Jump to content
Dogomania

Ignac- wielkie cudo! Mix wyżła!! Szuka domu!!!/ma dom:)

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też żałuję że takie malutkie(ze względu na trudności ze wstawianiem na dogo, najpierw przerabiam i wklejam na bloga a dopiero później tu wrzucam...)
Ignaś czuje się dobrze, jest kochany i grzeczny:loveu::loveu: Czy ktoś jest na niego chętny...?:mad:

Posted

Ooo, uwaga już wklejam jego nowe zdjęcia(teraz większe...:evil_lol:)

Ależ on na tych zdjęciach pięknie wychodzi...:loveu::loveu::loveu::cool3::cool3:

Posted

Przecież on jest... idealny!
Zróbcie mu Allegro z "płaczącym tekstem", Alegratkę, Kupsprzedaj, Adocje.org, Kupiepsa,Kupiszpsa...Znajdzie dom w trymiga ! :)

Posted

Rybc!a napisał(a):
Przecież on jest... idealny!
Zróbcie mu Allegro z "płaczącym tekstem", Alegratkę, Kupsprzedaj, Adocje.org, Kupiepsa,Kupiszpsa...Znajdzie dom w trymiga ! :)

Już ogłaszałam, toznaczy na alegro nie(nie jestem zarejestrowana)

Posted

Dobra wiadomość do wszystkich cioteczek i wujków odwiadzających wątek Ignaca: IGNAC ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Jeszcze raz pragnę wszystkim podziękować za szukanie domu dla Ignaca, a w szczególności GrubbejRybbie;)

Posted

Tak sie cieszę :sweetCyb::Cool!::bigcool::sweetCyb::Cool!:że Ignac ma dom. Cały weekend o nim myślałam, a tu taka wiadomość. Cudownie!

Zonia, to ja dziękuję za wątek Ignaca, za opiekę nad nim, odwiedziny, za spacerki, za piękne zdjęcia. :buzi:

A kto adoptował Ignaca? Wiesz coś?

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Tak sie cieszę :sweetCyb::Cool!::bigcool::sweetCyb::Cool!:że Ignac ma dom. Cały weekend o nim myślałam, a tu taka wiadomość. Cudownie!

Zonia, to ja dziękuję za wątek Ignaca, za opiekę nad nim, odwiedziny, za spacerki, za piękne zdjęcia. :buzi:

A kto adoptował Ignaca? Wiesz coś?

Też się bardzo ucieszyłam, Ignac poszedł do świetnych ludzi, maja dom z ogrodem, jeszcze jednego psa(Ignac będzie miał towarzystwo), nie chcieli czekać z adopcją odrazu go wzięli, przyprowadzili swojego psa żeby się poznały(żaden nawet nie warknął:cool3:) bardzo się ucieszyli ze swojego nowego przyjaciela;)