Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Nie, nie - mi wszystko pasuje! xD Tutaj wgl jest tak super, dużo rzeczy mi pasuje; częste fotki i nasze inteligentne rozmowy, ze naprawdę nic dodać nic ująć extra! :evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ooooooodwal sie!:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ooooooodwal sie!:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote] Ja tu prawię komplementy, a ta groźniejsza niż Bono na bannerze :diabloti::evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 hehe od kogos sie Bono musial nauczyc ... z czopka sobie nie wyciagnol tego co uma Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No, raczej z mlekiem matki tego nie wyssał :D Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Ja tu prawię komplementy, a ta groźniejsza niż Bono na bannerze :diabloti::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Jako pani taki pies:diabloti: [/COLOR][quote name='łapeczek']hehe od kogos sie Bono musial nauczyc ... z czopka sobie nie wyciagnol tego co uma[/quote] [COLOR=Blue]No właśnie xD [/COLOR][quote name='Klaudysiaczek']No, raczej z mlekiem matki tego nie wyssał :D[/quote] [COLOR=Blue]Skąd wiesz może akurat[/COLOR]:cool3: [COLOR=Blue]Aaa tak wgl Dorka sie oźrebiła xD Dokładnie kiedy nie wiem ale konik fajny już dosyć duży nie iwem jak sie zwie za chwila zdj:evil_lol: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 hehehe w koncu i Makso moo dobra nauczyciel Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Zdjęcia oźrebionej Dorki czy źrebaka z oźrebioną Dorką? :evil_lol: XD Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='łapeczek']hehehe w koncu i Makso moo dobra nauczyciel[/quote] [COLOR=Blue]najlepszego:diabloti: [/COLOR][quote name='Klaudysiaczek']Zdjęcia oźrebionej Dorki czy źrebaka z oźrebioną Dorką? :evil_lol: XD[/quote] [COLOR=Blue]samego źrebaka :lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [COLOR=Blue]Zdjęcie robione telefonem jak coś sie nie czepiać xD Jo bych go nazwała Kabanos:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://i27.tinypic.com/2ihm0d5.png[/IMG] Ale to klaczka chyba jest to Golonka:evil_lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='łapeczek']Garbooo nosy zrebook[/quote] [COLOR=Blue]sweetaśny nie?:cool3: A przy okazji mój tata tyż był sie spytać co i jak ztymi koniami ale akurat Pani była w terenie to tata pogodoł se tam ze znajomym i wgl i za chwila przyjechała Pani i podjechała do nos na koniu a mój tata na bacznośc i strach w oczach i mu powiedziałach tak zaroz tyn koń rzuci Ci sie do gardła:evil_lol: Mom ochota Bonowi na następne wakacje kupić szelki z napisem ratownik abo przewodnik abo coś to może ludzie nie bydą tak z łapami sie do niego ciś [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ty kup mu szelkasy z napisem Ochorna albo policajj Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dopisz jeszcze na bannerze: Bono-> wcielenie szatana -> RATOWNIK xD Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Dopisz jeszcze na bannerze: Bono-> wcielenie szatana -> RATOWNIK xD[/quote] [COLOR=Blue]taaa jasne:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][quote name='łapeczek']ty kup mu szelkasy z napisem Ochorna albo policajj[/quote] [COLOR=Blue]to by dobrze wyglądoł z moim bratem xD Abo ratownik abo przewodnik nie wiem :D ale jeszce duuuużo czasu:cool3: [/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 A mi się spodobało też: OCHRONA :D policja ogólnie kojarzona jest z psami xD Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']A mi się spodobało też: OCHRONA :D policja ogólnie kojarzona jest z psami xD[/quote] [COLOR=Blue]ale jo takie chucherko i ochrona nie pasuje xD a najlepi przewodnik bo jo takie dziecię niepełnosprawne i wgl:evil_lol:[/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 E tam, Bono chyba nie wygląda jak takie straszne chucherko :diabloti: Quote
Martunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dobry pomysł z tym napisem :evil_lol: Fajny kuń :cool3: Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']E tam, Bono chyba nie wygląda jak takie straszne chucherko :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Nie Bono ino JO xD [/COLOR][quote name='Martunia']Dobry pomysł z tym napisem :evil_lol: Fajny kuń :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Mie strasznie wkurzo jak ludzie pachają sie z łapami do Bona bez pytania to może takie coś by poskutkowało[/COLOR] [COLOR=Blue]Szczerze nie chce mi sie robić mu zdjęć:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No takie coś jest denerwujące.. :roll: E tam, ale za to Bonkowi pewnie nie nudzisz się robić zdjęć :cool3: Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Martunia']No takie coś jest denerwujące.. :roll: E tam, ale za to Bonkowi pewnie nie nudzisz się robić zdjęć :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Abo kupia mu tako tabliczka UWAGA DOTKNIĘCIE GROZI UTRATA RĘKI[/COLOR]:diabloti: Quote
Martunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No i bardzo dobrze xD I tak do niego pasuje, psa mordercy :cool3: :diabloti: Quote
Cavy Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witamy sie hand: Ale macie groźny banner, aż bałąm się do galerii wchodzić :crazyeye: :evil_lol: Quote
Recommended Posts