Jump to content
Dogomania

KORALIK: Pinczerkowaty czarnuszek -porzucony z różańcem na szyi...W CUDOWNYM DOMKU !!

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bea_m']Ula a kot takiego maluszka nie zje?[/quote]

No mógłby :razz:

A Czarnuszek będzie miał plakaty we Wrocławiu i Lublinie :multi: Dziekujemy!

Posted

[quote name='bea_m']A Koralik może być (w związku z przeszłością)? Albo Ptyś - na cześć mojego chorutkiego dzisiaj synka :([/quote]

Koralik- uwazam, ze świetne imie, takie sympatyczne i dobrze sie kojarzy. Ulenka nazwij go prosze cie bardzo.

Bea pozdrowienia dla synka, niech biedak zdrowieje szybko.
Takie ciekawe imię Ptys zostawimy sobie dla jakiegos super-pieska na tymczasie np dla shih-tzu.:lol:

Posted

Koralik pasuje do niego. Nawet ślepka ma jak koraliki.
Ptyś to zdrobnienie od Piotra.
Dzieciątko moje cierpi bo ma non stop ok 39 stopni temp i mu się już noc z dniem myli.

Posted

[quote name='ewadr']Koralik- uwazam, ze świetne imie, takie sympatyczne i dobrze sie kojarzy. Ulenka nazwij go prosze cie bardzo.[/quote]

Koralik :loveu: Ślicznie
Niestety Koralika nie będzie w tym przełomie, choć może uda mu się "podczepic" pod adopcję innych psiaków (będzie Koffi, Batmanek i Burasek od Eli).

[quote]
Bea pozdrowienia dla synka, niech biedak zdrowieje szybko.
Takie ciekawe imię Ptys zostawimy sobie dla jakiegos super-pieska na tymczasie np dla shih-tzu.:lol:[/quote]

:errrr::evil_lol:

Posted

[quote name='bea_m']Koralik pasuje do niego. Nawet ślepka ma jak koraliki.
Ptyś to zdrobnienie od Piotra.
Dzieciątko moje cierpi bo ma non stop ok 39 stopni temp i mu się już noc z dniem myli.[/quote]

Biedaczek, dzieci nie powinny chorować wcale. mam nadzieje, że rano jest mu juz lepiej. Trzymaj sie Piotrek.

Posted

[quote name='Ulaa']Koralik :loveu: Ślicznie
Niestety Koralika nie będzie w tym przełomie, choć może uda mu się "podczepic" pod adopcję innych psiaków (będzie Koffi, Batmanek i Burasek od Eli).

Ula zmien mu na stronce imię. Wszystkie psy do adopcji maja imioma tylko ta sierotka bez imienia.:cool3:

Posted

[quote name='ewadr']

Ula zmien mu na stronce imię. Wszystkie psy do adopcji maja imioma tylko ta sierotka bez imienia.:cool3:[/quote]

No tak, robi się :cool3:

Posted

No i ślicznie :loveu: Koralik pasuje do niego jak nic. Ostatecznie można zmienić na Karol :evil_lol:.
Ptyś w dalszym ciągu gorączkuje. Albo leży - jak temp podskoczy- jest wtedy jak aniołek taki spokoiniutki. A jak temp spadnie to włącza mu się gaduledc :roll: . Czy wszystkie PTYSIE SĄ TAKIE GADATLIWE?

Posted

Koralik - śliczne imię!!

Pozdrowienia dla Ptysia!!
Nie wiem czy Piotrusie są gadatliwe, ale moja mama - nauczycielka - twierdzi, że prawie każdy Jej uczeń, który tak miał na imię to łobuziak:evil_lol:

Posted

[quote name='fizia']Koralik - śliczne imię!!

Pozdrowienia dla Ptysia!!
Nie wiem czy Piotrusie są gadatliwe, ale moja mama - nauczycielka - twierdzi, że prawie każdy Jej uczeń, który tak miał na imię to łobuziak:evil_lol:[/quote]

OOO to chyba prawda :evil_lol: Dają po kościach te Piotrki :evil_lol:

Posted

[quote name='Ulaa']Ptysie nie wiem, ale Piotrki nie - wrecz przeciwnie :roll:[/quote]
Ula widocznie masz podrbianego Piotrka.

Nie wyobrażam sobie nadanie shih tzu imię Ptys. Mieszanka wybuchowa z tego wyjdzie :evil_lol:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80601&page=12"]Batmanek[/URL] w poniedziałek jedzie do nowego domku, więc na jego miejsce w gazecie wskoczył Koralik :cool3:
Jest tak cudowny, że napewno mu się poszczęści :loveu:

3majcie kciuki - a najmocniej od środy :thumbs: