ciapuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Napiszcie proszę czy Saga ma chipa i szczepienie przeciw wściekliźnie ,jeśli tak to ją podeślemy niemieckim fundacja.Może też się uda pokazać ją bezpośrednio w piątek jednej z nich Quote
Madzik77 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Musi wypowedziec sie modliszka. Mysle ze szczepienie na wscieklizne ma tylko nie iwem jak chip. ALe jesli nawet go brakt to przeice znie problem ja zachipowac Quote
modliszka84 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Szczepienia ma wszytskie Chip i paszport to kwestia godziny... Quote
ciapuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 w sobotę będzie pokazana a może któraś z Was podjedzie w sobotę o 8.15 do schroniska i pokaże ją osobiście.Na pewno macie więcej o niej do powiedzenia niż my.Ja widziałam ją tylko przez kilka minut. Quote
Madzik77 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [FONT=Palatino Linotype][COLOR=#000080]Hop, na pierwsza pokaz sie wszystkim...[/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane024.gif[/IMG] Quote
ciapuś Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 mnie nie było w sobotę ale dziewczyny wspomniały Niemieckiej Fundacji o suni Teraz trzeba czekać że komuś sie spodoba i zechce ja zabrać. Quote
Niewiasta_21 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Znalazłysmy dzisiaj Sage w schronisku,to duza,wesoła sunia,bardzo energiczna. Poprosiłysmy Pabianickie schronisko zeby miało ja na uwadze i moze podesłało do Niemiec. Tylko tyle mozemy zrobic. Quote
Recommended Posts