Alicja Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 :roflt: http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/pazdziernik_2012/2012_10_23_0346.jpg Quote
Vectra Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 się nie śmiać z Bogusława !!! to poważny facet jest :diabloti: i mój najwspanialszy :loveu: Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ja się nie śmieję...........:roflt::diabloti: Quote
Vectra Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Byli my na RTG , było widać na pewno 5 bachorów ... ew szósty tam się wychylał ;) a i dziś ukazał się ze mną wywiad :evil_lol: w gazecie "dziennik poranny" dostałam papierowe wydanie na pamiątkę ;) ale jutro odbiorę od mamy , bo to na jej adres poszło ;) Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Vectra napisał(a):Byli my na RTG , było widać na pewno 5 bachorów ... ew szósty tam się wychylał ;) a i dziś ukazał się ze mną wywiad :evil_lol: w gazecie "dziennik poranny" dostałam papierowe wydanie na pamiątkę ;) ale jutro odbiorę od mamy , bo to na jej adres poszło ;) Nie czytam tego gazeta, ale wywiad z Tobą chętnie bym czytnęła;-) Quote
Vectra Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Doginka napisał(a):Nie czytam tego gazeta, ale wywiad z Tobą chętnie bym czytnęła;-) ale to jest gazetka lokalna ;) chyba z Białegostoku Quote
Iza. Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Vectra napisał(a):ale to jest gazetka lokalna ;) chyba z Białegostoku ooo trzeba było wcześniej mówić, kupiłabym sobie :P Quote
Okamia Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Vectra napisał(a):Byli my na RTG , było widać na pewno 5 bachorów ... ew szósty tam się wychylał ;) a i dziś ukazał się ze mną wywiad :evil_lol: w gazecie "dziennik poranny" dostałam papierowe wydanie na pamiątkę ;) ale jutro odbiorę od mamy , bo to na jej adres poszło ;) Sześć małych popierdółków :loveu: no to będziesz miała wesoło :diabloti: Ja chcę skana wywiadu! :diabloti: Da radę? Quote
Vectra Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 a żebym wiedziała wcześniej , kiedy to ma wyjść ;) dostałam do autoryzacji i jakoś mi wypadło z głowy .. skan postaram się zrobić ... Od dziś zaczynam urlop :B-fly:aż do wiosny :sweetCyb: Quote
Vectra Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Aleks89 napisał(a)::angryy::angryy: gorączkę masz :razz: Quote
Aleks89 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ....wicę na wieść o urlopie ,aż do wiosny. Quote
Alicja Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Vectra napisał(a):Byli my na RTG , było widać na pewno 5 bachorów ... ew szósty tam się wychylał ;) a i dziś ukazał się ze mną wywiad :evil_lol: w gazecie "dziennik poranny" dostałam papierowe wydanie na pamiątkę ;) ale jutro odbiorę od mamy , bo to na jej adres poszło ;) wow , rodzina wielodzietna :) no no ...masz parcie na ...papier ;) urlopik ...słowo marzenie :loveu: Quote
Vectra Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Powiem tak , że ostatnio jakoś tak prosto wszystko idzie ... że zaczyna mnie to przerażać :shake: bo to wróży ogromne fajerwerki .... to tak w standardzie jest ... teraz trzymać kciuki , za bezproblemowe rozwiązanie u Mani .... bo mnie skręca od środka ... do tego trochę złych info dochodzi z różnych miejsc , na temat problemów z porodami i oby mnie życie nie doświadczyło zbyt mocno ... Quote
Izabela124. Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Trzymam mocno kciuki za bezproblemowy poród! Quote
Vectra Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 jeszcze mam kilka dzieł sztuki leśnej :diabloti: Quote
Vectra Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 i jadę zmienić samochodowowi buty ... bo podobno śnieg ma padać :hmmmm: Quote
Recommended Posts