Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To fantastycznie!!!

Czyli Pani z Zabrza się zdecydowała:)

Wydaje mi się, że kupiepsa.pl jest też dobrym miejscem na ogłaszanie, sporo ludzi przegląda i już kolejny psiak tam właśnie został wypatrzony.

Czyli z maluszkowatych maluszków czeka jeszcze psiak numer 608

Posted

[LEFT]Aha czyli ona go wypatrzyła na Twoim ogłoszeniu:multi: Bo pytałam ale ona twierdziła,że na stronie schroniska ale chyba jej sie pomieszało. Faktycznie dużo osób tam zagląda bo to już kolejna adopcja z tej strony.
[/LEFT]

Posted

Hmm no w sumie to nie wiem, tylko tak pomyślałam, że to możliwe, bo niedawno dostałam z tej strony takiego maila, którego wklejałam na poprzedniej stronie i piesek i Zabrze się zgadzają:)

"Chciałam sie dowiedziec czy biały szczeniaczek numer 609 jest jeszcze do wziecia mieszkam w zabrzu bardzo chciałabym sie
nim zaopiekowac .Prosze o odpowiedz bo on jest sliczny"

Tak czy siak najważniejsze, że znalazł dom, a na tej stronce z pewnością warto ogłaszać.

Posted

[LEFT]Fotki będą dopiero dziś na stronie wiec odrazu podam linki i opisy tu i w zbiorowym wątku.
Przyjechały do nas 3 szczeniaki ale jeden już znalazł dom,poza tym są tak cudne,że długo u nas nie zabawią.
[/LEFT]