Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Vectra']hahaha , mój TZ też kocha jak mu śpiewam :loveu: bo ja tak zawsze po cichutku noce :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: mój nie ...bo mu śpiewałam same przedszkolne piosenki :diabloti::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Patka']normalnie ile można gadać o świństwach jako mega wieloryb czuje sie zdegustowana ... rozpisuje konkurs na skuteczną metodę porodową :diabloti: Ewy na wystawę sie nie sprawdziła :p[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]o masz .......ty jeszcze TU :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Patka']widzisz BeaC tez sie zgorszyła jesteśmy [COLOR=Red]damy[/COLOR] :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Damy albo i nie damy :eviltong: witanko :multi: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='furciaczek']dziendoberek:)[/quote] witaneczko :p [quote name='groszek83']:crazyeye: Matko...Vectra co ty jadasz!!!:evil_lol::eviltong:[/quote] z porem , POR , tak miało być , Ty mnie za palce tu kurde nie łap :mad: :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]i kij mu w oko................mnie tam nie zależy...........zależy kamilkowi.....bo sie biedne dziecko musi po GOK-ach szlajać.................... tłumaczę GOK= gminny ośrodek kultury[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] obiecali to teraz ich tam ciśnij ... :diabloti: [quote name='Patka']widzisz BeaC tez sie zgorszyła jesteśmy damy :evil_lol:[/quote] :cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: a Ty co miałaś iść robić :cool3: :mad: :diabloti: oddawaj Pole chitrusie :cool1: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: mój nie ...bo mu śpiewałam same przedszkolne piosenki :diabloti::evil_lol: [/I][COLOR=Black]te najlepsze[/COLOR][I] :multi::multi::multi: [/I][COLOR=Black]i takie tylko znam[/COLOR][I] :evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]o masz .......ty jeszcze TU :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/I][COLOR=Black]no właśnie :mad::mad:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Damy albo i nie damy :eviltong: witanko :multi: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] siemanko :multi::loveu::diabloti: Quote
Patka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [QUOTE] a Ty co miałaś iść robić :cool3: :mad: :diabloti: oddawaj Pole chitrusie :cool1: :diabloti:[/QUOTE] to nie moja wina ... ona ma charakter za Piotrem na 100% uparciuch :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Patka']to nie moja wina ... ona ma charakter za Piotrem na 100% uparciuch :evil_lol:[/quote] :lol: ty Patka uwazaj zebys nie nosila Poli w brzuszku niczym słonica... :siara: Quote
Patka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [QUOTE]:lol: ty Patka uwazaj zebys nie nosila Poli w brzuszku niczym słonica... :siara:[/QUOTE] nie bądź taka mądra, bo cię zarażę i będzie płacz ... :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Patka']nie bądź taka mądra, bo cię zarażę i będzie płacz ... :diabloti:[/quote] :nerwy::nerwy::nerwy: a czy ten stan jest przenoszony droga kropelkowa, dotykową czy internetowa??:diabloti: Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='evaxon']:nerwy::nerwy::nerwy: a czy ten stan jest przenoszony droga kropelkowa, dotykową czy internetowa??:diabloti:[/quote] wirtualnie jest przenoszony :cool1: ja to sie zaszczepiłam :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Vectra']wirtualnie jest przenoszony :cool1: ja to sie zaszczepiłam :evil_lol: :evil_lol:[/quote] i dopiero teraz mi to mowisz??:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='evaxon']i dopiero teraz mi to mowisz??:placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] wiesz sugerowałam ci to , pytając kiedy Twoje wesele :evil_lol: Quote
Patka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 no no evaxon z brzuchem do ołtarza to takie typowo polskie :evil_lol: my ładnie po roku od ślubu 'zalaliśmy formę" :cool3: Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Vectra']wiesz sugerowałam ci to , pytając kiedy Twoje wesele :evil_lol:[/quote] [quote name='Patka']no no evaxon z brzuchem do ołtarza to takie typowo polskie :evil_lol: my ładnie po roku od ślubu 'zalaliśmy formę" :cool3:[/quote] jestescie okropne:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='evaxon']:nerwy::nerwy::nerwy: a czy ten stan jest przenoszony droga kropelkowa, dotykową czy internetowa??:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]zdecydowanie.................kropelkową:cool3::cool3::cool3: fajnie tak sobie..................powspominać..............mój jeden brzuch ma................(nie powiem)............a drugi...............trochę mniej ale (też nie powiem):eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]zdecydowanie.................kropelkową:cool3::cool3::cool3: fajnie tak sobie..................powspominać..............mój jeden brzuch ma................(nie powiem)............a drugi...............trochę mniej ale (też nie powiem):eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR][/quote] achhh uspokoiłas mnie :cool3::cool3::cool3: Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Patka , Rafał powiedział że za rok pójdzie na spacer , bo teraz musi odetchnąć po niedzieli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja nie mam brzucha :eviltong: :eviltong: i zaraz jade na jakieś beznadziejne szkolenie :angryy: :angryy: Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Vectra'] A ja nie mam brzucha :eviltong: :eviltong: [/quote] :eviltong:bo brzuch to tak odrazu nie wskakuje:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='evaxon']:eviltong:bo brzuch to tak odrazu nie wskakuje:evil_lol:[/quote] a skąd Ty to wszystko wiesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: takie śliczności zamówiłam dla Lalusi mojej malutkiej :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/223/86/87/223868733[/IMG] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Tylko nie mów, że różowe :-o Narobiłaś sobie u mnie jednego wielkiego [B][SIZE=7]- :p[/SIZE][/B] Quote
Gonitwa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tylko nie mów, że różowe :-o Narobiłaś sobie u mnie jednego wielkiego [B][SIZE=7]- :p[/SIZE][/B][/quote] Brawo dla Cię:eviltong: Quote
Patka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 no wiecie nie znacie się do czarnej smukłej Lali róż idealny :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Gonitwa']Brawo dla Cię:eviltong:[/quote] Jesteśmy już dwie anty - razem raźniej ;) [quote name='Patka']no wiecie nie znacie się do czarnej smukłej Lali róż idealny :cool3:[/quote] Nawet Lalka w różu jest fuj :p Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Patka'] my ładnie po roku od ślubu 'zalaliśmy formę" :cool3:[/quote] buuuahahahaha :klacz: a sposób na szybsze "rozpakowanie" się - na wielką gumową piłkę i skakać :evil_lol: Gratki chciałam Frankowi złożyć :p dzielny chłopak ze wsi umiał się zachować na wystawce :klacz: :multi::loveu: Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Vectra']a skąd Ty to wszystko wiesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: takie śliczności zamówiłam dla Lalusi mojej malutkiej :loveu: :loveu: :loveu: [/quote] sporo czytałam na ten temat :cool1::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Gonitwa']Fajne szkoda, że różowe....[/quote] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tylko nie mów, że różowe :-o Narobiłaś sobie u mnie jednego wielkiego [B][SIZE=7]- :p[/SIZE][/B][/quote] [quote name='Gonitwa']Brawo dla Cię:eviltong:[/quote] :roll: nie znacie sie [quote name='Patka']no wiecie nie znacie się do czarnej smukłej Lali róż idealny :cool3:[/quote] :multi: popieram [quote name='Gonitwa']Wszystko w różu jest fuj![/quote] roz jest zajebisty:multi: Quote
Recommended Posts