bea_m Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Tak czy inaczej domek musi być kochający. Quote
Ulaa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 W wakacje było większe zainteresowanie psiakami :razz: Quote
sezamka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Czy mogę poprosić wzór plakatu na maila? [email][email protected][/email] Quote
Ulaa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='sezamka']Czy mogę poprosić wzór plakatu na maila? [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Plakacik jest tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=7212501&postcount=25[/url] ale wyślę też na meila :p Quote
bea_m Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ludzie zima idzie! Dobrze mieć taką grzałeczkę w domu :razz: Quote
Ulaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='fizia']Taki śliczny maluszek...[/quote] ... no i super także dla kociarzy :cool3: Quote
Ulaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='bea_m']Ula a kot takiego maluszka nie zje?[/quote] No mógłby :razz: A Czarnuszek będzie miał plakaty we Wrocławiu i Lublinie :multi: Dziekujemy! Quote
bea_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie wiedziałam że takiego cudaka trzeba tak reklamować. Przecież powinien pójść od ręki. Takie maleństwo :loveu: Quote
ewadr Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Poczekamy na ogłoszenie w przełomie, bedzie tylu chetnych, ze trzeba bedzie czarnulka sklonować. I dajmy mu jakies imie. Tak zle sie czyta- bez imienia. Quote
bea_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A Koralik może być (w związku z przeszłością)? Albo Ptyś - na cześć mojego chorutkiego dzisiaj synka :( Quote
ewadr Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='bea_m']A Koralik może być (w związku z przeszłością)? Albo Ptyś - na cześć mojego chorutkiego dzisiaj synka :([/quote] Koralik- uwazam, ze świetne imie, takie sympatyczne i dobrze sie kojarzy. Ulenka nazwij go prosze cie bardzo. Bea pozdrowienia dla synka, niech biedak zdrowieje szybko. Takie ciekawe imię Ptys zostawimy sobie dla jakiegos super-pieska na tymczasie np dla shih-tzu.:lol: Quote
bea_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Koralik pasuje do niego. Nawet ślepka ma jak koraliki. Ptyś to zdrobnienie od Piotra. Dzieciątko moje cierpi bo ma non stop ok 39 stopni temp i mu się już noc z dniem myli. Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='ewadr']Koralik- uwazam, ze świetne imie, takie sympatyczne i dobrze sie kojarzy. Ulenka nazwij go prosze cie bardzo.[/quote] Koralik :loveu: Ślicznie Niestety Koralika nie będzie w tym przełomie, choć może uda mu się "podczepic" pod adopcję innych psiaków (będzie Koffi, Batmanek i Burasek od Eli). [quote] Bea pozdrowienia dla synka, niech biedak zdrowieje szybko. Takie ciekawe imię Ptys zostawimy sobie dla jakiegos super-pieska na tymczasie np dla shih-tzu.:lol:[/quote] :errrr::evil_lol: Quote
ewadr Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='bea_m']Koralik pasuje do niego. Nawet ślepka ma jak koraliki. Ptyś to zdrobnienie od Piotra. Dzieciątko moje cierpi bo ma non stop ok 39 stopni temp i mu się już noc z dniem myli.[/quote] Biedaczek, dzieci nie powinny chorować wcale. mam nadzieje, że rano jest mu juz lepiej. Trzymaj sie Piotrek. Quote
ewadr Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Ulaa']Koralik :loveu: Ślicznie Niestety Koralika nie będzie w tym przełomie, choć może uda mu się "podczepic" pod adopcję innych psiaków (będzie Koffi, Batmanek i Burasek od Eli). Ula zmien mu na stronce imię. Wszystkie psy do adopcji maja imioma tylko ta sierotka bez imienia.:cool3: Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='ewadr'] Ula zmien mu na stronce imię. Wszystkie psy do adopcji maja imioma tylko ta sierotka bez imienia.:cool3:[/quote] No tak, robi się :cool3: Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No i ślicznie :loveu: Koralik pasuje do niego jak nic. Ostatecznie można zmienić na Karol :evil_lol:. Ptyś w dalszym ciągu gorączkuje. Albo leży - jak temp podskoczy- jest wtedy jak aniołek taki spokoiniutki. A jak temp spadnie to włącza mu się gaduledc :roll: . Czy wszystkie PTYSIE SĄ TAKIE GADATLIWE? Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='bea_m'] . Czy wszystkie PTYSIE SĄ TAKIE GADATLIWE?[/quote] Ptysie nie wiem, ale Piotrki nie - wrecz przeciwnie :roll: Quote
fizia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Koralik - śliczne imię!! Pozdrowienia dla Ptysia!! Nie wiem czy Piotrusie są gadatliwe, ale moja mama - nauczycielka - twierdzi, że prawie każdy Jej uczeń, który tak miał na imię to łobuziak:evil_lol: Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='fizia']Koralik - śliczne imię!! Pozdrowienia dla Ptysia!! Nie wiem czy Piotrusie są gadatliwe, ale moja mama - nauczycielka - twierdzi, że prawie każdy Jej uczeń, który tak miał na imię to łobuziak:evil_lol:[/quote] OOO to chyba prawda :evil_lol: Dają po kościach te Piotrki :evil_lol: Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Ulaa']Ptysie nie wiem, ale Piotrki nie - wrecz przeciwnie :roll:[/quote] Ula widocznie masz podrbianego Piotrka. Nie wyobrażam sobie nadanie shih tzu imię Ptys. Mieszanka wybuchowa z tego wyjdzie :evil_lol: Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Dla shih tzu jest tylko jedno imię: MOP. w wersji suczej: MOPKA. i koniec. :evil_lol: Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80601&page=12"]Batmanek[/URL] w poniedziałek jedzie do nowego domku, więc na jego miejsce w gazecie wskoczył Koralik :cool3: Jest tak cudowny, że napewno mu się poszczęści :loveu: 3majcie kciuki - a najmocniej od środy :thumbs: Quote
Recommended Posts