saga_86 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jakie cudo:loveu: Trzymam kciuki za powodzenie adopcji:lol: Quote
Paulina87 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Tak, jutro jedzie do nowego domku, a puki co nocuje u mnie w kojcu i nie wiem czy sąsiedzi mnie na widłach nie wyniosą bo szczeka i szczeka :lol: Quote
Paulina87 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Rabuś właśnie pojechał z nową panią. A mi lżej na sercu. Ania_u pewnie napisze więcej jak dojadą do domu :multi: Quote
ania_u Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witam rabuś spodobał się nam bardzo ,nawet jego nowy pan(czyli chłopak kasi) już wie że rabuś jest głuchy jak pień,ale też mu się bardzo podoba ,ma się dobrze jest już wykąpany,tylko wcina się do łóżka ,jest jeszcze trochę rozkojarzony ,ale ogólnie jest dosyć odważny i ciekawski ,no i straszny pieszczoch.:multi: jutro będą następne wieści pzdr ania :lol: Quote
Paulina87 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Ale to, że jest głuchy ma swoje plusy, można słuchać głośno radia w samochodzie a jego to i tak nie rusza. :evil_lol: No to czekamy na nowe wieści. Quote
ania_u Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hej,nowe wieści od rabusia był dzisiaj z ze swoją pańcią w pracy,był bardzo grzeczny ,:lol: jest ułożony,nie zwraca uwagi na inne psy,cichutki nie szczeka ,po prostu idealny pies ,aż przykro że tyle czasu spędził w schronisku:-o cały czas nie spuszcza kasi z oka,łazi za nią krok w krok,boi się bidulek że go zostawi.jedyną wadą jest to że troszkę nie słucha i naprzykład nie rozumie i włazi na stół i wyjada co chce,ale kasia uczy go pomału różnych znaków rękoma i myślę że to nie jest problem. a tak to jest bardzo z niego zadowolona . jest strasznie kochanym przytulaśnym gapciem. pozdrowionka pa:loveu::lol: Quote
Paulina87 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Cieszę się, że wszyscy są z niego zadowoleni :loveu: Quote
Paulina87 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Kiedy można spodziewać się jakiś Rabusiowych zdjęć z nowego domu? Quote
ania_u Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 witam, postaramy jakoś na dniach wstawić jakieś fotki,rabusia. a tak to ma się dobrze jest super grzeczny i kochany,nie szczeka cichutki ,jego głuchota to bardziej zaleta niż wada,nawet nie myślałam że taki będzie fajny pies ,żadnych problemów i do tego taki śliczny .Kasia opowiadała że ,coraz bardziej zaczyna świrować ze szczęścia,turlać się i szaleć,bo na początek był trochę sztywny ale ogólnie jest przefajny. pozdrowionka pa Quote
Kasia.z.g Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 To Ja Rabuś.Jet mi dobrze w nowym domku, jestem bardzo szczęśliwy :lol:.Czasami troszkę rozrabiam ale moja pani to znosi...troszkę za wami tęsknię, ale i tak w Zielonej Gorze jest super:multi:. Pozdrawiam.:loveu: Quote
Paulina87 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Witaj Rabusiu :evil_lol: a właśnie dzisiaj wolontariusze męczyli mnie co u Ciebie słychać no i prosili o zdjęcia a tu taka niespodzianka :loveu::loveu: Widać, że Rabuś taki czyściutki aż świeci :multi: Quote
lessie Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ja też mam jedną fotkę Rabusia http://ostrowschronisko.republika.pl/index_pliki/strona_pliki/pod/galeria_pliki/rabus.jpg Nie macie jakich nowych fotek Rabusia z nowego domku:razz: Quote
Recommended Posts