Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Martunia']Haaaa! Tak myślałam, że randka się szykuje. :cool3: Porób dużo fotek. Bonek będzie Cię pilnować. :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Ty moja kochana wiesz wszytko bez mówienia Ci:D No Bonek bedzie pilnował pańci nie da se odebrać jej żadnemu synkowi xP Bo pańcia jest TYLKO jego:diabloti: [/COLOR] [quote name='Sweetaśna']bardzo fajnie:D heh:eviltong: mi tez sie nie chce:evil_lol: ale masz dobrze ja mam we wtorek apel od rana a potem na szczescie wolne:multi: ususz ususz:D bedziesz miała pamiątke tego dnia:cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Ale dobra i to że jest apel i wolne a nie no normalne lekcje.[/COLOR] [COLOR=Blue]No pamiątka musi być xP[/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 no to ladnie ktos nam tu randkuje..... ale nie noo trzymam kciukasy za udana zabawa Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']no to ladnie ktos nam tu randkuje..... ale nie noo trzymam kciukasy za udana zabawa[/quote] [COLOR=Blue]Randkuje ale nie z wszystkimi co się da tylko z moim facetem:loveu:[/COLOR] Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [COLOR=Blue]Haha jeszcze to do mnie dziwnie brzmi "z moim facetem":evil_lol: Jeszcze sie nie przyzwyczaiłam no i w ogóle xP [/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Randkuje ale nie z wszystkimi co się da tylko z moim facetem:loveu:[/COLOR][/QUOTE] A jak ma na imie bo mnie to chyba minelo Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No wiem. Wszystko Ci przepowiadałam! :D Właśnie, Bonek nie da sobie odebrać jego ukochanej pańci. ;) Ahh.. jak to teraz brzmi 'moim facetem'. :D Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']A jak ma na imie bo mnie to chyba minelo[/quote] [COLOR=Blue]Piotrek:) [/COLOR][quote name='Martunia']No wiem. Wszystko Ci przepowiadałam! :D Właśnie, Bonek nie da sobie odebrać jego ukochanej pańci. ;) Ahh.. jak to teraz brzmi 'moim facetem'. :D[/quote] [COLOR=Blue]No tak wszystko co powiedziałaś spełniło się:D Może zostań jakąś wrózką albo coś:D No tak Bonek nie da se odebrać pańci xP Noo MOIM:D haha [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No chyba zostanę. I patrz, jak się ładnie to spełniło. Przecież zacytowałam Twoją wypowiedź. Nie mówię, że on jest mój. :lol: Ejj, podobnie napisałam do Ciebie (zauważyłam to). Napisałaś, że to do Ciebie niepodobne, że tak napisałaś, a ja, że 'jak to brzmi'. :eviltong: Wiem, jestem czasem nie do zrozumienia. :eviltong: Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Martunia']No chyba zostanę. I patrz, jak się ładnie to spełniło. Przecież zacytowałam Twoją wypowiedź. Nie mówię, że on jest mój. :lol: Ejj, podobnie napisałam do Ciebie (zauważyłam to). Napisałaś, że to do Ciebie niepodobne, że tak napisałaś, a ja, że 'jak to brzmi'. :eviltong: Wiem, jestem czasem nie do zrozumienia. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Zostań moją osobistą wróżką xP Wiem że Ci chodziło żę moim a nie Twoim tylko tak se wyolbrzymiłam MOIM i tak ciężko jak na razie się do tego przyzwyczaić:D Ostatniego zdania zbyt nie rozumie ale dobra:evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A martucha wcale nie jest wróżką:evil_lol: Mi dużo wróżyła i nic sie nie spełniło po prostu z tobą to miala takiego fuksa i jej sie udało:eviltong: ale ciesze sie ze wam sie udało:D ale zawsze najbardziej mnie ciekawiło skąd chłopak wie ze ci sie podoba:cool3::diabloti: Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Sweetaśna']A martucha wcale nie jest wróżką:evil_lol: Mi dużo wróżyła i nic sie nie spełniło po prostu z tobą to miala takiego fuksa i jej sie udało:eviltong: ale ciesze sie ze wam sie udało:D ale zawsze najbardziej mnie ciekawiło skąd chłopak wie ze ci sie podoba:cool3::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Ee tam nie miała żadnego fuksa i bądź cicho:diabloti::evil_lol: Ja też się ciesze:D A wie bo bo hmm nie wiem:D To raczej widać itd:P I jeszcze jak inni mu to potwierdzili no to już wszystko wiadomo:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ok, Twoją zostanę. Bo Ada zaczyna mnie obgadywać, to nie zasługuje, wiedźma. :evil_lol: Noo tak specjalnie zaznaczyłaś, że Twój. :) Wiedziałam, że nie zrozumiesz, ale mniejsza. :D Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ada oni to jednak tasy nie madrzy nie sa ... potrafia wyczytac usmieszki speszenie sie w ich obecnosci i takie tam ....:diabloti: Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Martunia']Ok, Twoją zostanę. Bo Ada zaczyna mnie obgadywać, to nie zasługuje, wiedźma. :evil_lol: Noo tak specjalnie zaznaczyłaś, że Twój. :) Wiedziałam, że nie zrozumiesz, ale mniejsza. :D[/quote] [COLOR=Blue]Oj tak moją możesz zostać:), no ja właśnie widze no Ada nieładnie:D Wiem bo ja jestem taki "udany" człowiek który nie rozumie i nie umie dotrzeć na wystawę:diabloti::evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Noo dziś mnie Ada zdziwiła. Ja nic takiego o niej nie mówię i nie mówiłam. :-( Każdemu się zdarzy. :D Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Martunia']Noo dziś mnie Ada zdziwiła. Ja nic takiego o niej nie mówię i nie mówiłam. :-( Każdemu się zdarzy. :D[/quote] [COLOR=Blue]Wyszło szydło z worka:evil_lol:nie no żartuję:) Jutro mam 4 lekcje i do domciu i jazda na ognisko:D TYlko głupio że trzeba przyjść w strojach galowych... Ja idę dać kwiatek z Piotrkiem do Pani z rosyjskiego:D [/COLOR] Quote
Sweet Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ja tylko powiedziałam ze mi przyszłosci nie umiesz wyróżyć:eviltong: Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 pojdziesz z Piotrkiem i Bonem wreczyc tego kwiatka nie ;] Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Sweetaśna']ja tylko powiedziałam ze mi przyszłosci nie umiesz wyróżyć:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]E tam co Ty gadasz mi wszystko wywróżyła[/COLOR] :diabloti: [quote name='łapeczek']pojdziesz z Piotrkiem i Bonem wreczyc tego kwiatka nie ;][/quote] [COLOR=Blue]Jakby Bono mógł do szkoły przyjść:D[/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Acctiually'] Jakby Bono mógł do szkoły przyjść:D[/QUOTE] a na ogniskoo idzie tak ;] Quote
Sweet Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]E tam co Ty gadasz mi wszystko wywróżyła[/COLOR] :diabloti: [/quote] tobie:eviltong: Ona sie na wróżke nie nadaje jak tylko jednej osobie umie wywrózyć kazdemu powinna:evil_lol::eviltong: Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']a na ogniskoo idzie tak ;][/quote] [COLOR=Blue]Tak na ognisko idzie:) [/COLOR][quote name='Sweetaśna']tobie:eviltong: Ona sie na wróżke nie nadaje jak tylko jednej osobie umie wywrózyć kazdemu powinna:evil_lol::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Ee tam mi taka wróżka wystarczy:) Moja jedyna kochana niepowtarzalna xP:loveu: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 no to na ognisku bedziesz miala podwojna obstawe .... z jednej strony Piotrek a z drugiej Bon Quote
Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']no to na ognisku bedziesz miala podwojna obstawe .... z jednej strony Piotrek a z drugiej Bon[/quote] [COLOR=Blue]Chłopy będą się o mnie bić:evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Chłopy będą się o mnie bić:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] przestan ... booo moim zdanie to Piotrek przy Bonie nie ma szans .... Quote
Recommended Posts