Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dorka swietny dymorfizm :):loveu: kocham ta pare :)
a ja wkleję jeszcze jedna parke carbo i Zoe. Psy o identycznych wręcz głowach ale zaznaczona różnica płci :)
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/5346/carqr0.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://g.imageshack.us/g.php?h=516&i=carqr0.jpg"][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/5346/carqr0.e95009d556.jpg[/IMG][/URL]
Amfi specially for you :evil_lol:

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę odbiegnę od tematu, ktoś kiedyś pytał o staffika=czarny, podpalany, trafiłem na fotkę więc wklejam na gorąco...
sorki, to na marginesie dyskusji.

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/5256/image1qx9.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Vectra']Giovani ekstra , wiem że wadliwy ,ale boski jest :D i do tego unikat :([/QUOTE]

Jak dla mnie oprócz koloru to za krótki, i jeszcze parę takich...ale,:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Unikat Napewno!!!

Posted

[quote name='Giovani']Jak dla mnie oprócz koloru to za krótki, i jeszcze parę takich...ale,:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Unikat Napewno!!![/quote]

Ja mówie o kolorze :diabloti: a nie o jego budowie :eviltong: :diabloti:

Ten błękitny wygląda jak sztuczny :evil_lol:

Posted

[quote name='Giovani']Jak dla mnie oprócz koloru to za krótki, i jeszcze parę takich...ale,:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Unikat Napewno!!![/quote]

Giovani, nie badz taki halo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)
Co do podpalanego...nie uwazam ze jest "za" krotki, na tym zdjeciu stoji troszke zgiety...dlatego takie wrazenie sprawia. Co do samej budowy dosc ciekawy,kolor robi z niego jak dla mnie mini rottka :evil_lol:

Niebieski na zdjeciu mniej mi sie podoba, ale u nich widac roznice w anatomii ( mowa o zdjeciach) na zywo nie mialam jeszcze okazji zobaczyc zadnego.

pozdr.

Posted

[quote name='blaira']hehe moj TZ pyta gdzie takiego nabyc mozna:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:[/quote]
Byłam pierwsza :diabloti: :mad: :diabloti:

A swoją drogą to faktycznie wygląda jak rottek :evil_lol: CHCĘ TAKIEGO !!!:multi:
Będą mi na ulicy wytykać że mam miniaturowego pitbulla i rottka :loveu: :evil_lol:

Posted

[QUOTE]=blaira;6613874]Giovani, nie badz taki halo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

[B]Jaki???:oops: [/B]

Co do podpalanego...nie uwazam ze jest "za" krotki, na tym zdjeciu stoji troszke zgiety...dlatego takie wrazenie sprawia. Co do samej budowy dosc ciekawy, :evil_lol:

[B]No stoi sobie tak zgięty, ale ja bardziej zwracam uwagę na długość grzbietu, i proporcjonalność , ale ja się nie znam. To tylko moje subiektywne odczucie;) [/B]

[/QUOTE]

............................

Posted

Hihi, a tak sobie napisalam...oczywiscie nie czuj sie urazony. Sprawdzam Twoja czujnosc :eviltong::evil_lol::evil_lol:

Port Erin juz szukam na dysku i zaraz dodam ;)

Posted

[quote name='blaira']Hihi, a tak sobie napisalam...oczywiscie nie czuj sie urazony. Sprawdzam Twoja czujnosc :eviltong::evil_lol::evil_lol:

\[/QUOTE]

Nie ,nie chciałem nikogo urazić...

Posted

Giovani, z tego zdjecia ciezko jak dla mnie w 100% powiedziec jaki on jest czy zwarty, za krotki czy dlugi ...bo po pierwsze jak juz bylo to wiele razy ujete jest to zdjecie , a po drugie stoji jak .... no poprostu stoji nie tak :lol:

Zdjecie z Bialegostoku.
Kiepska jakosc i Demi obrala inna poze niz Andrzej chcial, ale i tak uwazam ze jest przeslodka :loveu:

[IMG]http://img168.imageshack.us/img168/5814/cestdemiea9.jpg[/IMG]
tu lepsze porownanie z Wilna tego roku (marzec `07)
i tym razem to Cest postanowil sie powiercic :lol:
[IMG]http://img249.imageshack.us/img249/9371/cestdemimt5.jpg[/IMG]

pozdr.

Posted

[quote name='Giovani']Nie ,nie chciałem nikogo urazić...[/quote]
hihi...ja wcale o nic Cie nie posadzam ;) Mam nadzieje ze wkoncu...do zobaczenia na zywo ;)

pozdr.

Posted

[QUOTE]blaira;6614033]Giovani, z tego zdjecia ciezko jak dla mnie w 100% powiedziec jaki on jest czy zwarty, za krotki czy dlugi ...bo po pierwsze jak juz bylo to wiele razy ujete jest to zdjecie , a po drugie stoji jak .... no poprostu stoji nie tak :lol:
[/QUOTE]

Heh, no jest to fotka oczywiście, ale jak dla mnie, nie ustawiony, naturalny, i mi osobiście wystarczy do słow oceny które wyraziłem.

No ja też czekam na spotkanie...;)

Posted

No właśnie [B]Porterin[/B], może zmieńmy ideologię ideałów, powstawiajmy to co nas u Stfiorów cieszy, bawi, co nam się podoba i nie koniecznie w nawiązaniu do anatomii czy eksterieru...
Wszyscy chętnie w tym tamacie dzielą się informacjami, spostrzeżeniami, wiedzą i tu jeszcze raz gratki dla założyciela Topiku of TOP!!!
To takie pospolite-ruszenie!!!;) ...mam wrażenie.

Posted

Ja jestem ciekawa, co ten staffik na kolanach, mówi Mikołajowi, że chce pod choinkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Giovanni, ja bym chciala, zeby to bylo szerokie, pospolite ruszenie, może jak zejdziemy z eksterieru, to się towarzystwo ożywi jeszcze bardziej, bo sprawy eksterieru bywają kontrowersyjne, ale oczywiście niczego nie narzucam, żeby mnie tu znowu od belfrów nie wyzywali :eviltong:

Posted

[QUOTE]Giovanni, ja bym chciala, zeby to bylo szerokie, pospolite ruszenie, może jak zejdziemy z eksterieru, to się towarzystwo ożywi jeszcze bardziej, bo sprawy eksterieru bywają kontrowersyjne[/QUOTE]

Noo..chyba znowu to miałem na myśli...:evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: ;)

[QUOTE], ale oczywiście niczego nie narzucam, żeby mnie tu znowu od belfrów nie wyzywali :eviltong:
[/QUOTE]

Ah tam zaraz, Pani przed Habilitacją, bez przesady...

Posted

[quote name='porterin']Ja jestem ciekawa, co ten staffik na kolanach, mówi Mikołajowi, że chce pod choinkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[/quote]

chcę być większy :evilbat::evilbat::evilbat:

Powiem wam JA żółtodziób :oops: :cool3:
Poznałam staffiki na dogo , czytałam topik po topiku , niekiedy wyłam ze śmiechu jak opisywali inni co wyrabiają ich prosiaki :loveu: No i po poprostu zakochałam się i musiałam mieć świnka.
Wzrost mnie przerażał , zawsze miałam duże psy ,a tu takie dziwne , małe coś :evil_lol: Ni ładne ;) ni zgrabne , takie to to nijakie troche ;) ale charakter , to jest strzał w 10 .... Swoim urokiem osobistym , zachowaniem , pomysłowością , tymi aktorskimi minami , przewrotnymi oczami , śmiesznym ryjkiem - potrafi zdobyć każde serce ... Nawet tych co TTB nie lubią/boją się ....

I ile staffików spotykam , wszystkie mają te cechy na pysiach wymalowane.
Tu właśnie chyba już Dingo pisał , że staffik to przede wszystkim charakter.
Czy on rudy , czarny , biały , za długi , za krótki :evil_lol: to i tak chrumka , ciamka , mlaska , chrapie , jest mały , owalny z durną gębą :cool3: i wydaje z siebie głosy na pewno mało psie :cool1: