fizia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Sonia to mała jamniczka,która została podrzucona pod schronisko. Była przerażona, zupełnie nie rozumiała co się stało, dlaczego znalazła się za kratami... Bardzo, bardzo tęskni! Jest wesoła, kochana, bardzo młoda - ma ok. 1,5 roku. Bardzo się cieszy na widok człowieka. Całe życie przed nią! W schronisku przebywa od 29.05.2007 i ma numer 507. Sonia czeka w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt "As" w Jamrozowiźnie. (Gmina Kłomnice, 25km od Częstochowy). Schronisko dla Zwierząt "As" Jamrozowizna 1 42-270 Kłomnice Tel. (0-34) 3215987 Tel. Adopcyjny: (+48 ) 515716553 Kierownik schroniska: tech. wet. Dariusz Kaczmarek www.schronisko.klomnice.pl e-mail: [email protected] Otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 7.00 - 15.00 Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76986 Quote
Ola164 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tak bardzo chciałabym pomóc.... Niedawno straciłam swoją jamniczkę. Niestety na razie nici z tego, ja idę do szkoły, a rodzice do pracy. Jakiegś psiaka przyjmę dopiero na przerwy świąteczne lub przyszłe wakacje... Quote
Ola164 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Biedna Sonia.... zobaczę co się da zrobić i popytam znajomych... Quote
fizia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 A czy moglibyście ocenić czy to jamniczka czy mix? W dziale Przygarnę psa jest Pani chętna na jamnika, ale nie chce mieszańca. Quote
Ola164 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Jamniczka wydaje mi się rasowa... ale czy ten jamnik nie jest mniejszy od standarda( 10 kg.) bo jeśli tak oznacza to że jest to jamniczka miniaturowa krótkowłosa (5-6 kg) stworzona do polowań na króliki. Puziulka ma ślicznego i ładne uszka. A czy sunia ma wilcze pazurki w tylnych łapkach, bo jest to cecha porządana dla jamnika choć mało znaczna :) P.S. Moja raz złapała bażanta :diabloti: Quote
Rafal84 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 jednak wydaje mi sie,ze to jest mix jamnika z czyms a nie czysty jamnik.Niestety.Aczkolwiek moge sie mylic, bo nigdy nie widzialem az tak jasnego jamnika. Zawsze byly troche bardziej wpadajace w brazy a nie w kolor slomy :( Quote
Ola164 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Sonia została umieszczona na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78792 A oto banerek: Quote
fizia Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 "Właśnie dzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcją Sonii. Pani mieszka w Zakopanem,ma dom z ogrodem i miała już jamniczkę,która rok temu w wieku 16 lat umarła. Pani ma przedyskutować sprawe z rodziną i jeśli wszyscy będą tak samo zachwyceni Sonią jak ona prawdopodobnie w niedziele po nią przyjadą." Quote
fizia Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Pani z Zakopanego się nei odezwała, ale zadzwoniła inna Pani i... Sonia już w nowym domu:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts