maryd Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Nie mamy.Ale z Szewnej psa wywozić do Starachowic, to bez sensu.Wypusciliby go w Ostrowcu.Tych ludzi przyprowadził dr Gutek. Quote
klusek04 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Przypominam chłopaszka. Biegnij na pierwszą. Quote
Majaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='maryd']Nie mamy.Ale z Szewnej psa wywozić do Starachowic, to bez sensu.Wypusciliby go w Ostrowcu.Tych ludzi przyprowadził dr Gutek.[/quote] Niestety Gutek przyprowadził tych ludzi, bo go z domu wtedy wyciągnęlam ... i tym większy mam wyrzut suminia bo na ludzi namiarów nie mam :shake: Quote
maryd Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 zyje w Starachowicach i gryzie sie z bratem i mamusia Quote
BożenaG Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A więc ostał się rodzynek i nie chce iść do nowego domku Quote
maryd Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Bratem, który zwie sie Nero i tato postanowił zostawic go na stałe. Quote
maryd Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Z bratem, który zwie sie Nero, i którego tato postanowił zostawic na stałe. A sprawa staje sie pilna, bo moja mam bardzo zachorowała- nie moze chodzic i ciezar opieki nad nia i trzema psami jest ponad siły dla 80-latka. My tez chorowałysmy i to bardzo, swieta spedzilam w Krakowie, do St-wic wpadłam na 2 dni załatwic mamie rehabilitanta - i dalej nie moge wylezc z tego wirusa:( Quote
klusek04 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Więc pinie poszukujemy domku dla psiaka Musti i jego mamusi. Quote
Majaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja już nic nie rozumiem :placz: Dzwonią ludzie, wysyłają maile ..... chcą ONkowatego .... Mustiego już chyba 30 razy proponowałam i ................. nic .................... :placz: Nikt się nigdy o niego nie zapytał nawet ;( Ani w mailach, ani przez tel. ;( Mam nadzieję tylko, że nie podzieli losów Druta u mnie na DT ;( Maryd, powiedz jak sprawa odrobaczeń, szczepień jego oraz jego matki ! Zaczynam się gubić w tych psach wszystkich ... No i sunię trzeba koniecznie wysterylizować ..... żeby nie mieć problemu znów takiego samego! :offtopic: ;) Maryd .... Twój stary mail do mnie wciąż bez odpowiedzi jest jednym z największych moich wyrzutów sumienia :placz: Odpowiem napewno ale ze to trudna dla mnie odpowiedź, to muszę mieć chwilę czasu, a chwila czasu w spokoju to jest coś, co nie pamiętam jak wyglada ;) Quote
maryd Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Dzieki Majaa, ze pamietasz o Mustim,ja troche przez chorobe w domu wyłaczyłam sie z tego, ale wczoraj znowu go poogłaszałam.Musze mu jeszcze zrobic allegro-zaraz mu zrobie. Cos chłopak nie ma szczescia.:-( Tata mial dzisiaj urodziny- generalnie jest coraz bardziej zmęczony.I to mnie martwi.:shake: Suka jest na tabetce hormonalnej, psy odrobaczone, zdaje sie maja komplet szczepień (chyba tata uzupenił je po chorobie psiaków, o ile dobrze pamietam....). Teraz jak wpadłam po świetach miał kupione u veta tabletki na odrobaczenie i odpchlenie- miałam mu pomóc je podac (szczególnie krople na insekty, bo on nie widzi dobrze, mimo dwóch operacji oczu), ale ta sie stało, ze rano nazajutrz pedem wracałam do Krakowa i nie pomogłam mu. Nie ma mu kto potrzymac tych psów.Ja chyba dopiero przyjade na Wielkanoc:( Co do mojego maila,to takie moje refleksje,( czasem łatwiej pisac niż mówic) i nie miej wyrzutów sumienia, ze nie napisałas odpowiedzi, tym bardziej, ze widze, ze coraz gorzej w Starachowicach. Quote
klusek04 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Pomocy!!!! Pilnie Potrzeba Domku Dla Psiaków!!!! Quote
Majaa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Maryd Jeśli Tata potrzebuje pomocy przy przytrzymaniu psa, zawiezieniu do weta, podaniu tabletek lub zastrzyku Dzwoń ! NA to zawsze ktoś z nas czas znajdzie ! Jeśli chodzi o pamiętanie to staram się pamiętać ciągle o wszystkich psach starachowickich, choć czasami "mózg mi się zawiesza" jak rozmawiam z kimś o adopcji! Na szybko przeszukanie bazy danych stanowi problem czasami, zwłaszcza jak akurat jest się czymś zajętym ! Quote
maryd Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Oki bede dzwonic, oby nie za czesto:))) Quote
maryd Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Dzisiaj gadałam z tatą, jakos poradził sobie sposobem z kroplami p-ko insektom, najgorzej było z Nero (on chyba tez ma ADHD).:cool3: Cukierki p-ko robakom ponoc bardzo smakowały pieskom, a najbardziej Karusi.:) Quote
KamaG Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Maryd Twój Tata jest niesamowity, respekt! Quote
Recommended Posts