Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W zwiazku z tym ,ze Rodeo jest juz w domku (:multi:) allegro zamienie na Sandre ,jak poradzila mi Paros. Mam jednak do Was prosbe.Czy cos wiecej wiadomo o suni (szczepienia np) i ten kubraczek ,czy miala sterylizacje? Pytam bo warto to uwzglednic. Aha i jeszcze prosba do osob obdarzonych talentem, czy ktos moglby wymyslic kilka ladnych slowek o Sandrze?

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś napiszę, chociaż niewiele wiem i trudno jest mi w tej chwili czegoś dowiedzieć się:roll:

[FONT=Times New Roman]Sandra, porzucona szuka nowego domu. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Sunia błąkała się w sierpniu na osiedlu Wituś w Zielonce. Nie wiadomo skad nagle pojawiła się na tym osiedlu. Nikt jej nie szukał, a sunia była zagubiona na tym terenie, więc przypuszczalnie została tu porzucona. Sunia dostała imię Sandra. Jest nieduża, czarna podpalana i ma bardzo radosne usposobienie. Sandra została wysterylizowana. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Szukamy dla Sandry nowego domu, takiego na zawsze. [/FONT]

Posted

Izunia86 napisał(a):
Moze tym razem przyniesie jej szczescie :kciuki:

Mam nadzieje, że przyniesie.....takie psie dziecko nie może spędzić życia bez swojego człowieka :shake:.....a zima tuż tuż....Sandrunia potrzebuje domku :-(....takiego już na zawsze.

Posted

[quote name='paros']Sandra i Klarnet będą jutro w programie "Kawa czy herbata?" :roll:[/quote]

O której godzinie :cool3:
Z tego co pamiętam program był nadawany o 6.00 rano :evil_lol:.....nie wiem czy wstanę :roll:

Posted

[quote name='anouk92']Był jeden telefon w sprawie Sandry - trzymajcie kciuki:lol:[/quote]

Widziałam w TVP Sandrę i Klarneta ........ :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='paros']Widziałam w TVP Sandrę i Klarneta ........ :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/quote]

Czy można w necie zobaczyć gdzieś program - szukałam ale nie mogłam znaleźć:shake:

Posted

[quote name='anouk92']Był jeden telefon w sprawie Sandry - trzymajcie kciuki:lol:[/quote]

Trzymam mocno z całych sił :thumbs::thumbs::thumbs:

Mi też się nie udało obejrzeć programu :placz: :placz:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Anouk92.....czy wiadomo coś w sprawie Sandry.....czy potencjalny domek się kontaktował :roll:

Podobno Pani nie odbierała telefonu, nagrali jej się ale nie oddzwoniła - chyba jednak zrezygnowała - szkoda:shake:

Posted

anouk92 napisał(a):
Podobno Pani nie odbierała telefonu, nagrali jej się ale nie oddzwoniła - chyba jednak zrezygnowała - szkoda:shake:

Ehh....szkoda....ale nic na siłę...mam jednak nadzieje i mocno wierzę w to, że Sandrunia znajdzie szybko swój ukochany i wspaniały domek.