Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Ale Gabi ma fajną fryzurkę :)
Zrobiona na sznupa:lol:

[quote name='WATACHA']A kto by tu przychodził jak tu tylko brzydkie, spasione , napalone samce :roflt:?...na pewno ja :diabloti:

Jak tak patrzę na tą fotkę od razu przychodzi mi na myśl, że "wszyscy faceci są tacy sami" :evil_lol:
https://lh3.googleusercontent.com/-VZdiNd3J94g/UBmcowW2W_I/AAAAAAAARL8/EDVSgpCEYDM/s640/Czernyszka 018.JPG
Tiaaaaaa, im zawsze tylko tyły w głowie:roflt:

[quote name='Tekla64']to moze zakrawac na molestowanie bidnego ctra az dziw ze nie zrobila porzadku hihihi
a chlopaki no zawsze wyczuja okazje
Sama się dziwiłam, że ona taka cierpliwa do nich była. A u nas na podwórku była pierwszy raz, chociaż znamy się od dawna:lol:

[quote name='Saththa']https://lh5.googleusercontent.com/-CY7bsU_HWX8/UBmceT7Sk2I/AAAAAAAARLM/vw7-0EI5KLw/s640/Czernyszka 011 (2).JPG Woooow ile ich na nia jedna biedna ;)

Ale ma cudne Oczko dziewczynka!! Cudne takie ahhhhh
Hurtowa miłość:roflt:

Ufff, dziś przetrymowałam te 3 kudłate zaroślaki, na Sopot zostanie mi tylko poprawić uszka i doopki:lol: Fot nie mam, bo nie miałam czasu zrobić, może jutro coś cyknę;-)

Posted

Vectra napisał(a):
kurde jak ty to robisz , że masz trawe a nie klepisko :(

W większości to perz i koniczyna oraz mlecz:roll:

Korenia napisał(a):
Wypuszcza psy tylko do zdjęć :diabloti:

Niee, wypuszczam głodne, one się pasą i trawa rośnie:lol:;-)

Posted

Alicja napisał(a):
bo ona nie ma ściółki drzew iglastych , tam gdzie igły tam nie ma trawy ...

Też prawda, ale mam miejsca, gdzie trawa nie rośnie, tylko mech - tam gdzie rosną dęby nie mam trawy:angryy: