bull-bang Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Czy ktos ze Szczecina jedzie z terierow typu bull? :lol: Quote
blaira Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ano jedziem jedziem :lol: Fakt ze ze szczecina nie jestem, ale ruszam z tamtych rejonow na wystawe ;) Quote
zpr Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :lol: A kiedy jest ta wystawa i kto ma oceniać Siberian Husky? ;) Quote
bonia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Wystawa jest w dniach 6-7 październik, V grupa 6 w sobote ,Siberiany sędziuje Michael Karrock Niemcy. Pozdrawiam Arlena Quote
Nitor-Nivalis Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 My tez bedziemy z dwoma psiakami :) Quote
zpr Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='bonia']Wystawa jest w dniach 6-7 październik, V grupa 6 w sobote ,Siberiany sędziuje Michael Karrock Niemcy. Pozdrawiam Arlena[/quote] Dziękuję za info :lol: Quote
bonia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Na stronie Rostocku podane są już stawki ilościowe i numery ringów. [URL]http://www.hansemesse-rostock.de/245.html[/URL] Quote
blaira Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No staffikow jak zawsze nie malo;) zobaczymy jak pojdzie :terazpol::terazpol::terazpol: Quote
Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 wow.. całe 6 akit jest zgłoszonych.. tłum ;) Quote
AiK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='blaira']No staffikow jak zawsze nie malo;) zobaczymy jak pojdzie :terazpol::terazpol::terazpol:[/quote] grzywek też 16 z czego 2 moje:evil_lol: Quote
blaira Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wy macie ring 6 a ja 3, mam nadzieje ze okaze sie ze blisko siebie, a nie 2 hale dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdr. Quote
AiK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='blaira']Wy macie ring 6 a ja 3, mam nadzieje ze okaze sie ze blisko siebie, a nie 2 hale dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdr.[/quote] przekonamy się jak dojedziemy a mamy spory kawałek:eviltong: zero spanka 4 rano wstajemy 4.30 wyjazd Quote
TANANA Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 czy ktoś ma ochote na zabranie 2 ludzi i 2 piesków? szukamy transportu Quote
Joanna G Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Szukam transportu na sobote z pudlem miniaturowym , może ktos ma 1 wolne miejsce?? Quote
AiK Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Joanna G']Szukam transportu na sobote z pudlem miniaturowym , może ktos ma 1 wolne miejsce??[/quote] niestety u mnie pelno:shake: jechal ktos ze Sczecina do Rostocku i wie moze ile to km albo jak to czasowo bo nie wiem o ktorej wyjechac Quote
bonia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='AiK']niestety u mnie pelno:shake: jechal ktos ze Sczecina do Rostocku i wie moze ile to km albo jak to czasowo bo nie wiem o ktorej wyjechac[/quote] Martach1 jechała w tamtym roku ode mnie jest dokładnie 227 km,my wyjeżdżamy ok 5 rano, może się spotkamy w okolicach przejścia granicznego, my jedziemy przez Kołbaskowo, razem będzie łatwiej :lol: Quote
AiK Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='bonia']Martach1 jechała w tamtym roku ode mnie jest dokładnie 227 km,my wyjeżdżamy ok 5 rano, może się spotkamy w okolicach przejścia granicznego, my jedziemy przez Kołbaskowo, razem będzie łatwiej :lol:[/quote] byłoby fajnie :lol:razem zawsze raźniej myślałam że to jest dalej Quote
Martach1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Droga bardzo łatwa i prosta mi zajeło 2,5 godzinki dojechanie z szczecina do rostoku ( razm z przekroczeniem granicy). Jest tez bardzo dobrze oznakowany zjazd na hale wiec bez problemu traficie. A po drodze przyda sie 5 euro w drobnych bo trzeba zapłacic za przejazd tunelem. Ja przynajmnie tak miałam. ( na pocieszenie tunel jest tylko przy wjeździe do miasta) Bardzo łana wystawa aż szkoda ze przegapiłam w tym roku termin :placz: Quote
AiK Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Martach1']Droga bardzo łatwa i prosta mi zajeło 2,5 godzinki dojechanie z szczecina do rostoku ( razm z przekroczeniem granicy). Jest tez bardzo dobrze oznakowany zjazd na hale wiec bez problemu traficie. A po drodze przyda sie 5 euro w drobnych bo trzeba zapłacic za przejazd tunelem. Ja przynajmnie tak miałam. ( na pocieszenie tunel jest tylko przy wjeździe do miasta) Bardzo łana wystawa aż szkoda ze przegapiłam w tym roku termin :placz:[/quote] super ja mam jeszcze ponad 100 do szczecina Quote
Iwa-R Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='AiK']super ja mam jeszcze ponad 100 do szczecina[/quote] Ja jakieś 220 :lol: Quote
Joanna G Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Czy naprawde nikt jadący w sobote na wystawe nie ma wolnego miejsca ??:placz::placz::placz: Quote
Fenyloetyloamina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Fajnie było :) czekamy na fotorelacje i przygotowujemy naszą.. A tej pieczątki z ręki nie idzie zmyć :D Quote
Joanna G Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Hihii , z tymi pieczątkami to prawda :) Ja w tym miejscu pragnę bardzo podziękowac dla Edyty od malamutów ,która zaoferowała mi transport i dla jej kolezanki. Mam nadzieje ,że dobrze Ci Edyta poszło :) Nasz wyjazd bardzo udany , Miss Negry od Lalanki wróciła z tytułami CAC , BOS ,CACIB i BOB .Moja radośc jest jeszcze większa ,poniewaz była ona jedynym pudlem reprezentującym Polskę :) Quote
blaira Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dla nas Rostock tez byl milym przezyciem ;) Cest zdobyl V1, CAC, CACIB, BoB oraz BoG 3 :multi::multi::multi: Bardzo milo bylo poznac nowych ludzi. GRATULACJE dla wszystkich. Dziekuje bardzo Ani za mile towarzystwo, przygarniecie mnie i umozliwienie mi pojechanie na wystawe, bez niej Cest nie osiagnal by tego!!! WIELKA BUZKA dla Ciebie AiK :loveu: pozdr. Quote
Recommended Posts