Agnieszka(Visenna) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Lord ma 9 m-cy, piękne, niebieskie oczy i.. ogromny lęk w serduszku. Jest pieskiem bardzo niepewnym siebie, zagubionym, przeraża go otaczający świat.W stosunku do ludzi przyjazny, ale zdystansowany.Potrzebuje oparcia w opiekunie.W Schronisku popada nam w depresję. Numer ewidencyjny: 1089/07 Kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt we Wrocławiu ul. Skarbowców 52 tel: 071/362 56 74 Quote
milk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 matko jaki przepiękny! czy moge jego foto i informacje o nim przekazać koleżance,żeby zamiescila na swojej stronie? mogłoby to zwrócić uwage na niego Quote
Koperek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jeszcze pytasz?!?! PEWNIE, ŻE TAK:lol: - przyjmujemy każdą pomoc:lol: P.S. O- widzę, że moje fotki się przydają... To dobrze- dzięki Aga!!! Quote
milk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 To super już działam! dam wam linka koleżanka wklei jutro lub pojutrze bo jeszcze dwa psy jej daje do pokazania.jak nic nie da załozymy mu allegro! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dziękujemy Milk za pomoc :loveu: Koper - kopiuje kolejno z wątku ogólnego, tam prawie nikt nie zagląda.I wpadaj częściej z aparatem :razz: Quote
Koperek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Z aparatem to ja wpadam często, tylko nigdy nie mam czasu na przepuszczenie tego wszystkiego przez fotosika!:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 To musisz zebrać się w sobie.Żądam :lol: Quote
halbina Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Piękniś z niego!!! I nikt go nie chce?... Wierzyć się nie chce... Quote
milk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ja też zażądam;) nie dziękujcie po prostu chciałabym mu pomóć. dobra jak bedzie psiak na fotoblogu to dam wam linka,żebyście porozdawały. potem się pomyśli co jeszcze zrobić, a teraz padam cały dzień majstruje przy allegro i psiakach juz mnie tyłek od siedzenia przed monitorem boli;) dobranoc! i wierzmy,że się uda. Quote
milk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 cholera kolezance padl internet...:placz:jak tylko bedzie znowu to wrzuci na swoja strone a ja wrzuce wam:-( Quote
Hala Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 lisek się przypomina...podobny do mojej Olci... Quote
Hala Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 zupełnie nie rozumiem, dlaczego on wam się nie podoba? Quote
milk Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 jak pech to pech netu u znajomej wciaz nie ma ale moze by tak allegro dla Lorda? Quote
milk Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dziewczyny które znają psa prosiłabym o odpowiedz czy psiuch mógłby mieszkać w mieszkaniu gdyby zapewniano mu dluzsze spacery Quote
Koperek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Psiaka nie znam osobiście (jeszcze:razz: ). Tyle tylko, że zafascynowal mnie urodą i zrobiłam fotki. Staram się pstrykać zdjęcia jedynie psom, które znam i wiem, jak się zachowują, ale w tym przypadku nie mogłam się powstrzymać...:roll: Będę na dniach w schronie to postaram się coś o nim dowiedzieć. Na razie od siebie nie powiem nic. Może Aga coś wie...? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Wydaje mi się, że nadałby się do mieszkania. Quote
milk Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 też tak myśle bo nie jest jakimś ogromniastym okazem... to mam jeszcze dwa pytania może któraś z pań będzie znała odpowiedź, czy jest wykastrowany czy też nowy właściciel ma zobowiązanie to uczynić i czy dogaduje się z psami/suczkami i kotami. to sa takie rzeczy o które dużo osób pyta więc tak myśle,żeby napisać o tym... zresztą sama zaczynam wpadać w te niebieskie oczęta:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 1.Lord zostanie wydany po zabiegu kastracji, który przeprowadzą schroniskowi weterynarze w ramach procesu adopcyjnego :razz: 2.W boksie nie wykazuje agresji w stosunku do innych psów, wręcz przeciwnie - jest pieskiem zalęknionym, niepewnym siebie i poddańczym.(należy brać jednak pod uwagę, że zachowanie psa po wyjściu ze Schroniska niejednokrotnie zmienia się diametralnie - więc nie jest to żaden wskaźnik). 3.Reakcji na koty nie miałam okazji sprawdzić. Quote
milk Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ma juz allegro czy moze zrobić? informacji mamy dużo ,zdjęcia dwa niezłe znalazlam na stronie schroniska,pięknie tam widać jego oczka, co wy na to? Quote
Hala Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 co tam u lisia? A ten jego miły kolega to kto? Quote
milk Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://www.photoblog.pl/star****ers/ kolezanka wrzuciła Lorda, jest co prawda jako link na imgshacku ale mam nadzieje,ze jutro wrzuci jego i Rudego na plansze bo dzis jest Mały i Filipek. slowo ktore się wygwiazdkowalo to oczywiscie fak tylko pisany poprawnie nie fonetycznie:oops:;) photoblog.pl/starf u c k e r s wysstarczy pokasowac przerwy Quote
Hala Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ja myślę że w lisku ktoś sięzakocha. Ale byłyby dobrze, gdyby ktoś poznał go osobiście. A czy jesteście pewne, że on jest jeszcze w schronie? Quote
milk Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 właśnie bo to byłoby bardzo dziwne przy jego urodzie. ciągle mnie to zaskakuje ale on jest piękniejszy od wszystkich rasowców jakie widziałam.ciekawe co się tak ładnie skrzyżowało:cool: jesli jest to ja radze allegro i kupie psa mu zalozyc. Quote
Recommended Posts