Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']hahaha , mój TZ też kocha jak mu śpiewam :loveu: bo ja tak zawsze po cichutku noce :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: mój nie ...bo mu śpiewałam same przedszkolne piosenki :diabloti::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Patka']normalnie ile można gadać o świństwach jako mega wieloryb czuje sie zdegustowana ...
rozpisuje konkurs na skuteczną metodę porodową :diabloti: Ewy na wystawę sie nie sprawdziła :p[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]o masz .......ty jeszcze TU :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Patka']widzisz BeaC tez sie zgorszyła jesteśmy [COLOR=Red]damy[/COLOR] :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Damy albo i nie damy :eviltong:

witanko :multi:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='furciaczek']dziendoberek:)[/quote]

witaneczko :p

[quote name='groszek83']:crazyeye: Matko...Vectra co ty jadasz!!!:evil_lol::eviltong:[/quote]
z porem , POR , tak miało być , Ty mnie za palce tu kurde nie łap :mad: :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]i kij mu w oko................mnie tam nie zależy...........zależy kamilkowi.....bo sie biedne dziecko musi po GOK-ach szlajać....................

tłumaczę GOK= gminny ośrodek kultury[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

obiecali to teraz ich tam ciśnij ... :diabloti:

[quote name='Patka']widzisz BeaC tez sie zgorszyła jesteśmy damy :evil_lol:[/quote]
:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti:
a Ty co miałaś iść robić :cool3: :mad: :diabloti:
oddawaj Pole chitrusie :cool1: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: mój nie ...bo mu śpiewałam same przedszkolne piosenki :diabloti::evil_lol:

[/I][COLOR=Black]te najlepsze[/COLOR][I] :multi::multi::multi: [/I][COLOR=Black]i takie tylko znam[/COLOR][I] :evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]o masz .......ty jeszcze TU :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[/I][COLOR=Black]no właśnie :mad::mad:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Damy albo i nie damy :eviltong:

witanko :multi:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
siemanko :multi::loveu::diabloti:

Posted

[QUOTE] a Ty co miałaś iść robić :cool3: :mad: :diabloti:
oddawaj Pole chitrusie :cool1: :diabloti:[/QUOTE] to nie moja wina ... ona ma charakter za Piotrem na 100% uparciuch :evil_lol:

Posted

[quote name='Patka']to nie moja wina ... ona ma charakter za Piotrem na 100% uparciuch :evil_lol:[/quote]
:lol: ty Patka uwazaj zebys nie nosila Poli w brzuszku niczym słonica... :siara:

Posted

[QUOTE]:lol: ty Patka uwazaj zebys nie nosila Poli w brzuszku niczym słonica... :siara:[/QUOTE] nie bądź taka mądra, bo cię zarażę i będzie płacz ... :diabloti:

Posted

[quote name='Patka']nie bądź taka mądra, bo cię zarażę i będzie płacz ... :diabloti:[/quote]
:nerwy::nerwy::nerwy:
a czy ten stan jest przenoszony droga kropelkowa, dotykową czy internetowa??:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']:nerwy::nerwy::nerwy:
a czy ten stan jest przenoszony droga kropelkowa, dotykową czy internetowa??:diabloti:[/quote]
wirtualnie jest przenoszony :cool1: ja to sie zaszczepiłam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']wirtualnie jest przenoszony :cool1: ja to sie zaszczepiłam :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
i dopiero teraz mi to mowisz??:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='evaxon']i dopiero teraz mi to mowisz??:placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]
wiesz sugerowałam ci to , pytając kiedy Twoje wesele :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']wiesz sugerowałam ci to , pytając kiedy Twoje wesele :evil_lol:[/quote]

[quote name='Patka']no no evaxon z brzuchem do ołtarza to takie typowo polskie :evil_lol:
my ładnie po roku od ślubu 'zalaliśmy formę" :cool3:[/quote]
jestescie okropne:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='evaxon']:nerwy::nerwy::nerwy:
a czy ten stan jest przenoszony droga kropelkowa, dotykową czy internetowa??:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]zdecydowanie.................kropelkową:cool3::cool3::cool3:

fajnie tak sobie..................powspominać..............mój jeden brzuch ma................(nie powiem)............a drugi...............trochę mniej ale (też nie powiem):eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]zdecydowanie.................kropelkową:cool3::cool3::cool3:

fajnie tak sobie..................powspominać..............mój jeden brzuch ma................(nie powiem)............a drugi...............trochę mniej ale (też nie powiem):eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/quote]
achhh uspokoiłas mnie :cool3::cool3::cool3:

Posted

Patka , Rafał powiedział że za rok pójdzie na spacer , bo teraz musi odetchnąć po niedzieli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A ja nie mam brzucha :eviltong: :eviltong:

i zaraz jade na jakieś beznadziejne szkolenie :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='evaxon']:eviltong:bo brzuch to tak odrazu nie wskakuje:evil_lol:[/quote]
a skąd Ty to wszystko wiesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:

takie śliczności zamówiłam dla Lalusi mojej malutkiej :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/223/86/87/223868733[/IMG]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tylko nie mów, że różowe :-o Narobiłaś sobie u mnie jednego wielkiego [B][SIZE=7]- :p[/SIZE][/B][/quote]

Brawo dla Cię:eviltong:

Posted

[quote name='Gonitwa']Brawo dla Cię:eviltong:[/quote]

Jesteśmy już dwie anty - razem raźniej ;)

[quote name='Patka']no wiecie nie znacie się do czarnej smukłej Lali róż idealny :cool3:[/quote]

Nawet Lalka w różu jest fuj :p

Posted

[quote name='Patka']
my ładnie po roku od ślubu 'zalaliśmy formę" :cool3:[/quote]

buuuahahahaha :klacz:

a sposób na szybsze "rozpakowanie" się - na wielką gumową piłkę i skakać :evil_lol:

Gratki chciałam Frankowi złożyć :p dzielny chłopak ze wsi umiał się zachować na wystawce :klacz: :multi::loveu:

Posted

[quote name='Vectra']a skąd Ty to wszystko wiesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:

takie śliczności zamówiłam dla Lalusi mojej malutkiej :loveu: :loveu: :loveu:

[/quote]
sporo czytałam na ten temat :cool1::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:
[quote name='Gonitwa']Fajne szkoda, że różowe....[/quote]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tylko nie mów, że różowe :-o Narobiłaś sobie u mnie jednego wielkiego [B][SIZE=7]- :p[/SIZE][/B][/quote]

[quote name='Gonitwa']Brawo dla Cię:eviltong:[/quote]
:roll: nie znacie sie

[quote name='Patka']no wiecie nie znacie się do czarnej smukłej Lali róż idealny :cool3:[/quote]
:multi: popieram

[quote name='Gonitwa']Wszystko w różu jest fuj![/quote]
roz jest zajebisty:multi: