Jump to content
Dogomania

MA cudowny dom !!!!dzięki Kraków jamnikowata Tesia po 1, 5 roku w schronie

Recommended Posts

Posted

tesia ma naprawdę cudowną panią, która będzie ją pieścić i pieścić... wybrałam najlepszy domek dla niej!!

Posted

szkoda, ze wiele osób dzwoniących nie było chętnych na innego psiaka... dzwonili miłośnicy jamniorów głównie.

Posted

nie wiem, czy się uda wyadoptować inne psy z kontaktów po ogłoszeniu...nie bardzo niestety na razie... ech

Posted

AgaG napisał(a):
nie wiem, czy się uda wyadoptować inne psy z kontaktów po ogłoszeniu...nie bardzo niestety na razie... ech

Aga jestem dobrej mysli że chociaż jeszcze jeden psiaczek znajdzie domek.
W sobote albo w niedziele ma przyjechać pan z zielonek ,ktory chce coś jamnikowatego i napewno mu wybierzemy,dzisiaj dostalam tez odpowiedz od pani Malgosi ,ktorej wysylalam zdjecia psiakow ,ze zainteresowana jest Brzezinka tylko ona ma 2 koty i musimy jej zrobić test.Pani wogole to chciala żeby jej pieska przywieść ale napisalm jej że te co mmy w hotelu nie ma problemu ,a z Brzezinka jest inaczej bo jak by coś nie wyszlo to nawet miejsc w hotelu i funduszy nie mamy zeby ja zawieść.Napislam zeby przyjechala w niedziele to wyprowadzimy ja na spacerek ,a test zrobimy na Maćku.Wyslalm tez zdjęcia do jeszcze jednego pana ,ktory jeszze nie odpisal.Pan ze sznaucerem chce ale dla żony jamniczke ale dośc mloda (jak by ktos syszal)ale podaruje nam koce ,koludry i materace .Ten tel od Knapika dorze ze sie nie zdecydowal bo niesympatyczni.Jeden juz dostal 4 miesięczna jamnisie ,jedna pani moze adoptuje ale dopieo za 4 miesiące jak się przeprowadzi do domu.Ma w bloku juz 1 psa i 4 koty i na dzialce gdzie sie buduja 2 pieski znajdy.# tel.nie odbieraly i bede jeszcze dzisiaj probować.

• 3 months later...
Posted

Miałam telefon od państwa, że tesia pieronka mała warczy gdy się jej chce szelki poprawić, nie ma jak jej wykąpać, bo ze strachu łapie.. no i udzielałam rad... mam nadzieję dobrych. państwo bardzo wyrozumiali...:lol: