zonia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Uwaga, mam nowe śliczne zdjęcia Ignaca, wyszedł na nich pięknie:loveu: Niestety trochę małe... Quote
zonia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Halo, nikt się nie interesuje Ignacem?:mad: A zdjęcia wyszły takie ładne...:evil_lol: Quote
Rybc!a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Jak się czuje mój ulubieniec? Zdjęcia ładne, ale czemu takie małe ? Quote
GrubbaRybba Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ignac, idziemy na spacerek na pierwszą. Zdjęcia bardzo ładne, ale szkoda, że takie malutkie. Quote
zonia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Też żałuję że takie malutkie(ze względu na trudności ze wstawianiem na dogo, najpierw przerabiam i wklejam na bloga a dopiero później tu wrzucam...) Ignaś czuje się dobrze, jest kochany i grzeczny:loveu::loveu: Czy ktoś jest na niego chętny...?:mad: Quote
zonia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Ooo, uwaga już wklejam jego nowe zdjęcia(teraz większe...:evil_lol:) Ależ on na tych zdjęciach pięknie wychodzi...:loveu::loveu::loveu::cool3::cool3: Quote
Rybc!a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Przecież on jest... idealny! Zróbcie mu Allegro z "płaczącym tekstem", Alegratkę, Kupsprzedaj, Adocje.org, Kupiepsa,Kupiszpsa...Znajdzie dom w trymiga ! :) Quote
GrubbaRybba Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jaki on jest piękny :loveu:. Trzeba chłopaka poogłaszać. Na pewno znajdzie świetny domek. Quote
zonia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Rybc!a napisał(a):Przecież on jest... idealny! Zróbcie mu Allegro z "płaczącym tekstem", Alegratkę, Kupsprzedaj, Adocje.org, Kupiepsa,Kupiszpsa...Znajdzie dom w trymiga ! :) Już ogłaszałam, toznaczy na alegro nie(nie jestem zarejestrowana) Quote
adapter Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Szybko dom potrzebny dla Ignaca, zima idzie a on nadal w schronie!!! Quote
zonia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Ignac, nikt się tobą nie interesuje...:placz::placz: Wskakuj ślicznotko na pierwszą... Quote
zonia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Na dobranoc, pokazujemy się na pierwszej! Quote
zonia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Kto chciałby cudownego i kochanego psiaka...Ignac właśnie taki jest!!!:loveu: DOM SZYBKO POTRZEBNY!!!:placz: Quote
zonia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Halo!!! Czemu nikt tu już nie zagląda...:razz::mad: Ignac pokazuj się na pierwszej...!! Quote
GrubbaRybba Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ignac, wskakuj na pierwszą. PS - Gdzie Ignac ma ogłoszenia? Quote
zonia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Zamieściłam go tu: www.pajęczyna.pl www.ogłoszenia.yellowpages.pl www.pineska.pl www.zwiecozyzna.pl www.trojmiasto.pl www.vetmozga.comwww.zwierzęta.pilne.net Quote
GrubbaRybba Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='zonia']Zamieściłam go tu: www.pajęczyna.pl www.ogłoszenia.yellowpages.pl www.pineska.pl www.zwiecozyzna.pl www.trojmiasto.pl www.vetmozga.comwww.zwierzęta.pilne.net Dzięki za info. to ja zrobię alegratkę. Może też allegro, jak mi czasu wystarczy, bo internet mam tylko w pracy, a czasem muszę popracować. Quote
GrubbaRybba Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Zrobiłam Ignacowi allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=273953265 Quote
zonia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='GrubbaRybba']Zrobiłam Ignacowi allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=273953265 Bardzo ci dziękuję GrubbaRybbo!:calus::Rose: Fajnie na tym allegro napisałaś:thumbs::kciuki: Quote
zonia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Dobra wiadomość do wszystkich cioteczek i wujków odwiadzających wątek Ignaca: IGNAC ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Jeszcze raz pragnę wszystkim podziękować za szukanie domu dla Ignaca, a w szczególności GrubbejRybbie;) Quote
GrubbaRybba Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Tak sie cieszę :sweetCyb::Cool!::bigcool::sweetCyb::Cool!:że Ignac ma dom. Cały weekend o nim myślałam, a tu taka wiadomość. Cudownie! Zonia, to ja dziękuję za wątek Ignaca, za opiekę nad nim, odwiedziny, za spacerki, za piękne zdjęcia. :buzi: A kto adoptował Ignaca? Wiesz coś? Quote
zonia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Tak sie cieszę :sweetCyb::Cool!::bigcool::sweetCyb::Cool!:że Ignac ma dom. Cały weekend o nim myślałam, a tu taka wiadomość. Cudownie! Zonia, to ja dziękuję za wątek Ignaca, za opiekę nad nim, odwiedziny, za spacerki, za piękne zdjęcia. :buzi: A kto adoptował Ignaca? Wiesz coś? Też się bardzo ucieszyłam, Ignac poszedł do świetnych ludzi, maja dom z ogrodem, jeszcze jednego psa(Ignac będzie miał towarzystwo), nie chcieli czekać z adopcją odrazu go wzięli, przyprowadzili swojego psa żeby się poznały(żaden nawet nie warknął:cool3:) bardzo się ucieszyli ze swojego nowego przyjaciela;) Quote
Recommended Posts