ;p a ja dostalam taki ladny na inne forum i nie moge tam wstawic :( nie ma takiej opcji wogole ;/ ;( bede plakac a jest taki sliczny Quote
Martunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No pewnie, a nawet jeszcze wcześniej :diabloti: Tak, to akurat pamiętam, jak do Ciebie gadałam Gienia :evil_lol: Skleroza nie boli :diabloti: Quote
Tepes Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='łapeczek']jak to ??? ja chcem tammmten ;p a ja dostalam taki ladny na [COLOR=Blue]inne [/COLOR]forum i nie moge tam wstawic :( nie ma takiej opcji wogole ;/ ;( bede plakac a jest taki sliczny[/quote] [COLOR=Blue]Ty se możesz dużo chcieć jo te zdjęcie kochom:loveu: To wstow go tu [/COLOR][quote name='Martunia']No pewnie, a nawet jeszcze wcześniej :diabloti: Tak, to akurat pamiętam, jak do Ciebie gadałam Gienia :evil_lol: Skleroza nie boli :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Ok Gertrudziu mosz racja xD Skleroza boli...i to nawet nie wiesz jak [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ale on nie jest z psem ;p tylko ze mna i autem;p Quote
Recommended Posts