Jump to content
Dogomania

4 internationale raseehunde-Ausstellung Roztock 2007

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonia']Wystawa jest w dniach 6-7 październik, V grupa 6 w sobote ,Siberiany sędziuje Michael Karrock Niemcy.
Pozdrawiam Arlena[/quote]
Dziękuję za info :lol:

Posted

[quote name='blaira']No staffikow jak zawsze nie malo;) zobaczymy jak pojdzie
:terazpol::terazpol::terazpol:[/quote]
grzywek też 16 z czego 2 moje:evil_lol:

Posted

[quote name='blaira']Wy macie ring 6 a ja 3, mam nadzieje ze okaze sie ze blisko siebie, a nie 2 hale dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdr.[/quote]

przekonamy się jak dojedziemy a mamy spory kawałek:eviltong: zero spanka 4 rano wstajemy 4.30 wyjazd

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Joanna G']Szukam transportu na sobote z pudlem miniaturowym , może ktos ma 1 wolne miejsce??[/quote]

niestety u mnie pelno:shake:

jechal ktos ze Sczecina do Rostocku i wie moze ile to km albo jak to czasowo bo nie wiem o ktorej wyjechac

Posted

[quote name='AiK']niestety u mnie pelno:shake:

jechal ktos ze Sczecina do Rostocku i wie moze ile to km albo jak to czasowo bo nie wiem o ktorej wyjechac[/quote]

Martach1 jechała w tamtym roku ode mnie jest dokładnie 227 km,my wyjeżdżamy ok 5 rano, może się spotkamy w okolicach przejścia granicznego, my jedziemy przez Kołbaskowo, razem będzie łatwiej :lol:

Posted

[quote name='bonia']Martach1 jechała w tamtym roku ode mnie jest dokładnie 227 km,my wyjeżdżamy ok 5 rano, może się spotkamy w okolicach przejścia granicznego, my jedziemy przez Kołbaskowo, razem będzie łatwiej :lol:[/quote]
byłoby fajnie :lol:razem zawsze raźniej
myślałam że to jest dalej

Posted

Droga bardzo łatwa i prosta mi zajeło 2,5 godzinki dojechanie z szczecina do rostoku ( razm z przekroczeniem granicy). Jest tez bardzo dobrze oznakowany zjazd na hale wiec bez problemu traficie. A po drodze przyda sie 5 euro w drobnych bo trzeba zapłacic za przejazd tunelem. Ja przynajmnie tak miałam. ( na pocieszenie tunel jest tylko przy wjeździe do miasta)
Bardzo łana wystawa aż szkoda ze przegapiłam w tym roku termin :placz:

Posted

[quote name='Martach1']Droga bardzo łatwa i prosta mi zajeło 2,5 godzinki dojechanie z szczecina do rostoku ( razm z przekroczeniem granicy). Jest tez bardzo dobrze oznakowany zjazd na hale wiec bez problemu traficie. A po drodze przyda sie 5 euro w drobnych bo trzeba zapłacic za przejazd tunelem. Ja przynajmnie tak miałam. ( na pocieszenie tunel jest tylko przy wjeździe do miasta)
Bardzo łana wystawa aż szkoda ze przegapiłam w tym roku termin :placz:[/quote]
super ja mam jeszcze ponad 100 do szczecina

Posted

Hihii , z tymi pieczątkami to prawda :)
Ja w tym miejscu pragnę bardzo podziękowac dla Edyty od malamutów ,która zaoferowała mi transport i dla jej kolezanki.
Mam nadzieje ,że dobrze Ci Edyta poszło :)

Nasz wyjazd bardzo udany , Miss Negry od Lalanki wróciła z tytułami CAC , BOS ,CACIB i BOB .Moja radośc jest jeszcze większa ,poniewaz była ona jedynym pudlem reprezentującym Polskę :)

Posted

Dla nas Rostock tez byl milym przezyciem ;)

Cest zdobyl V1, CAC, CACIB, BoB oraz BoG 3 :multi::multi::multi:

Bardzo milo bylo poznac nowych ludzi.
GRATULACJE dla wszystkich.

Dziekuje bardzo Ani za mile towarzystwo, przygarniecie mnie i umozliwienie mi pojechanie na wystawe, bez niej Cest nie osiagnal by tego!!!
WIELKA BUZKA dla Ciebie AiK :loveu:

pozdr.