sortis Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Klubowa - psy - klasa championów - staweczka mniam... - fajnie będzie zobaczyć razem właśnie te pieski.... Quote
Asztir Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Carbonara'] ( troszke bym jej front zwęziła bo zależdza bulldogiem :) Ja to się już chyba nie wylecze :evil_lol: widać ciągnie mie w tą stronę :lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Asztir']Jaystaff Drennans Gemini at Benlui http://img139.imageshack.us/img139/6567/teagan1es9.gif Mój Boże - ZAKOCHAŁAM SIĘ! :iloveyou: ja też ja też ja też :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Carbonara Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Asztir']Ja to się już chyba nie wylecze :evil_lol: widać ciągnie mie w tą stronę :lol: Masz do tego święte prawo :) Quote
tattoo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Na klubową jest już plan sędziowania.Staffiki jak zwykle na końcu :placz::mad: TO SE POCZEKAMY........:razz: Quote
Carbonara Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Miejmy nadzieje ze sędziowanie będzie sprawnie szło :) Quote
Asztir Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 tattoo napisał(a):Na klubową jest już plan sędziowania.Staffiki jak zwykle na końcu :placz::mad: TO SE POCZEKAMY........:razz: e tam , ja przyniose herbate w trmosie, ktoś dostarczy kawe, kubki na własną rękę ;) i piknik gotowy! :D Quote
forgeta Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jest plan sędziowania Międzynarodowa - RING 12 – PAWILON 3: Sędzia - András Korozs Bulterier - Bull Terrier 10.00 PSY - MALES Klasa szczeniąt - Puppy class 2 Klasa młodzieży - Junior class 9 Klasa pośrednia - Intermediate class 4 Klasa otwarta - Open class 5 Klasa championów - Champion class 2 Wybór Najlepszego Dorosłgo Psa w Rasie / Best Male in Breed 11.00 SUKI - BITCHES Klasa szczeniąt - Puppy class 3 Klasa młodzieży - Junior class 6 Klasa pośrednia - Intermediate class 9 Klasa otwarta - Open class 5 Klasa weteranów - Veteran class 3 Wybór Najlepszej Dorosłej Suki w Rasie / Best Female in Breed Wybór Najlepszego Szczenięcia w Rasie / Best Puppy in Breed Wybór Najlepszego Juniora w Rasie / Best Junior in Breed Wybór Najlepszego Weterana w Rasie / Best Veteran in Breed Wybór Zwyciêzcy Rasy / BOB Staffordshire Bull Terrier 12.10 PSY - MALES Klasa szczeniąt - Puppy class 3 Klasa młodzieży - Junior class 1 Klasa pośrednia - Intermediate class Klasa otwarta - Open class 3 Klasa championów - Champion class 3 Wybór Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie / Best Male in Breed 13.00 SUKI - BITCHES Klasa szczeniąt - Puppy class 2 Klasa młodzieży - Junior class 6 Klasa pooerednia - Intermediate class 4 Klasa otwarta - Open class 3 20 Klasa championów - Champion class 4 Wybór Najlepszej Dorosłej Suki w Rasie / Best Female in Breed Wybór Najlepszego Szczeniêcia w Rasie / Best Puppy in Breed Wybór Najlepszego Juniora w Rasie / Best Junior in Breed Wybór Zwyciêzcy Rasy / BOB RING 13 – PAWILON 3: Sędzia - Dorota Kuczyñska-Standełło American Staffordshire Terrier 10.00 PSY - MALES Klasa szczeniąt - Puppy class 4 Klasa młodzie¿y - Junior class 9 Klasa pośrednia - Intermediate class 10 Klasa otwarta - Open class 15 Klasa championów - Champion class 8 Wybór Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie / Best Male in Breed 12.00 SUKI - BITCHES Klasa szczeniąt - Puppy class 2 Klasa młodzieży - Junior class 9 Klasa pśrednia - Intermediate class 7 Klasa otwarta - Open class 9 Klasa championów - Champion class 7 Klasa weteranów - Veteran class 1 Wybór Najlepszej Dorosłej Suki w Rasie / Best Female in Breed Wybór Najlepszego Szczeniêcia w Rasie / Best Puppy in Breed Wybór Najlepszego Juniora w Rasie / Best Junior in Breed Wybór Najlepszego Weterana w Rasie / Best Veteran in Breed Wybór Zwyciêzcy Rasy / BOB Bulterier Miniaturowy - Miniature Bull Terrier 13.30 PSY - MALES Klasa młodzieży - Junior class 2 Klasa pośrednia - Intermediate class 3 Klasa championów - Champion class 2 Wybór Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie / Best Male in Breed 13.50 SUKI - BITCHES Klasa szczeniąt - Puppy class 3 Klasa młodzieży - Junior class 1 Klasa pośrednia - Intermediate class 5 Klasa otwarta - Open class 1 Klasa championów - Champion class 1 Wybór Najlepszej Dorosłej Suki w Rasie / Best Female in Breed Wybór Najlepszego Szczeniêcia w Rasie / Best Puppy in Breed Wybór Najlepszego Juniora w Rasie / Best Junior in Breed Wybór Zwyciêzcy Rasy / BOB XXII KLUBOWA WYSTAWA TERIERÓW I CZARNEGO TERIERA 10.11.2007 Pawilon 3 ring staffikowy nr 13 jeśli się nie pomyliłam w liczeniu to przed staffikami 55 psów!!. to o której wejdziemy?!:-o Quote
klaudia&Manta Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 My z Mancią będziemy w klasie baby:) Quote
klaudia&Manta Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No własnie troszkę pewnie poczekamy:/ My z Mantką będziemy w klasie baby-naswz debiut wystawowy:D Quote
LuDżaX Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Bójka dziś ukończyła CHAMPIONAT POLSKI!!! :multi::multi::multi: Tasha Najlepszy Junior Bessi lok. II Staffkar BOB Vikoria Najl.Suka w Rasie Jakard Wejherstaff VOO DOO Zw. Młodzieży Mam nadzieję że nic nie przekręciłam :diabloti: Do Porterin :D Ja to jestem zakręcona jak słoiki na zimę Quote
porterin Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='LuDżaX']Bójka dziś ukończyła CHAMPIONAT POLSKI!!! :multi::multi::multi: Bessi Młodzieżowy v-ce Zw. Europy Środkowej i Wschodniej Tasha Młodzieżowy Zw. Europy Środkowej i Wschodniej Mam nadzieję że nic nie przekręciłam :diabloti: Chyba jednak :evil_lol: Te tytuły to jutro dają :lol: Staffkar - Zwycięzca Klubu, BOB Vikoria - Zwycięzca Klubu BOS Tasha Mł. Zw. Klubu, Najlepszy Junior Gratulacje :multi: Quote
LuDżaX Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Antek lok. I Gratulacje ukończenia Championa :) :multi: Quote
Milla-Russia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Congratulations to participants and winners. Staffkar, Vikoria, Tasha, Jakard Wejherstaff VOO DOO - :multi::multi::multi::multi: Sorry, I did not quite understand Bessy's result. Were there 2 shows or 1 show today? Quote
LuDżaX Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Today was one show :) Bessi, was be on 2st places. [silver medal] Quote
agastaffbull Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Wielgachne brawa dla wszystkich a w szczególności dla moich faworytów-Antka (zawsze w niego wierzyłam!) i STAFFKARA-kolejny raz udowodnił swoją jakość! Brawooooooo!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
wejherstaff Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Gratulacje dla STAFFKARA, VIKORII I TASHY :multi::multi::multi: psiaki pięknie się prezentowały :loveu::loveu::loveu::loveu: Gratulacje również dla Jakard Wejherstaff VOO DOO za Mł.Zw.Klubu 2007 :multi::multi: Quote
porterin Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 LuDżaX napisał(a):Bójka dziś ukończyła CHAMPIONAT POLSKI!!! :multi::multi::multi: Tasha Najlepszy Junior Bessi lok. II Staffkar BOB Vikoria Najl.Suka w Rasie Jakard Wejherstaff VOO DOO Zw. Młodzieży Mam nadzieję że nic nie przekręciłam :diabloti: Do Porterin :D Ja to jestem zakręcona jak słoiki na zimę Spokojnie, ja jestem żandarmem :eviltong: ku radości wszystkich :evil_lol: i obserwuje z oddali - niech się jeszcze który/która pomyli :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratulacje dla Jakard Wejherstaff Voo Doo :multi: Quote
blaira Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witam wszystkich, Wyspana wkoncu, chialabym pogratolowac sukcesow innym :cool3: Jeżeli sie nie myle to i Tashka ukonczyla Ml.Ch.Pl ? ;) Gratulacje Rownież dla Anteczka, Bojeczki, Vikorii oraz dla Staffkara :happy1: rowniez za wygrana TTB bo z tego co kojarze....stawka byla bardzo ciekawa m.in Amstaffka - Zw. Swiata Dodam, iz na 44 zgloszonych psów az 13 bylo nieobecnych :crazyeye: A teraz kolej na wyniki ( w razie jakis niedokladonsci prosze o skorygowanie mnie) PSY BABY SZAMAN Dinky Dogs 1 lok. W.O. Human Dogs (FCI) SALVADOR DALI nb Human Dogs (FCI) SHAQUILLE O`NEIL nb SZCZENIĘTA Canaveral-Staff VIGOR 1 lok. W.O. NSZwR DRAGON BULERBYN Fransimo Bohemia 2 lok RUMURRAK ARTI AGUSIEK GRAND Staff-ka (FCI) 3 lok VERSUS Dynastia Bulli nb MŁODZIEŻ VOO DOO Jakard Wejherstaff 1 lok. Zw.Mł. CAMERON Buldożer nb POŚREDNIA Human Dogs (FCI) LEONARDO DA VINCI 1 lok. CWC CARTMAN Stawka Większa Niż Życie 2 lok PINCOLETTO CHATCHATURRI Staff-ka (FCI) 3 lok CELTIG TIGER Wizard Bull nb OTWARTA ANTONIO SENATOR z Błękitnego Rodu 1 lok. CWC MAGNETIC BOY Buldożer 2 lok LARES z Hambalek Busin bdb CHAMPION STAFFKAR 1 lok.dosk.CWC,NDPwR, BoB, BIS TTB WWW KNIGHT ERRANT Port Erin 2 lok dosk TORPEDUS SANDARRI Staff-ka (FCI) 3 lok dosk DARK SIDE Tak Wiele Miłości 4 lok. dosk. SUKI BABY Bull Hunter ORMANTA 1 lok W.O. Human Dogs (FCI) SALMA HAYEK nb EBONY Stawka Większa Niż Życie nb SZCZENIĘTA VANILLA SKY Dynastia Bulli 1 lok. W.O RAGAZZA MARGARITTE GRAND Staff-ka (FCI) 2 lok MŁODZIEŻ POLES APART Amaretta 1 lok. Zw.Mł. NJwR ARABESQUE MIDNIGHT DANCER Solra Wings 2 lok ZHOSHUA Buldożer 3 lok Janastaff BERSERKER BEAUTY 4 lok DŻUMA Stawka Większa Niż Życie bdb WALERIA Sirius bdb VENA Buldożer nb POŚREDNIA VIKORIA Port Erin 1 lok dosk CWC NDSwR QUEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-ka (FCI) 2 lok FIRST LADY Staff Story bdb VECTRA Buldożer nb OTWARTA QUANTANAMERRA KACCIORA Staff-ka (FCI) 1 lok CWC SZANELKA Dinky Dogs bdb CHAMPION HEBA NOVA Pullera 1 lok. CWC BELLA BLACK Sortis 2 lok My zakonczylismy sezon 2007, z którego jestesmy zadowoleni i to bardzo bez wzgeldu na wyniki uważam ze byl dla nas bardzo ciekawy ;) Jeszcze raz gratuluje wygranym i wszystkim zadowolonym bez wzgledu na lokate badz ocene :cool1: Czekamy na wyniki Miedzynarodowki pozdr. Quote
Łukasz Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Natalia z tego co ja kojarzę z dnia dzisiejszego: Staffkar - CACIB, NDPwR, Torpedus - Res.Cacib, Human Dogs (FCI) LEONARDO DA VINCI - Zw.kl.pośredniej Dżuma Stawka Większa niż Życie - Zw. kl. młodzieży Pozdrawiam :bye: Quote
blaira Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Łukasz napisał(a):Natalia z tego co ja kojarzę z dnia dzisiejszego: Staffkar - CACIB, NDPwR, Torpedus - Res.Cacib, Human Dogs (FCI) LEONARDO DA VINCI - Zw.kl.pośredniej Dżuma Stawka Większa niż Życie - Zw. kl. młodzieży Pozdrawiam :bye: Łukaszu dziekuje za informacje:razz: To czekamy na pelne wyniki. i rowniez pozdr. Quote
klaudia&Manta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Mam wielką prośbe...!!!!!! Jeśl ktoś ma jakieś foci Manty (klasa baby suki w stffikach oczywiście) to prosze o wyslanie na maila ([email protected]) Quote
LuDżaX Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 NDSW-CANTINI Dynastia Bulli BOB Staffkar Kl Otwarta 1. VIKORIA Port Erin 2. QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka Młodzież: 1.DŻUMA- Zw.Mł NJWR 2. Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER Młodzież psy 1. Jakard Wejherstaff VOO DOO Zw. Mł :) W razie błędów proszę 'krzyczeć' Pozdrawiam Quote
Carbonara Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Serdeczne gratulacje dla wszytskich zwyciezkich i mniej zwyciezkich :)!!!!!! Wielkie graty dla Staffkara- jak zwykle ....przepraszam " znowu" jak to ktos powiedział:diabloti: pieknie zaszalał na tych dwóch waznych wystawach .Bravo!!!! Serdeczne gratki za Bójci która ukonczyła Championat!!!!!:loveu: Ogromne całusy dla przeslicznej Vikorii!!!!:loveu: oraz Bagierka!! i białanki Bessi:multi: ( cos mi sie wydaje ze szybciutko ten Młodziezowy championat zakonczycie :);)) bardzo się ciesze ze zobaczyłam pare psiaków na zywo :) Dzume Stawka Wieksza niż Życie ( która ochrzcilismy "Cartoonka") oraz Rave- przeurocza rudaskę i wiele innych. Jak zwykle atmosfera wystawowa nie sprzyja spokojnej rozmowie tylko człowiek lata jak kot z pęcherzem ale uważam wystawe za bardzo udaną. a dodatkowej radosci dostaczyła nam nasza Taszkientka która ukonczyła Młodzięzowy Championat Polski- koncząc sezon wystawowy 2007 Specjane całusy dla mojego uroczego pyszcza Jasia:loveu: Ps. czy mozna liczyc na jakies zdjecia????? (tylko prosze o same psy hihihihi:evil_lol:) Quote
Recommended Posts