BeaC Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [U][url]http://images27.fotosik.pl/275/19b339239b028703.jpg[/url][/U] [COLOR=DarkRed][B]ooooooooooooooo prawie jak kotecek ze Shreka:diabloti::diabloti::diabloti: mój Dyziol jest grzeczny bardzo grzeczny Leja go wychowała to musi być grzeczny jest zadziorek ale tylko do niej i jak ona ma to coć co mu nie chce dać to on na nia szczeka......... ale TYLKO:crazyeye: szczeka i nie umie warczeć.........moje psy nie warcza.......... Lea nie warczy ale Dyziol wyje:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Vectra'] ooo albo naszczała w kuchni ... ok mój błąd .. bo jej nie wypuściłam .... ok naszczała .. ale musiała to rozdeptać ? weszłam do kuchni ... podłoge godzine wcześniej na kolanach szlifowałam :evilbat: patrze .. na środku kałuża ... a od kałuży w każdym , dosłownie w KAŻDYM kierunki małe patrszywe , śladu kurduplowatych łapek :mad: [/quote] skąd ja to znam? :evil_lol: jak Arwena miała "wpadkę" to robiły to samo, tylko że dwa staffiki i ctr :mdleje: a wiesz..kurcze, wstałam dzisiaj o 6:30, idę do mojej pociechy, a ona miała gorączkę i zamiast do przedszkola to do lekarza musimy iść :placz: Quote
agbar Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Czesc mamunia:loveu:wrocilam:grins::diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Po co Franius urósł, taki fajnisi był Quote
an1a Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [url]http://images27.fotosik.pl/275/19b339239b028703.jpg[/url] Jaki niepozorny :loveu: Chyba się rozchoruję... :( Mogłoby być trochę cieplej.. Quote
Doginka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Franecek ma qrwiki w ockach:crazyeye::loveu::diabloti: Dzięki Tobie, a raczej Twoim opowieściom i Twojej Galerii już nie reaguję paniką na ulicy jak widzę tego typu pieseczki - teraz to jest "jaki śliczny, jaki duży, ale fajny i tysiąc pytań...":evil_lol::evil_lol::evil_lol: I nawet zaczęły mi się te psy podobać:crazyeye::loveu: Quote
drzalka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [QUOTE] Jakby nie patrzeć , to Mania była i jest śliczna , słodka i urocza .. ale Franio miał i ma to coś :) [/QUOTE] racja, nie zebym nie podlizywala. Ale Franek to dla mnie ideal stafika, w sumie to sie nie znam za bardzo na tej rasie, ale gdy ogladam rozne stafiki, to malo ktory ma taką slicznią główke jak Franio :loveu: Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Doginka']Franecek ma qrwiki w ockach:crazyeye::loveu::diabloti: [B]Dzięki Tobie, a raczej Twoim opowieściom i Twojej Galerii już nie reaguję paniką na ulicy jak widzę tego typu pieseczki - teraz to jest "jaki śliczny, jaki duży, ale fajny i tysiąc pytań...":evil_lol::evil_lol::evil_lol: I nawet zaczęły mi się te psy podobać[/B]:crazyeye::loveu:[/quote] i oto chodzi :multi::multi::multi: zapraszam i do mnie na FB też mam takie "potffory" :evil_lol: Quote
AlKil Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Przyszłam, zobaczyłam jednym niewyspanym okiem, że się mnie Waszka czepia...:cool1: Idę sobie.... Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='BeaC'][U][URL]http://images27.fotosik.pl/275/19b339239b028703.jpg[/URL][/U] [COLOR=DarkRed][B]ooooooooooooooo prawie jak kotecek ze Shreka:diabloti: mój Dyziol jest grzeczny bardzo grzeczny Leja go wychowała to musi być grzeczny jest zadziorek ale tylko do niej i jak ona ma to coć co mu nie chce dać to on na nia szczeka......... ale TYLKO:crazyeye: szczeka i nie umie warczeć.........moje psy nie warcza.......... Lea nie warczy ale Dyziol wyje:loveu:[/B][/COLOR][/quote] a moje warczą , wyją szczekają i są niegrzeczne :loveu: ale ja uwielbiam takie śrubki :diabloti: [quote name='agnethka']skąd ja to znam? :evil_lol: jak Arwena miała "wpadkę" to robiły to samo, tylko że dwa staffiki i ctr :mdleje: a wiesz..kurcze, wstałam dzisiaj o 6:30, idę do mojej pociechy, a ona miała gorączkę i zamiast do przedszkola to do lekarza musimy iść :placz:[/quote] bosko :shake: pogoda do doopy i wszystcy chorują [quote name='agbar']Czesc mamunia:loveu:wrocilam:grins::diabloti:[/quote] cze wyrodna z czampionem :loveu: [quote name='SZPiLKA23']Po co Franius urósł, taki fajnisi był[/quote] właśnie po co urósł :razz: ale on n szczeście się nie zmienił charakterkiem :loveu: [quote name='an1a'][URL]http://images27.fotosik.pl/275/19b339239b028703.jpg[/URL] Jaki niepozorny :loveu: Chyba się rozchoruję... :( Mogłoby być trochę cieplej..[/quote] mogło by być , coś zapowiadają ... ale zobaczymy .... ja się kuruje od 3 tygodni .. [quote name='Doginka']Franecek ma qrwiki w ockach:crazyeye::loveu::diabloti: Dzięki Tobie, a raczej Twoim opowieściom i Twojej Galerii już nie reaguję paniką na ulicy jak widzę tego typu pieseczki - teraz to jest "jaki śliczny, jaki duży, ale fajny i tysiąc pytań...":evil_lol: I nawet zaczęły mi się te psy podobać:crazyeye::loveu:[/quote] No widzisz , nie taki diabeł straszny :p [quote name='drzalka']racja, nie zebym nie podlizywala. Ale Franek to dla mnie ideal stafika, w sumie to sie nie znam za bardzo na tej rasie, ale gdy ogladam rozne stafiki, to malo ktory ma taką slicznią główke jak Franio :loveu:[/quote] ale taka jest prawda , że Franio był najśliczniejszy !!! Bo Franio jest jedyny w swoim rodzaju [quote name='agnethka']i oto chodzi :multi: zapraszam i do mnie na FB też mam takie "potffory" :evil_lol:[/quote] mamy jedną więcej po naszej stronie :evil_lol: [quote name='AlKil']Przyszłam, zobaczyłam jednym niewyspanym okiem, że się mnie Waszka czepia...:cool1: Idę sobie....[/quote] Wesz się czepia , bo ją kudłata waszka swędzi :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Vectra'] bosko :shake: pogoda do doopy i wszystcy chorują [B]do lekarza dopiero na 15:15 :roll: teraz znowu miała gorączkę powyżej 38st. :roll:[/B] [B]dostała syropek i śpi....[/B] mamy jedną więcej po naszej stronie :evil_lol: [B]dla takich chwil warto się starać[/B] :evil_lol: Wesz się czepia , bo ją [U]kudłata waszka swędzi[/U] :evil_lol:[/quote] buahahahaha,,,,,:diabloti: poza tym - padam.... od rana w ogłoszeniach dziubie :mdleje: Quote
AlKil Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A nie może już sobie tej waszki ogolić??? :cool1: Jak przewietrzy to i swędzieć nie będzie...:razz: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='AlKil']Przyszłam, zobaczyłam jednym niewyspanym okiem, że się mnie Waszka czepia...:cool1: Idę sobie....[/quote] jeny aż pognałam sprawdzić co, jak kiedy bo miałam ostatnio lekko napięte dni i mogłam niekontrolować wypowiedzi:evil_lol:! a tam taaaka bzdurka :evil_lol: [quote name='Vectra'] Wesz się czepia , bo ją kudłata waszka swędzi :evil_lol:[/quote] ogolona już :obrazic: :diabloti: Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Jae podpalić pocztę :mad: właśnie mi listonosz dostarczył awizo , tak awizo do rąk własnych .... na paczkę ... czytam na tym że awizie ..... z dnia 11 września !!!! brak odbiorcy w domu !!! BYŁAM W DOMU !!! :evilbat: ja im dam nie było mnie ..... Tylko ciekawe czemu nie było tego awiza 11 u mnie w skrzynce tylko dziś tj 18 dostałam je do rąk własnych ? Jadę tam , jadę :mad: a po wczorajszej interwencji , dostałam dziś namiot :multi: ale jadę tam ... Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Vectra']Jae podpalić pocztę :mad: właśnie mi listonosz dostarczył awizo , tak awizo do rąk własnych .... na paczkę ... czytam na tym że awizie ..... z dnia 11 września !!!! brak odbiorcy w domu !!! BYŁAM W DOMU !!! :evilbat: ja im dam nie było mnie ..... Tylko ciekawe czemu nie było tego awiza 11 u mnie w skrzynce tylko dziś tj 18 dostałam je do rąk własnych ? Jadę tam , jadę :mad: a po wczorajszej interwencji , dostałam dziś namiot :multi: ale jadę tam ...[/quote] JEDŹ! :diabloti: PODPAL! :diabloti: SPAL! :diabloti: siej złoooo.............. :evil_lol: i zniszczenie :angryy: Quote
agbar Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Vectra']Jae podpalić pocztę :mad: [/quote] zrob foty:diabloti: Quote
Apbt_sól Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 apopos pana z niebieskiego - to ciśnienie mi sacze od pierwszego postu, niewiem , czy moze brak pracia czy zwodu u owego jego mościa , powoduje ropasanie emocjonalne czy też slepa rzadza Rządów w świecie STB :diabloti: Znajomościa owej rasy nie błyszczy ...:loveu: :evil_lol: a za hodowanie cybernetyczne i planowanie miotów się bierze ... bzdury wypisuje i bzdury pokazuje... ja chce byc adminem :placz::diabloti: A wasz mośćctwo kudupelstwo jak resztą owej Twej zgraji - jak zwykle "spokojne":evil_lol: Quote
an1a Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tylko najpierw wpuść świnki, żeby zrobiły porządek :eviltong: Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Apbt_sól']apopos pana z niebieskiego - to ciśnienie mi sacze od pierwszego postu, niewiem , czy moze brak pracia czy zwodu u owego jego mościa , powoduje ropasanie emocjonalne czy też slepa rzadza Rządów w świecie STB :diabloti: Znajomościa owej rasy nie błyszczy ...:loveu: :evil_lol: a za hodowanie cybernetyczne i planowanie miotów się bierze ... bzdury wypisuje i bzdury pokazuje... ja chce byc adminem :placz::diabloti: A wasz mośćctwo kudupelstwo jak resztą owej Twej zgraji - jak zwykle "spokojne":evil_lol:[/quote] to u tego "pana" normalne te bzdury ;) tylko, że najgorzej, że laik tego nie zauważy... Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='agnethka']JEDŹ! :diabloti: PODPAL! :diabloti: SPAL! :diabloti: siej złoooo.............. :evil_lol: i zniszczenie :angryy:[/quote] [quote name='AlKil']Drżyjcie pocztowcy....:diabloti:[/quote] [quote name='agbar']zrob foty:diabloti:[/quote] a jużem myślała , że będą grzeczni , ale kurna NIE :angryy: :angryy: :angryy: [quote name='Apbt_sól']apopos pana z niebieskiego - to ciśnienie mi sacze od pierwszego postu, niewiem , czy moze brak pracia czy zwodu u owego jego mościa , powoduje ropasanie emocjonalne czy też slepa rzadza Rządów w świecie STB :diabloti: Znajomościa owej rasy nie błyszczy ...:loveu: :evil_lol: a za hodowanie cybernetyczne i planowanie miotów się bierze ... bzdury wypisuje i bzdury pokazuje... ja chce byc adminem :placz::diabloti: A wasz mośćctwo kudupelstwo jak resztą owej Twej zgraji - jak zwykle "spokojne":evil_lol:[/quote] nic nie mów o tym panu , bo mi skacze ciśnienie :shake: już błyszczał na forum staffikowym ... znawca i hodowca KTÓREGO POZDRAWIAM , bo wiem , że TU CZYTA :evilbat: [quote name='an1a']Tylko najpierw wpuść świnki, żeby zrobiły porządek :eviltong:[/quote] Klamke im wpuszcze :loveu: ona lubi papierki oglądać :loveu: Quote
Apbt_sól Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 a dajcie linka do stafiikowego - chetnie sobie poczytam , pogoda pochmurna , rozwesele się;] a niech czyta, moze na przyszłosć bedzie pisał do rzeczy- pozdrawiam owego pana:) Quote
BeaC Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Vectra']Jae podpalić pocztę :mad: właśnie mi listonosz dostarczył awizo , tak awizo do rąk własnych .... na paczkę ... czytam na tym że awizie ..... z dnia 11 września !!!! brak odbiorcy w domu !!! BYŁAM W DOMU !!! :evilbat: ja im dam nie było mnie ..... Tylko ciekawe czemu nie było tego awiza 11 u mnie w skrzynce tylko dziś tj 18 dostałam je do rąk własnych ? Jadę tam , jadę :mad: a po wczorajszej interwencji , dostałam dziś namiot :multi: ale jadę tam ...[/quote] [COLOR=DarkRed][B]podpal wiem rozumiem CIę:angryy::angryy::angryy: moja baba nie przywozi paczek ......... raz ją przyłapałam jak ukradkiem próbowała wrzucić awizo do skrzynki a ja HA:diabloti::diabloti::diabloti: byłam i wiecie co................ powiedziała ze nie wzieła paczki bo za pobraniem i bała się że jej ukradną< emota debilizm totalny>[/B][/COLOR] [quote name='Apbt_sól']a dajcie linka do stafiikowego - chetnie sobie poczytam , pogoda pochmurna , rozwesele się;] a niech czyta, moze na przyszłosć bedzie pisał do rzeczy- pozdrawiam owego pana:)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ja też chcem uwielbiam idiotów[/B][/COLOR] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [url]http://www.staffik[/url] . fora . pl wszytsko razem Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 to ja Wam dam :evil_lol: wpiszcie w google: staffik forum - to Wam wyskoczy :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts