Ulaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Czy ktoś orientuje się może jak nazywa się karma na rozpychanie skurczonego żołądka? Wiem, że jest taka w cenie 42 zł/kg. Potrzebna mi dla zagłodzonego psa, którego mam aktualnie na tymczasie. Quote
Śnieżynka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ho hop tez chetnie sie dowiem czy jest cos takiego :D Quote
Vectra Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ulaa napisał(a):Czy ktoś orientuje się może jak nazywa się karma na rozpychanie skurczonego żołądka? Wiem, że jest taka w cenie 42 zł/kg. Potrzebna mi dla zagłodzonego psa, którego mam aktualnie na tymczasie. A nie lepiej podawać psu małe porcje kilka razy dziennie ? po czym zwiększać sukcesywnie dawki ? Ja miałam zagłodzonego psa , gnaty okryte skórą , anemia , zarobaczona ... i tak właśnie po łyżce jej ten żołądek zwiększałam.Bo odrobina żarcia za dużo i było rzyganko i biegunka :shake: Tylko ja gotowałam ryż z mięskiem i robiłam z tego papke bo suka łykała nachalnie. Na początku dawałam jej łyche jedzenia co godzine , po kilku dniach troche mniej łapczywie połykała to jej zwiększałam półtorej łychy to znowu tak dwa dni i dwie łychy. Tak mi weterynarz polecił no i się sprawdziło. Szczerze to nie słyszałam o takiej karmie , w sumie ciekawostka. Quote
Ulaa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Właśnie robię tak, po troszku małe porcje. Ale słyszałam, że jest taka karma i chciałam ją wypróbować. Teraz w zasadzie już niepotrzebna, bo pies zaczyna jeść normalnie, ale tak na przyszłość mogłoby się przydać :razz: Quote
Recommended Posts