bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dla mnie to dziwne jest że Koralik domku do tej pory nie znalazł. No chyba że ludzie u was się nie znaja . Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='bea_m']Dla mnie to dziwne jest że Koralik domku do tej pory nie znalazł. No chyba że ludzie u was się nie znaja .[/quote] Wychodzi na to, że WCALE się nie znają, bo Paróweczki też nie chcą :angryy::placz: Oj ślepe te ludzie :shake: Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 no do bani jest noooooooo. A powiem Ci Ula w wielkiej tajemnicy że z chęcią bym tego mopa na Koralika zamieniła :loveu:. Quote
ewadr Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='bea_m']no do bani jest noooooooo. A powiem Ci Ula w wielkiej tajemnicy że z chęcią bym tego mopa na Koralika zamieniła :loveu:.[/quote] Mogę zabrać Koraliczka jak pojade po krolewicza.:evil_lol: A najbardziej gadatliwe na swiecie są Kingii:evil_lol: A najukochansze psiaki to Shih-tzu i koraliki. Wy amatorki bestii nie znacie sie na pięknie:eviltong: Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Koralika możesz zabrać ale nie wiem czy niebędzie jechał z tobą z powrotem. Bo jak mojego Mrusia będzie chcia zjeść to nie wiem co zrobię :roll:. Bo jego wszystkie takie małe chcą zjeść - a on zawsze się za mną chowa :placz:. No KIngi to na pewno są najbardziej gadaliwe ale Piotrki to jako chłopy to je przebijają :evil_lol: A ja mam w domku dużego piecha o doszyczce aniłka ;) Zresztąś przyjedź to zobaczysz :eviltong: Quote
Ada-jeje Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Choc caly czas pamietam o koraliku to nie wiem dlaczego nie bylam do tej pory na jego watku a co najdziwniejsze, nie wiedzialam nawet ze dostal takie imie. Wsyd mi za taka gafe. :oops: Quote
Ulaa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='ewadr']Mogę zabrać Koraliczka jak pojade po krolewicza.:evil_lol: A najbardziej gadatliwe na swiecie są Kingii:evil_lol:[/quote] O tak z tym się zgodzę. Zwłaszcza jedna :diabloti::evil_lol: [quote name='ewadr'] A najukochansze psiaki to Shih-tzu i koraliki. Wy amatorki bestii nie znacie sie na pięknie:eviltong:[/quote] Wiesz co Ewa, ja przez Ciebie (i przez Zuzię) mam jakiś niepokojący objaw. Zaczynam zachwycać się pso-szczurkami nawet na ulicy :razz: Protestuje przed taką dywersją, miało być na odwrót - to Ty miałaś zobaczyć że duże psy są "lepsze" :evil_lol: W tajemnicy powiem nawet, że ostatnio u Ciebie jak mi Shilka siedziala na kolanach, to złapałam się na tym, że przeglądam się w witrynce żeby sprawdzić, czy mi taki mopek może pasować :crazyeye: Ale czym prędzej przegnałam te straszne myśli i tę dywersantkę Shilkę :evil_lol: [quote name='Ada-jeje']Choc caly czas pamietam o koraliku to nie wiem dlaczego nie bylam do tej pory na jego watku a co najdziwniejsze, nie wiedzialam nawet ze dostal takie imie. Wsyd mi za taka gafe. :oops:[/quote] Ważne, że nadrobione :p Quote
iwop Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ulaa przepraszam za offa ale masz najładniejszy avtar na dogo. mnie powala zupełnie - boski :p Quote
kluska1991 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 :lol: zgadzam się - boski :cool3: Quote
iwop Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 kluska twój tez jest niczego sobie...:p Quote
kluska1991 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 heheh a dziekuje :razz: udało mi się tak ufocić piesa :p zawsze mnie rozśmiesza to zdjęcie :loveu: Quote
Mona4 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 gdzie ten maly coralik obecnie jest? w domku Tymczasowym,czy stalym:razz: bo jaj mam staly domek dla takiego mikrusa od natychmiast,i to na ślasku Quote
Ulaa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='iwop']ulaa przepraszam za offa ale masz najładniejszy avtar na dogo. mnie powala zupełnie - boski :p[/quote] Megi dziękuje za komplement :p:lol: [quote name='Mona4']gdzie ten maly coralik obecnie jest? w domku Tymczasowym,czy stalym:razz: bo jaj mam staly domek dla takiego mikrusa od natychmiast,i to na ślasku[/quote] W DT w Chrzanowie a więc bardzo blisko!!!!! Quote
Ulaa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Mona4']podalam ci na prv namiary na ludzi.[/quote] Rzeczywiście, teraz dopiero zauważyłam :oops: Zadzwonię wieczorem, bo teraz jadę zawieźć Batmanka do nowego domku :multi: i nie moge myśleć o niczym innym. Dziękujemy Mona4, zaklep ten domek proszę!!! Będę dzwonić po powrocie. Quote
K@tk@ Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Koralika wypatrzyłam parę dni temu i nie mogę przestać o nim mysleć :cool3: W kwietniu straciłam swoja ukochaną sunieczkę Aurikę (ONkę) i w serduszku mam pustkę. Obecnie mamy w domku 6 letnia sunie mix boxerkę Axę (to sunia mojego Męża) oraz 1,5 roczna koteczke Nesie uratowaną w ostatniej chwili przed utopieniem w toalecie :placz: Próbowałam porozmawiac z Mężem nt. Koralika, ale jak zobaczyl jego fotkę to powiedział od razu : NIE . Jest uprzedzony do piesków w typie "sarenek", "cziłałek","mopsików" itp. :razz::razz::razz: Przez blisko 6 lat mielismy boksie i ONeczkę, tak wiec "porządne" psy pod względem gabarytów. Moze ciezko wyobrazicmu sobie siebie (2 metrowego mężczyzne) na spacerze z takim okruszkiem :razz: Ja wiem, ze to jest jego taki zewnetrzny bunt, on jest naprawde dobrym czlowiekiem i ma serduszko dla zwierzat ( nie potrzebował by wiele czasu, by pokochac Koralika). Razem ze mną był na wolontariacie w schronisku, udało nam sie ocalic zycie kilkunastu stworzeniom psim i kocim. :loveu:Koralik:loveu: bardzo zapadł mi w serduszko ... Quote
Ulaa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Koralik nie jest aż taką miniaturką - ma jakieś 25/30 cm :p:cool3: Quote
K@tk@ Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dopiero teraz doczytałam, ze jest juz dla niego zaklepany domek. Mam nadzieje, ze trafi do ludzi, którzy beda go bardzo mocno kochac i stworza mu najlepsze warunki, jakie pies moze miec: rączke do glaskania, łózeczko (domyslam sie, ze to jest podkołdernik i nakolankowiec :cool3:), spacerki i pełna miskę jedzonka. No i ze beda go darzyc miłoscia do konca jego dni ( a ma przed soba kawał zycia). Prosze o wymizianie Koralika :loveu: ode mnie Quote
K@tk@ Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Hmm, biorąc pod uwagę fakt, ze nasze psiatka sa duzo wiekszych gabarytów : Aurinia (75 cm w kłebie i 45 kg), a Axusia (ok.60 cm i 30kg), to Koralik wydaje sie byc przy nich naprawde mikrusikiem :cool3::cool3::cool3: Dla mnie jest cudny i te oczka :loveu: Quote
ewadr Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='K@tk@']Koralika wypatrzyłam parę dni temu i nie mogę przestać o nim mysleć :cool3: W kwietniu straciłam swoja ukochaną sunieczkę Aurikę (ONkę) i w serduszku mam pustkę. Obecnie mamy w domku 6 letnia sunie mix boxerkę Axę (to sunia mojego Męża) oraz 1,5 roczna koteczke Nesie uratowaną w ostatniej chwili przed utopieniem w toalecie :placz: Próbowałam porozmawiac z Mężem nt. Koralika, ale jak zobaczyl jego fotkę to powiedział od razu : NIE . Jest uprzedzony do piesków w typie "sarenek", "cziłałek","mopsików" itp. :razz::razz::razz: Przez blisko 6 lat mielismy boksie i ONeczkę, tak wiec "porządne" psy pod względem gabarytów. Moze ciezko wyobrazicmu sobie siebie (2 metrowego mężczyzne) na spacerze z takim okruszkiem :razz: Ja wiem, ze to jest jego taki zewnetrzny bunt, on jest naprawde dobrym czlowiekiem i ma serduszko dla zwierzat ( nie potrzebował by wiele czasu, by pokochac Koralika). Razem ze mną był na wolontariacie w schronisku, udało nam sie ocalic zycie kilkunastu stworzeniom psim i kocim. :loveu:Koralik:loveu: bardzo zapadł mi w serduszko ...[/quote] Mamy sliczna Bestyjkę w typie Leonbergera duza, puszysta, przyjacielska-moze TZ sie skusi. Watek Tosi w dziale do adopcji. Polecamy!:lol: Quote
ewadr Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Albo do wyboru- Koffi dalmatynka, duza, niekudłata, idealna dla mezczyzny:lol: Quote
Kara. Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Albo pokaż to zdjęcie:evil_lol: [IMG]http://img411.imageshack.us/img411/6790/ochroniarzzk9.jpg[/IMG] A tak przy okazji mój TZ (też nie ułomek) też najpierw miał obiekcje jak on będzie wyglądał z TAAAKIM psem (York) a teraz lata jak opętany i nawet ja mam problemy żeby wydębić potforka na spacer. Oficjalna wersja jest taka że laski się doskonale na niego podrywa:evil_lol: Dopóki lata parę razy dziennie z 4 piętra i z powrotem i nie przyprowadza tych lasek do domu to niech mu tam będzie.Laski phi phi. On ma totalnego świra na punkcie Toffiego. Nie jestem pewna czy nie większego niż na moim:roll: Quote
K@tk@ Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wrócił z pracy i znów podjełam z nim rozmowe o Koraliku, ale narazie bez efektu :shake: Wiem, ze z cioteczkami dogomaniaczkami Koralik nie zginie i ze wybiora mu swietny domek. A wstawiona fotka super :lol: Quote
Ulaa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Normalnie nie uwierzycie co się dzieje :-o:multi::loveu: Dzwoniłam do DT Koralika. Pani się tak zakochała, że chciałaby aby Koralik został!!! :multi::multi: Musi jeszcze "tylko" przekonać męża. Za 2-3 dni odezwie się. Z radości nie spytałam jak Koralik ma napradę na imię :razz: Quote
Recommended Posts