Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia to mała jamniczka,która została podrzucona pod schronisko.
Była przerażona, zupełnie nie rozumiała co się stało, dlaczego znalazła się za kratami...

Bardzo, bardzo tęskni!

Jest wesoła, kochana, bardzo młoda - ma ok. 1,5 roku.
Bardzo się cieszy na widok człowieka.
Całe życie przed nią!

W schronisku przebywa od 29.05.2007 i ma numer 507.

Sonia czeka w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt "As" w Jamrozowiźnie. (Gmina Kłomnice, 25km od Częstochowy).

Schronisko dla Zwierząt "As"
Jamrozowizna 1
42-270 Kłomnice Tel. (0-34) 3215987

Tel. Adopcyjny: (+48 ) 515716553

Kierownik schroniska:
tech. wet. Dariusz Kaczmarek
www.schronisko.klomnice.pl
e-mail: [email protected]
Otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 7.00 - 15.00

Wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76986

• 4 weeks later...
Posted

Tak bardzo chciałabym pomóc.... Niedawno straciłam swoją jamniczkę. Niestety na razie nici z tego, ja idę do szkoły, a rodzice do pracy. Jakiegś psiaka przyjmę dopiero na przerwy świąteczne lub przyszłe wakacje...

Posted

Jamniczka wydaje mi się rasowa... ale czy ten jamnik nie jest mniejszy od standarda( 10 kg.) bo jeśli tak oznacza to że jest to jamniczka miniaturowa krótkowłosa (5-6 kg) stworzona do polowań na króliki.
Puziulka ma ślicznego i ładne uszka.

A czy sunia ma wilcze pazurki w tylnych łapkach, bo jest to cecha porządana dla jamnika choć mało znaczna :)
P.S. Moja raz złapała bażanta :diabloti:

Posted

jednak wydaje mi sie,ze to jest mix jamnika z czyms a nie czysty jamnik.Niestety.Aczkolwiek moge sie mylic, bo nigdy nie widzialem az tak jasnego jamnika. Zawsze byly troche bardziej wpadajace w brazy a nie w kolor slomy :(

Posted

"Właśnie dzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcją Sonii. Pani mieszka w Zakopanem,ma dom z ogrodem i miała już jamniczkę,która rok temu w wieku 16 lat umarła. Pani ma przedyskutować sprawe z rodziną i jeśli wszyscy będą tak samo zachwyceni Sonią jak ona prawdopodobnie w niedziele po nią przyjadą."