anovip1 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [center][size=5][color=red][b]prosimy o pomoc w poszukiwaniach !!!![/b][/color][/size] [b][size=5][color=#ff0000][/color][/size][/b] [b][size=5][color=#ff0000]pies jest bardzo łagodny, najprawdopodobniej zagubiony błąka się gdzieś w okolicy !!!![/color][/size][/b][/center] [size=5][/size] [center][b][size=6][color=red]pomóżcie !!![/color][/size][/b][/center] Quote
hanka456 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Polar ma już dom. 21 kwietnia wyjeżdża ze schroniska. Quote
dzodzo Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 tak ,Polar jedzie do moich znajomych bedzie miał jak w raju:)))) Quote
Ania i Kajber Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='rita60'][size=5][b]prośba o pomoc !!!!!!!!!!![/b][/size] w dniu 14-15 iv.2010r. Z domu na ulicy czwartaków ( okolice szczecińska .rąbieńska, grenadierów ,podchorążych,celownicza)zaginął adoptowany z łódzkiego schroniska piesek.jest zagubiony,wystraszony nie zna okolicy,w swoim domku mieszkał zaledwie kilka godzin.prosimy o pomoc w poszukiwaniach.pies jest bardzo łagodny. Kontakt telefoniczny 886-303-309 502-693-194 42 611-26-66 [img]http://i39.tinypic.com/24xqcd3.jpg[/img] [img]http://i41.tinypic.com/24xe8fp.jpg[/img][/quote] bardzo prosimy o pomoc. Psiak może być wśród domków wokół cebertowicza, na teofilowie , mógł też pobiec w stronę rąbienia i aleksandrowa. Prosimy wszystkie osoby mieszakjace w pobliżu, by zwracały uwagę na pieska. Quote
rita60 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [B]Przypominam szukamy tego pieska..........[/B] Quote
dzodzo Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [IMG]http://img535.imageshack.us/img535/5014/97524424.jpg[/IMG] Polar wczoraj szczęsliwie dojechał do swojego nowego domu w Grabowie, chłopak sie spisał na medal-najpierw jechał z nowa panią miejskim autobusem, potem przesiadł sie na PKS i grzecznie sobie podrózował. wieczorem miałam relację telefoniczną od uszczęsliwionej rodzinki,Polar dostał nowe imię-Amur,jest bardzo zywotny, wszędzie go pełno,szaleje z sunią -rezydentką, zaakceptował koty,wieczor spędzał z dupką na kanapie a przodem na kolanach pani Quote
rita60 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Brawo Polar-Amur,grzeczny chlopaczek:lol:szczescia ci zycze:loveu: Quote
asiulek-85 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Poszukiwany piesek się znalazł?? Będe patrzeć jak coś. Quote
hanka456 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Jest wielka prośba. Kobieta znalazła jamniczke stara jakświat podobna do Skowronki z Łódzkiego schroniska. ta również ma guzy. Kobieta chcialaBY JA ZATRZYMAC, ALE... MUSI W SPRAWACH RODZINNYCH WYJECHAĆ NA KILKA DNI. nIE MOŻE JEJ ZABRAĆ. CZY KTOŚ CHCIAŁBY..MÓGŁBY ZAOFEROWAC JEJ DOM TYMCZASOWY. jESLI TAK TO PROSZĘ O KONTAKT ZE MNA 609 027 398. nIESTETY NIE MAM INTERNETU W DOMU, MOGE SIĘ DOPIERO JUTRO POKAZAC NA dogo. Quote
saskia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kojarzycie może tego psiaka? [IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/97832170.jpg[/IMG] Majki nr 947. Myślę nad zabraniem go do dt, ale mam dwójkę malutkich dzieci i koty i chciałabym być pewna, że Majki nie będzie miał nic przeciwko ;) Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje Quote
anovip1 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='asiulek-85']Poszukiwany piesek się znalazł?? Będe patrzeć jak coś.[/QUOTE] Niestety psiak nadal gdzieś się błąka. Bardzo dziękuję za chęć pomocy w poszukiwaniach . Porozsyłałam wiadomość o jego zaginięciu,niestety nikt na nią nie odpowiedział. Na zdjęciach widać ślady po pogryzieniu ,cały czas o nim myślę ,jak daje sobie radę....czy jeszcze żyje ? Quote
anovip1 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 GDZIE JESTEŚ SKARBIE ? [IMG]http://i41.tinypic.com/24xe8fp.jpg[/IMG] Quote
Ania i Kajber Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='saskia']Kojarzycie może tego psiaka? [IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/97832170.jpg[/IMG] Majki nr 947. Myślę nad zabraniem go do dt, ale mam dwójkę malutkich dzieci i koty i chciałabym być pewna, że Majki nie będzie miał nic przeciwko ;) Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje[/QUOTE] Jak jestem w schronie to zawsze chodzę do niego do boxu, jest bardzo fajny dla ludzi, przymilny, zawsze czeka przy kracie na gaski.Bardzo go lubię. Z innymi psami w boxie zgodny. Nie za duży, bardzo fajny i ładny. Z kotami oczywiście trudno powiedziec, wyciagnac go z boxu i zabrac na kociarnię do sprawdzenia nie da rady- zbyt duże ryzyko, przy ponownym wprowadzaniu go do boxu, a budy dla niego nie ma. Quote
Kar0la Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='hanka456']Jest wielka prośba. Kobieta znalazła jamniczke stara jakświat podobna do Skowronki z Łódzkiego schroniska. ta również ma guzy. Kobieta chcialaBY JA ZATRZYMAC, ALE... MUSI W SPRAWACH RODZINNYCH WYJECHAĆ NA KILKA DNI. nIE MOŻE JEJ ZABRAĆ. CZY KTOŚ CHCIAŁBY..MÓGŁBY ZAOFEROWAC JEJ DOM TYMCZASOWY. jESLI TAK TO PROSZĘ O KONTAKT ZE MNA 609 027 398. nIESTETY NIE MAM INTERNETU W DOMU, MOGE SIĘ DOPIERO JUTRO POKAZAC NA dogo.[/QUOTE] Jamnisia przyjedzie do mnie. Quote
hanka456 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 KarOlu dziękuję bardzo. Za szybka decyzję i pomoc. Sama już wiesz, jakie to było trudne dla Kobitki. Quote
saskia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ania i Kajber, dziękuję za informacje. Myślę, że zaufam mu, że n ie zeżre mi Dziewczynek, ani kotów...postaram się w weekend już go zabrać do siebie. KarOla super:p ja chwilę myślałam, czy by jej nie zabrać do siebie, ale moja dwuletnia Bianka jest raczej energicznym dzieckiem kochającym psy, a ta staruszka potrzebuje spokoju... Quote
Kar0la Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Jesteśmy już z Panią umowione i w przyszłym tygodniu jamnisia przyjedzie. Moje dzieci już troszkę podrosły, więc raczej nie będzie problemu. Zresztą one są przyzwyczajone do obecności psów. Fajnie, że weźmiesz tego psiaczka. Śliczny jest. Powinien dosyć szybko znaleźć domek. Quote
saskia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Kar0la'] Fajnie, że weźmiesz tego psiaczka. Śliczny jest. Powinien dosyć szybko znaleźć domek.[/QUOTE] Ja też na to liczę, bo oprócz niego przyjeżdża do mnie bura kicia bez oczka i za miesiąc moja niespodzianka od męża, czyli duży szwajcarski pies pasterski:loveu: Quote
Kar0la Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wooow. No to poleciałaś po całości. :evil_lol: Powodzenia. :lol: Quote
anovip1 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=red]PROSIMY O POMOC !!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][B]PIES ADOPTOWANY PRZED 2 TYGODNIAMI ZE SCHRONISKA [/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][B]ZAGINĄŁ :-( :-( :-([/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][B]:placz::placz::placz:[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=6][COLOR=red][B]CZY KTOŚ GO WIDZIAŁ ?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][B]:placz::placz::placz:[/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] [IMG]http://i39.tinypic.com/24xqcd3.jpg[/IMG] [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype]ZAGINĄŁ NA ULICY CZWARTAKÓW [/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype]OKOLICE UL. RĄBIEŃSKA ,SZCZECIŃSKA .[/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype]DZIŚ MOŻE BYĆ WSZĘDZIE.[/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype]:-( :placz: :-([/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][/FONT][/B] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=red][B]CZY KTOŚ POMOŻE ?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
anovip1 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]JEST DŁUGI WEEKEND[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]spacerujemy po mieście[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]PROSZĘ ROZGLĄDAJCIE SIĘ ,MOŻE UDA SIĘ KOMUŚ I ZAUWAŻY PSIAKA[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]DZIŚ MOŻE BYĆ WSZĘDZIE :[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]W PARKU NA ZDROWIU, ALEKSANDROWIE , KONSTANTYNOWIE.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]BYĆ MOŻE PORUSZA SIĘ PO ULICACH ŁODZI[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :-( :-( :-( :-( :-( [FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=red][B]CZY KTOŚ GO WIDZIAŁ ?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: [/CENTER] [IMG]http://i43.tinypic.com/bijjwp.jpg[/IMG] Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
rita60 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='anovip1'][CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]JEST DŁUGI WEEKEND[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]spacerujemy po mieście[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]PROSZĘ ROZGLĄDAJCIE SIĘ ,MOŻE UDA SIĘ KOMUŚ I ZAUWAŻY PSIAKA[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]DZIŚ MOŻE BYĆ WSZĘDZIE :[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]W PARKU NA ZDROWIU, ALEKSANDROWIE , KONSTANTYNOWIE.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=black]BYĆ MOŻE PORUSZA SIĘ PO ULICACH ŁODZI[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :-( :-( :-( :-( :-( [FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=red][B]CZY KTOŚ GO WIDZIAŁ ?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: [/CENTER] [IMG]http://i43.tinypic.com/bijjwp.jpg[/IMG][/QUOTE] Przypominam........ Quote
anovip1 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=red]OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA ASIULEK-85 [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=red]ORAZ JEJ ZNAJOMEJ PANI TERESY KTÓRA [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=red]ODNALAZŁA ZAGUBIONEGO PSIAKA[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/CENTER] [IMG]http://i43.tinypic.com/bijjwp.jpg[/IMG] [CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][B] DZIEWCZYNY JESTEŚCIE WIELKIE !!!!![/B][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]:loveu: BARDZO WAM DZIĘKUJĘ :loveu:[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] Quote
rita60 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Wspaniała wiadomosc:multi:dzieki dziewczyny:multi: Quote
Recommended Posts