GrubbaRybba Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 zonia napisał(a):Też się bardzo ucieszyłam, Ignac poszedł do świetnych ludzi, maja dom z ogrodem, jeszcze jednego psa(Ignac będzie miał towarzystwo), nie chcieli czekać z adopcją odrazu go wzięli, przyprowadzili swojego psa żeby się poznały(żaden nawet nie warknął:cool3:) bardzo się ucieszyli ze swojego nowego przyjaciela;) To wspaniale :multi:. Tak się cieszę, że słów mi brakuje. Zakochałam się w tym psiaku, może dlatego, że jest bardzo podobny do mojego Burgunda. Uwielbiam takie wielkie wyżłowate zwierzaki (i małe terierkowe szorściaki też :razz:). Quote
Rybc!a Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wiedziałam, że Ignac szybko znajdzie dom. Quote
magdyska25 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Suuuuper!!!!! Poprosimy jeszcze zdjęcia z nowego domku:):) Quote
magdyska25 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Zonia gdzie są zdjęcia Ignaca z nowego domku?? Quote
zonia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Postaram się zdjęcia wykombinować...tylko nie wiem czy jego właściciele mają maila to by mi przysłali...;) Quote
magdyska25 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 W takim razie czekam z niecierpliwością na zdjęcia pięknego Ignaca:loveu: Quote
Recommended Posts