my-shadow Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hejka! Mam bardzo utalentowaną suczkę Maksię. Niedawno skończyła 7 lat, ale wciąż ma ochotę na długie spacery i treningi. No właśnie- treningi. Gdy przyjezdzam na dzialke, rozkladam jej tor przeszkod (krzesla, pomiedzy nimi kij, obrecze), a ona ten tor z latwoscia pokonuje. Lubi to robić. Naprawde ma talent (moze dlatego ze jest kundelkiem). Niestety nie wiem co zrobic, zeby Maksia sie pokazala "w wiekszym formacie". Myslalam o napisaniu do Pedigrie z prosba o zorganizowane jakiegos pikniku agility dla poczatkujacyc. I chyba tak zrobie. Może wy mi cos doradzicie? Psiak jest naprawde mądry, szybko sie uczy. Trenuje z nią moze 2 lata. Prosze o odpowiedz na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
OlaAB Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 tu masz link do tematu Agility w Poznaniu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12399[/URL] może spotkaj się z dziewczynami najpierw, poćwicz z sunią na prawdziwych przeszkodach w całej Polsce są organizowane zawody dla początkujących - wystarczy śledzić tematy... powodzenia Quote
wix Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='my-shadow'] Naprawde ma talent (moze dlatego ze jest kundelkiem). [/quote] to mnie zabilo :cool3: :cool1: :razz: :lol: Quote
Agnes B. Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Hmm a czy Ty te domowe przeszkody układasz ciągle tak samo? Zapału życzę i posłuchaj OliAB, spotkaj się z innymi agilitowcami:cool3: Potrenujesz i może wkrótce Cię będziemy podziwiać na jakiś zawodach ;-) [B]wix[/B] nie śmiej się:evil_lol: i nie umieraj:shake::lol: wystarczy, że ja z krzesła spadłam i se łokieć obiłam:roll: Quote
Saba Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='wix']to mnie zabilo :cool3: :cool1: :razz: :lol:[/quote] No co moja też jest utalentowana bo jest nie dość że kundelkiem to z ulicy :obrazic: No dobra żarty żartami a dziewczyna pomyśli że tu same snoby od rasowych psów są, a przecież mnóstwo świetnych kundelków biega. Quote
wix Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Saba, przeciez nikt nie mowi, ze kundle sa gorsze ;) Kundelki moga biegac tak samo dobrze jak psy rasowe i vice versa ;) chodzi mi tylko o ton w jakim zostalo napisane "Naprawde ma talent (moze dlatego ze jest kundelkiem)" :lol: Quote
Saba Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 wix Ty to wiesz, ja to wiem, ale my-shadow może nie wiedzieć, jak trenuje dwa lata na podwórku to może nie była na zawodach i jak przeczyta że to takie śmieszne to może nie być pewna dlaczego :cool3: Quote
Recommended Posts