Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie domek jest już pewny i czeka na sunie!!! Foxia już jest umówiona na sterylkę. Potrzebny transport w okolice Koszalina, Kołobrzegu, Białogardu, Czaplinka, Szczecinka, Połczyna Zdroju.

POMÓŻCIE ! ! !

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Negri']Słuchajcie domek jest już pewny i czeka na sunie!!! Foxia już jest umówiona na sterylkę. Potrzebny transport w okolice Koszalina, Kołobrzegu, Białogardu, Czaplinka, Szczecinka, Połczyna Zdroju.

POMÓŻCIE ! ! !

Było pisać wcześniej . Wczoraj jechałam do Czaplinka , a dziś wróciłam . :shake:

Posted

Może ktoś mógłby ją zabrać z Wrocławia do Poznania ?

Mam znajomych,którzy jeżdżą często na trasie Poznań- Koszalin i zabraliby sunię....

Posted

Tylko czy domek się nie rozmyśli?? No i dobrze by transport znalazł się szybko bo mogę jej wpisać rezerwację jak będę miała już pewną datę transtortu.

Posted

Domek się nie rozmyśli. Ci Państwo są zdecydowani na psa, bardzo chcieli Terrego (niestety psiak jest za TM ). Gdyby ta adopcja znowu nie wyszła, mogą sie zniechęcić do psów schroniskowych i po prostu kupią psa.
Szkoda by bylo stracić taki dobry dom.
Negri, nie możesz jej zarezerwować ? Transport sie znajdzie , to nie jest jakaś boczna trasa. Byle do Poznania , a potem damy radę !

• 2 weeks later...
Posted

Po długiej podróży przez Poznań, gdzie foksia spędziła u znajomych 3 dni, sunię dowiozłam do domku- Sissi (bo takie ma imię, to pies zrzeczony z powodu wyjazdu:angryy:) jest bezproblemowa, wie,co to kanapa, baaardzo lubi jeść, co widać po niej :cool3:
Wszyscy w domu zadowoleni,ale najbardziej ojciec-senior, bo ma z kim chodzić na dlugie spacery i rozmawiać, gdy reszta rodziny w pracy i w szkole.
Sissi lubi się bawić piłeczką , jest wesoła, w przyszłym tygodniu ich odwiedzę.

Prosimy o przeniesienie wątku :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Wstąpiłam po drodze do nowego domu Sissi. Na dźwięk dzwonka usłyszalam zza drzwi glosne szczekanie- znaczy pies czuje się u siebie...Ma naprawdę cudowny dom:lol:.jest szczęśliwa, chodzi już na spacery bez smyczy, słucha się, a w dziadku jest po prostu zakochana- oczywiście ze wzajemnością.
Ma do dyspozycji duży ogród, 100m za domem las, gdzie chodzi na spacery, 15-latka do zabawy po szkole, panią,która jej gotuje obiadki, całą rodzinę do głaskania ....
Wykąpana, wybiegana, tylko takich adopcji trzeba życzyć bezdomnym psiakom.
Fotki Państwo sami zrobią .