Akirka86 Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 Wykonałyśmy kontrolne badanie krwi. Nerki ładnie w normach (mocznik 44,1, kreatynina 1,02) jedynie amylaza minimalnie poniżej normy, ale wetka twierdzi, że to już tak będzie, że amylaza będzie się wachać wokół dolnej granicy normy. Morfologia poza płytkami (steryd) wzorowa. W połowie października kontrola witaminy B12 i TLI, myślę że przy okazji sprawdzę nerki i enzymy trzustkowe. Wetka kazała pozostać przy catosalu, bo w milgamme obecny jest alkohol benzylowy (chyba nic nie przekręciłam) i on ma właściwości toksyczne. Wygląda na to, że mamy wszystko pod kontrolą. Dziękuję Wam serdecznie za pomoc :) Quote
gryf80 Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 jakoś toksycznych działań ubocznych nie zauważyłam,coś dziewczyna(wetka)kręci albo się zwyczajnie boi Quote
Akirka86 Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 Może faktycznie boi się użyć preparatu, z którego nie korzysta? Ciężko mi stwierdzić. Poczekam do kontrolnych badań, jeśli będzie nadal poniżej to wtedy zrezygnuję z catosalu. Quote
Recommended Posts