Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłaszam, że starsza 7 już ma nowe domki a 2 młodsze jeszcze tydzień są u mnie a potem do domków które juz czekają. A w ogóle biały ma 1 oko niebieskie a 2 zielone :eviltong:

Posted

wiesz mogę zrobić ale nie wiem czy to wyjdzie.. jeszcze słabo widać, te oczka dopiero nabierają im koloru. Ale myślę, że za kilka dni powinny się wybarwić to postaram się zrobić i wstawić :)

Posted

Hej... nie zgadniecie co się stało :diabloti: Wszystkie maluchy w domu a biały mi został :eviltong::eviltong::eviltong: Babka się wczoraj rozmyśliła i znów szukam mu domu :angryy: Ale wklejam obiecane zdj czyż nie jest śliczny :lol:

< ten żółtawy nalot to pozostałość po nauce samodzielnego jedzenia ;) Nie ma to jak wejść do miski ;) Z czasem zejdzie>

Posted

[quote name='Negri']Hej... nie zgadniecie co się stało :diabloti: Wszystkie maluchy w domu a biały mi został :eviltong::eviltong::eviltong: Babka się wczoraj rozmyśliła i znów szukam mu domu :angryy: Ale wklejam obiecane zdj czyż nie jest śliczny :lol:

< ten żółtawy nalot to pozostałość po nauce samodzielnego jedzenia ;) Nie ma to jak wejść do miski ;) Z czasem zejdzie>
Ale śliczniak. Jakie oczka:lol:

Posted

Tylko domku brak :eviltong: Pociesza mnie to że będzie u mnie aż do znalezienia domu :) Bo rodzicom już oświadczyłam ze do schronu go nie oddam. Ale domek powinien się znaleźć bo moja sunia ma już go dość;)

Posted

Negri napisał(a):
Tylko domku brak :eviltong: Pociesza mnie to że będzie u mnie aż do znalezienia domu :) Bo rodzicom już oświadczyłam ze do schronu go nie oddam. Ale domek powinien się znaleźć bo moja sunia ma już go dość;)

Super, że go uratowałaś przed schronem. Sunia może się przyzwyczai?

Posted

Wiesz to dziwne... bo do niedzieli miałam 2 Roda i białasa i Roda kochała :eviltong: bawiła się z nim zaczepiała... a tego nie akceptuje nie wiem czemu... jak on wchodzi do pokoju to ona wychodzi... Moja foxia ma już 13 lat i zawsze była sama, więc może być ciężko z tym przyzwyczajeniem:-(

No ale szukamy domku ;)
DAłAM GO MA MIAU I DO WYBORCZEJ ZOBACZYMY

Posted

Negri napisał(a):
Wiesz to dziwne... bo do niedzieli miałam 2 Roda i białasa i Roda kochała :eviltong: bawiła się z nim zaczepiała... a tego nie akceptuje nie wiem czemu... jak on wchodzi do pokoju to ona wychodzi... Moja foxia ma już 13 lat i zawsze była sama, więc może być ciężko z tym przyzwyczajeniem:-(

No ale szukamy domku ;)
DAłAM GO MA MIAU I DO WYBORCZEJ ZOBACZYMY

Czyli muszą być dwa kotki

Posted

Wiesz jak było ich 9 to była taka "produkcja masowa" że nawet się jakoś strasznie nie przywiązałam. Jak został 1 to już trochę tak ;) Ale od początku wiedziałam, że go oddam. Poza tym lada dzień rok szkolny i mały musiałby siedzieć 8h w domu sam.... więc szkoda mi go było a on taki pieszczoch ;p A tak ma Panią, która jest cały czas w domu, dziewczynkę w wieku gimnazjalnym do zabaw... i będzie mu tam lepiej niż u mnie ;)