maryd Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 No i sprawa sie rypła, bo mały nie jest wcale mały, jak sie okazało:( Quote
mrs.ka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Maryd trzeba było widzieć moją minę jak mi Twój tata pokazał ,który to Musti:evil_lol: faktycznie psiak nas zaskoczył swoim "rozwojem fizycznym" Quote
maryd Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Mama mi mówiła, ze tata gotuje, jak nie rosołek na korpusach, to kluseczki z kaszanka, ewenrualnie przekąska- kanapki smarowane masłem i na to pasztetem ...i tak cały dzien- na to mu psiaki wyrosły:) Quote
mrs.ka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 po świętach będziemy prawdopodobnie Karusi robić sterylke to przy okazji porobię troche fotek Mustiemu ,wcześniej nie dam rady Quote
maryd Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Musti pojechał w Wielka sobote do nowego domku!!!!:))))) Quote
Majaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Maryd! Mam propozycję zmienić tytuł wątku, bo rozumiem, że Nero zostaje u Twoich rodziców na stałe. A wątek poświęcony był szczeniaczkom. Karusia zostaje na ogólnym adopcyjnym starachowickim Co Ty na to? I wiadomość dla KamyG:cool3: Musti - DS. Skarżysko-Kam. Quote
maryd Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 zmienię tytuł, jak bede na 100% pewna, ze Musti został w Skarzysku.Pamietasz, tez bałas sie zakonczyć wątek Drucika:) Quote
maryd Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 prosze o przeniesienie watku do działu w nowym domku! Quote
Recommended Posts