Jump to content
Dogomania

Rocky Odzyskany!!!!! Ma swoj dom!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shanara'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78735[/URL]

"dom" stały

nie mieszkałby na kanapie ale dbaliby o niego ludzie i miałby cieplutko w budzie i pełną michę[/quote]

to bylyby dla niego najlepsze warunki. Jesli by jeszcze mogl z raz dziennie pojsc na polgodzinny spacer, to byloby bosko.

Niestety teraz nie jestem za czesto na dogo, bo mam klopoty z kotami (niestety panlekopenia szaleje, a i koci katar tez) i nie wiem w co rece wlozyc, takze jakby co, to prosze piszcie do mnie maile, bo mam ostatnio wieksze szanse na sprawdzenie ich (komorka), niz wejscie na dogomanie.

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sytuacja sie coraz bardziej komplikuje. znalazl sie wlasciciel dzialki z melina i zamierza ja jak najszybciej sprzedac (w sumie sie nie dziwie). juz chodza i wymierzaja te dzialke. podobno Rocky ma czas do polowy pazdziernika.

Blagam chociaz jakis tymczas.

• 2 weeks later...
Posted

O, takie będą:

[URL]http://www.allegro.pl/item253333586_a_ty_ty_wyrzucilbys_mnie_przez_okno_.html[/URL]

Jak coś przekombinowałam, proszę mnie poprawić :cool3:

Posted

[quote name='Chrupek']czy ktos z Was oglaszal Rockiego ?jesli tak to gdzie?[/quote]

zrobilam ulotki. porozwieszalam je w killku sklepach i u wetow, ale niestety bez odzewu.
podesle je Wam jakby co mailem.

Posted

Dziewczyny znamy hotel, gdzie byloby miejce dla tego psiaka - niezly kojec z buda, dobra opieka, a nawet spacerki. Jest to jednak koszt 20 zl za dobe :( (po jakims czasie moznaby negocjowac, ale na chwile obecna nie da rady) wychodzi 600 zl m-cznie. Jak myslicie, da rade uzbierac na niego taka kwote?
Oczywiscie w miedzyczasie wszyscy bedziemy szukac domku...
Jesli Rocky trafi na Paluch, to zginie w tlumie kilkutysiecy psow i wlasciwie to juz po nim :-(

Posted

dostalam maila w sprawie Rockiego :[quote] witam!Mam pytanka:1) czy sprawa jest jeszcze aktualna,jeśli tak, to:2) czy "adopcja" jest pełna, tzn czy psiak jest zaszczepiony, wysterylizowany, czy jakiś weterynarz go widział, czy wszystko to byłoby na mojej głowie?3) czy wiadomo coś nt charakteru psiaka, a konkretniej jak dogaduje się z innymi czworonagami? czy nie ma np nawyku polowania na koty (z opisu wynika, że z kotami żył, pytanie na jakich zasadach), czy nie ma dominującego charakteru w stosunku do innych samców?4) Rozumiem, że psiak jest rasy wielorasowej ;) ? Ale może wiecie, czy któejś rasy jest tam więcej niż innej?Pozdrawiam,Kuba[/quote]

• 2 weeks later...
Posted

No... i czy wkurzyć się nie można?... :sad:
Właśnie z allegro dostałam...

"Treść wiadomości:
Gdy bym wcześniej zobaczył to ogłoszenie to na pewno bym go kupił.Ale niestety wczoraj kupiłem innego psa.Kurcze żal mi tego pieska
:(:(:(:(:( "

Posted

A może na dogo znajdzie się ktoś, kto go przygarnie?...

[SIZE=4][COLOR=red][B]KTOSIU - WYŁAŹ !!![/B][/COLOR][/SIZE]

Takie tam rozaczliwe teksty wrzuciłam mu na początku, że ma dopiero około 80 wejść, a już 2 obserwatorów.

[B][SIZE=4][COLOR=red]OBSERWATORZY, ZABIERAć PSA !!![/COLOR][/SIZE][/B]:mad:

Posted

jak sie nie znajdzie nic do konca pazdziernika, to moze jednak go wsadzic do jakiegos przytuliska, chociaz na zime. Albo do hotelu. Co Wy na to?
Niestety z powodu choroby moich kotow (masowo koci katar z powiklaniami) nie bardzo mam czas wchodzic na dogo, ale jakby co to dajcie mi znac.

Posted

[B]krycha[/B]?...

Ty lepiej wchodź na dogo, bo jak inaczej Ci dać znać?...
Masz jakiś inny pomysł niż przytulisko i hotel?...

Pies siedzi teraz pod ławką... Siedzi i wtula się sam w siebie... :-(
Dzisiaj znowu pada... :-(

Posted

jasne, z jednej pracy lece do drugiej pracy, w miedzyczasie musze dokarmic okolo 15 kotow, potem lece do weta. moj email jest w profilu. Raz dziennie sprawdzam maile, wiec jakby co do odpisze albo podelse swoj numer telefonu. Emilka w razie czego tez moze sie z mna skontaktowac. na razie rozmawiam z 2 przytuliskami, moze sie uda, ale nie wiem jak cena. poza tym jak masz jeszczed jakies cenne porady dla mnie, to moze wez ode mnie jakies 7 kotow (akurat sa do adopcji, ja bede miala wiecej czasu i bede mogla zagladac na dogo).
i nie wkurzaj mnie dzisiaj, bo niestety sie dowiedzialam, ze bede musiala uspic kota, bo juz sie nie da nic zrobic. a wszyscy ponoc sie tak nim opiekowali.