Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
rabuś spodobał się nam bardzo ,nawet jego nowy pan(czyli chłopak kasi) już wie że rabuś jest głuchy jak pień,ale też mu się bardzo podoba ,ma się dobrze jest już wykąpany,tylko wcina się do łóżka ,jest jeszcze trochę rozkojarzony ,ale ogólnie jest dosyć odważny i ciekawski ,no i straszny pieszczoch.:multi:
jutro będą następne wieści pzdr ania :lol:

Posted

hej,nowe wieści od rabusia
był dzisiaj z ze swoją pańcią w pracy,był bardzo grzeczny ,:lol: jest ułożony,nie zwraca uwagi na inne psy,cichutki nie szczeka ,po prostu idealny pies ,aż przykro że tyle czasu spędził w schronisku:-o
cały czas nie spuszcza kasi z oka,łazi za nią krok w krok,boi się bidulek że go zostawi.jedyną wadą jest to że troszkę nie słucha i naprzykład nie rozumie i włazi na stół i wyjada co chce,ale kasia uczy go pomału różnych znaków rękoma i myślę że to nie jest problem. a tak to jest bardzo z niego zadowolona . jest strasznie kochanym przytulaśnym gapciem.
pozdrowionka pa:loveu::lol:

Posted

witam, postaramy jakoś na dniach wstawić jakieś fotki,rabusia. a tak to ma się dobrze jest super grzeczny i kochany,nie szczeka cichutki ,jego głuchota to bardziej zaleta niż wada,nawet nie myślałam że taki będzie fajny pies ,żadnych problemów i do tego taki śliczny .Kasia opowiadała że ,coraz bardziej zaczyna świrować ze szczęścia,turlać się i szaleć,bo na początek był trochę sztywny ale ogólnie jest przefajny. pozdrowionka pa

• 3 weeks later...
Posted

To Ja Rabuś.Jet mi dobrze w nowym domku, jestem bardzo szczęśliwy :lol:.Czasami troszkę rozrabiam ale moja pani to znosi...troszkę za wami tęsknię, ale i tak w Zielonej Gorze jest super:multi:. Pozdrawiam.:loveu:

Posted

Witaj Rabusiu :evil_lol: a właśnie dzisiaj wolontariusze męczyli mnie co u Ciebie słychać no i prosili o zdjęcia a tu taka niespodzianka :loveu::loveu:

Widać, że Rabuś taki czyściutki aż świeci :multi:

• 6 months later...