Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Iwona1984']zaczął jesc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzis kuleczki Hillsa były wymieszane z legumina bananowa mniam mniam:razz::razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] pisałam przecie:evil_lol:że ja do dziś mieszam Ozzulkowi by było cokolwiek co daje zapach czy inny smaczek :p Berek :multi:i smacznego:grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] pisałam przecie:evil_lol:że ja do dziś mieszam Ozzulkowi by było cokolwiek co daje zapach czy inny smaczek :p Berek :multi:i smacznego:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja tez mieszam , dosmaczam cuduje tylko ze ostatnio nic:shake:smakuje:mad::mad: miesko, marchefka,jogurciki, serki,chlebek nic a nic wszytsko bylo be:placz: ale legumina podziałała:multi::multi: witam;) Quote
ewatr Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Iwona1984']ale legumina podziałała:multi::multi: [/quote] O matko Ksieciunio jak ty mozesz takie smaki mieszac :hmmmm: moze ty w ciąży ????:evil_lol: Witam :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 [quote name='ewatr']O matko Ksieciunio jak ty mozesz takie smaki mieszac :hmmmm: moze ty w ciąży ????:evil_lol: Witam :loveu:[/quote] byc moze to i ciąża będziemy mieli małego piesia:bigcool::bigcool::bigcool:no i marek sie nie wymiga bedzie sunia jak tralala:evilbat::evilbat: a tak poważnie to legumina sie skończyła :shake:co ja teraz zorbie :oops: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Iwona1984'] a tak poważnie to legumina sie skończyła :shake:co ja teraz zorbie :oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrobisz nową ;) a tak na poważnie to Ozzy'emu czesem i okruszki ciasteczek wystarczą ...a czasem trzeba tuńczyka otwierać ....:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrobisz nową ;) a tak na poważnie to Ozzy'emu czesem i okruszki ciasteczek wystarczą ...a czasem trzeba tuńczyka otwierać ....:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie bo ta nie wyszła:mad: mi nie smakowała TZ stwierdził ze dobra ale dokladki nie chciał:hmmmm:ciekawe dlaczego..:evil_lol: a kentaki ja dokonczył:razz: Quote
ewatr Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Z innej beczki ;) Iwonka kiedy bedziesz w schronisku ? Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 [quote name='ewatr']Z innej beczki ;) Iwonka kiedy bedziesz w schronisku ?[/quote] jak zostanę w Rzeszowie na weekend to w sobotę ..a jak nie zostanę(czyt. imieniny tesciowej:mad: czy sa teraz moze imieniy Zdzisławy:cool1:) to w następnym tygodniu... Quote
Cambel&Megi Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cześć :-P [COLOR=PaleTurquoise].....[/COLOR] Quote
ewatr Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Iwona1984']jak zostanę w Rzeszowie na weekend to w sobotę ..a jak nie zostanę(czyt. imieniny tesciowej:mad: czy sa teraz moze imieniy Zdzisławy:cool1:) to w następnym tygodniu...[/quote] [B][COLOR=darkorchid]No to czekam :lol:[/COLOR][/B] Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]No to czekam :lol:[/COLOR][/B][/quote] niestety okazała sie ze to urodziny a nie imieniny wiec pakuje manatki i do dynowa zmykam :roll: Quote
psiulka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [I]Dzień dobry :multi:[/I] [I]A gdzie jakieś zdjęcia?[/I] Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [quote name='psiulka'][I]Dzień dobry :multi:[/I] [I]A gdzie jakieś zdjęcia?[/I][/quote] fotecek nie bedzie aparacik zostal w domku a my na wsi:diabloti: Quote
ewatr Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Iwona1984']fotecek nie bedzie aparacik zostal w domku a my na wsi:diabloti:[/quote] [B][COLOR=darkorchid]To juz swiętujesz u Tesciowej ???:eviltong:;)[/COLOR][/B] Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]To juz swiętujesz u Tesciowej ???:eviltong:;)[/COLOR][/B][/quote] swietowanie:angryy: od 18 teraz relaksuje sie u mamci:evil_lol: Quote
BBeta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Iwona1984']swietowanie:angryy: od 18[/QUOTE] Aż taka straszna (przyszła?) teściowa? :diabloti: :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [quote name='BBeta']Aż taka straszna (przyszła?) teściowa? :diabloti: :cool3:[/quote] strazna moze nie:angryy: ale sluchanie jak ona sobie wyobraza nasze wesele mnie nie bawi:mad::mad::mad: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Kochani moi nie było mnie chwile i wam cos opowiem:razz: Tak wiec rok 2008 szykuje mi sie wyśmienicie:multi: Marzec 1 wesele Czerwiec 2 wesele Czerwiec 3 wesele Czerwiec 4 wesele Sierpien 5 wesele Wrzesień [COLOR=Red]moje wesele(6):loveu:[/COLOR] i 7 tegoż samego dnia kolejne inne wesele ale niestety musieliśmy juz odmówić:diabloti: kto chce sie pobawić robie liste... zbankrutuje...fryzjerka zarobi...sklepy tez .. kwiaciarnie...ufff Quote
psiulka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [I]No to będziecie świętować :diabloti: A fotografa zamawiasz? :lol:[/I] Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='psiulka'][I]No to będziecie świętować :diabloti: A fotografa zamawiasz? :lol:[/I][/quote] na te wszytskie wesela czy tylko na moje:diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='psiulka'][I]Na Twoje, Twoje :diabloti:[/I][/quote] a czemu pytsz:razz::razz::razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 masz cos do zaoferowania:cool3::cool3: Quote
psiulka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [I]A tam, nie będę nic sugerować :lol: [/I] Quote
Recommended Posts