Kathis Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 dodałam Urwisa do adopcje.org zauważyłam, że ludzie często tam wchodzą... może coś pomoże... Negri, masz jakieś szczególne uwagi co umieścić w ogłoszeniu allegro? masz jeszcze jakieś zdjęcia Urwisa? Quote
Kathis Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 aaa tam dopiero po jakimś czasie widać zmiany (napisane, że do 36 godzin) więc właśnie patrzyłam, a odwołane przeze mnie ogłoszenie o Kubie jeszcze wisi, a Urwisa jeszcze nie widać... Quote
Negri Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Niestety Urwis jest za TM..... agresja do innych psów :-( Quote
Korenia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kathis napisał(a):podnoszę, a przy okazji co znaczy TM? Nie ma już po co podnosić ... :-( TM - znaczy Tęczowy most - tam odchodzą psy... Quote
Negri Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Dokładnie... niestety Urwis zakończył żywot na tym świecie... teraz jest w lepszym - oby.... Quote
Kathis Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 pokój jego psiej duszy, niech się już nie wkurza na inne psy, chociaż wiem, że czasem nie można inaczej - kurde terierową miał tą cechę, biedak ;( Quote
Szczurosława Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 kurcze no, dlaczego życie jest takie do d....:-( Quote
Recommended Posts