noemik Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 wandul, 10 masz?? szacuneczekm, cioteczko.:) matko kochana, dziesięciu u mnie to ja sobie nie wyobrażam..... Quote
BeataSabra Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 noemik napisał(a):wandul, 10 masz?? szacuneczek, cioteczko.:) matko kochana, dziesięciu u mnie to ja sobie nie wyobrażam..... Spoko 10 by też weszło. Quote
noemik Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Beatko, a kysz, wypluj te słowa... sio sio.... szlaban na nowe koty do momentu jak moje kluchy znajdą domy. a kysz... Quote
BeataSabra Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 noemik napisał(a):Beatko, a kysz, wypluj te słowa... sio sio.... szlaban na nowe koty do momentu jak moje kluchy znajdą domy. a kysz... Tfu Tfu przez lewe ramie. Odpukane w niemalowane. Jak kysz to kysz Idę sobie Quote
BeataSabra Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 noemik napisał(a):nie idź, pisz, masz już kocię? Simba Ma już wątek Quote
BeataSabra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Jak tam mój synuś?? wcale nie tęsknie:placz: wcale:-( Quote
Tweety Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 BeataSabra napisał(a):Jak tam mój synuś?? wcale nie tęsknie:placz: wcale:-( jaaaasne tylko dlaczego mnie tu, na pl. Inwalidów jakas woda podchodzi na czwarte piętro?:razz: aaa, to Beatka wcale nie tęskniąca:evil_lol: Quote
noemik Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Maluch dobrze.:) Jak Monika wstaje, to Lucky rozdaje całuski>:) kochany chopak.:) Quote
Tweety Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 umie się zachować względem dam:razz: Beatka, super wychowałaś chłopaka! Quote
BeataSabra Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Tweety napisał(a):umie się zachować względem dam:razz: Beatka, super wychowałaś chłopaka! On sam się chował :loveu::loveu:.No przecież ja kotów nie lubię..... Quote
BeataSabra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Co u mojego synusia?? Mizianka i drapanko za uszkiem....... Quote
noemik Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Beatko, Lucky u mnie ciotki swej weekend spedza.:) Quote
BeataSabra Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 noemik napisał(a):Beatko, Lucky u mnie ciotki swej weekend spedza.:) Lucky jest u Ciebie ?? Mam nadzieję że chwilowo ../? Ech przybiegła bym w odwiedzinki ale nie chce przytachać "bonusu". Zdjęcia poproszę dużo zdjęć. Czy możesz na wątku Simby wpakować fotkę Foki i Tequili?? Quote
noemik Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 chwilowo, bo Monika musiala jechac do domu, jej mama jest po operacji. ale dzwoni co godzine jak on sie ma. wkleję za chwilę dobrze? a nowych zdjęć na razie brak, moj tz pojechal gdzies z aparatem. Quote
BeataSabra Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 noemik napisał(a):chwilowo, bo Monika musiala jechac do domu, jej mama jest po operacji. ale dzwoni co godzine jak on sie ma. wkleję za chwilę dobrze? a nowych zdjęć na razie brak, moj tz pojechal gdzies z aparatem. Nie dobji TZ nie dobji:mad::mad: Quote
Estera Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Skoro mały ma już swój domek, przenoszę do odpowiedniego działu ;) Quote
BeataSabra Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Estera napisał(a):Skoro mały ma już swój domek, przenoszę do odpowiedniego działu ;) Gdzie ?? To jeszcze poprosimy o przeniesienie wątku Pchełki SUSHI. Quote
Estera Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Do działu "Już w nowym domu" ;) Proszę podaj mi link to przeniosę ;) Quote
BeataSabra Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='Estera']Do działu "Już w nowym domu" ;) Proszę podaj mi link to przeniosę ;) Ok już podaje. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77713 Quote
BeataSabra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Noemik co u Lucky ?? Jak się czuje Tęsknie za nim... Quote
noemik Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Beatko, Lucuś czuje się dobrze. Natomiast obawiam się, że musimy poprosić o zmianę tytułu wątku, bo Lucuś nie może zostać u Moniki ze względu na okropne awantury ze strony jej rodziny (która z nią nie mieszka). nie chcę się tu na wątku denerwować i komentować. choć troche mnie rzuca w środku. Lucky jest u mnie. I ma się dobrze. Szuka domu na zawsze. Quote
Tweety Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 czyli jednak Noemik znowu zakocona, szkoda, że z takiego powodu:shake: Quote
noemik Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 zakocona, mam nadzieję, że Monika aktywnie włączy się w pomoc i szukanie nowego domu. ja bym go nie oddała, nawet gdyby ktoś robił mi z jego powodu milion awantur. ale to ja. to jedyny komentarz, na jaki sobie pozwolę. ech. Quote
Recommended Posts