Gandzia Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Bardzo proszę o dom dla Fibi nie wiem na ile pozwolą mi żeby ona ze mną mieszkała ... Quote
miniulka91 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ale czad moja koleżanka ma jednego z tych piesków :p poznałam po tych pysiach (nasza wspólna kolezanka miała je w DT) Quote
Gandzia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Dzisiaj jest dzień przeprowadzki.. Nie wiem kiedy pojawie się na dogo... Dlatego nie wiem jak to załatwić gdyby się znalazł domek dla Fibi;) Quote
Gandzia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 miniulka91 napisał(a):ale czad moja koleżanka ma jednego z tych piesków :p poznałam po tych pysiach (nasza wspólna kolezanka miała je w DT) Może masz domek też dla Fibi??:D:D Quote
Aleksandra_B Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Słuchajcie, wydawało mi się, że gdzies tu proponowałam allegro ale nie mogę znaleźć swojego posta. Może ogłosić maluchy? Jeśli tak, to poprosze o jakieś opisy i kontakt do osoby, która zajmuje się adopcją. Chyba, że psiaczki już są ogłaszane. Quote
_Tosia_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Gandzia']Dla przypomnienia - Fibi !! jakie cudo!!! do góry!!! Quote
Gandzia Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 A więc wróciłyśmy , Fibi w pon jedzie już do nowego domu;) Będzie mieszkała w Krk z dwoma kotami;) Quote
Ada-jeje Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Subskrybuje watek bo sa nowe dowody na p. weta, miejmy nadzieje ze tym razem mu tak latwo nie pojdzie. Jak daleko jest od was do Skawiny. :crazyeye: Quote
Gandzia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ada-jeje napisał(a):Subskrybuje watek bo sa nowe dowody na p. weta, miejmy nadzieje ze tym razem mu tak latwo nie pojdzie. Jak daleko jest od was do Skawiny. :crazyeye: Wolbrom a Skawina to odleglość ok.46km Quote
Ada-jeje Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ten kasek trzeba od strony prawnej ugryzc. Dostalismy odp. od gminy Golcza ktora nie ma uchwaly o wylapywaniu i opiece nad zwierzetami, ktora nie miala podpisanej umowy ze schroniskiem zas wylapane psy oddawala "do schroniska weta w Wolbromiu" To juz jest zupelna wolnoamerykanka. Gandzia czy jestes w stanie podac mi na PW dane weta. Imie nazwisko i adres. Quote
Gandzia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 jasne już Ci wysyłam!! Też miałam z nim przejścia .. Szkoda gadać!! Quote
Recommended Posts