Jump to content
Dogomania

Rybnik - XXII Wystawa Krajowa - 7.10.2007

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elitesse']niedlugo chyba powinny zaczac przychodzic potwierdzenia :roll:[/quote]

Tak oddzial Rybnik juz pierwsze potwierdzenia ma wysylac dzisiaj:lol:Pzdr.

Posted

[quote name='Elitesse']oo to moze wiesz kiedy bedzie plan sedziowania ? :)[/quote]

Powiedziala mi dziewczyna z oddzialu ze nie bedzie :shake: podanej stawki bo o to pytalam ale bede w Rybniku wiec do nich wstapie i wtedy bede wiedziala no prawie na 100% :cool3:Pzdr.

Posted

[quote name='Franka']Powiedziala mi dziewczyna z oddzialu ze nie bedzie :shake: podanej stawki bo o to pytalam ale bede w Rybniku wiec do nich wstapie i wtedy bede wiedziala no prawie na 100% :cool3:Pzdr.[/QUOTE]

Franka to już teraz prosze, żebyś się zainteresowała również japońskimi kuzynami (zdjęcia, wyniki).. mam nadzieje, że to nie będzie duzy problem??:roll:

Posted

[quote name='Agappe']Franka to już teraz prosze, żebyś się zainteresowała również japońskimi kuzynami (zdjęcia, wyniki).. mam nadzieje, że to nie będzie duzy problem??:roll:[/quote]

Ok Agappe zainteresuje sie kuzynami:evil_lol: zapewne beda szly przed nami:lol:Pzdr.

[quote name='panienkabubu']Czyli nie będzie możliwości sprawdzić jakie psiaki będą przyjęte na wystawę?
W takim razie po wystawie będę mieć do Was romans o stawkę Bernardynów :cool3:[/quote]

Tak mi powiedzialy dziewczyny z oddzialu ze stawki raczej nie bedzie:cool3: no chyba ze cos sie zmieni choc watpie skoro juz tak zakladaja ze nie bedzie.Pzdr.
Ale co tam dowiemy sie na wystawie

Posted

Czy ma ktos miejsce w aucie do Rybnika dla 1 osoby i psa, moge siedzieć z psem z przodu. Wyjazd z Wrocławia lub z Opola. Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa. :lol:

Posted

Ja dzisiaj dzwonilam, pytalam o stawke i poprostu podali mi moją rase... Nic nie wspomnieli, ze bedzie opublikowana itp. Ale wydaje mi sie, ze skoro rok temu i dwa lata temu byla, to w tym roku nie powinno byc inaczej :razz:

Posted

Też mam potwierdzenie :multi:.
Wczoraj dowiedziałam się o ilość psiaków w mojej rasie. Potem chciałam jeszcze raz zadzwonić się upewnić ale już nie dałam rady się dodzwonić :shake:.
Oby był plan sędziowania podany.

Posted

[quote name='Elitesse']wlasnie wyjelam ze skrzynki potwierdzenie z numerkami :multi:
sznaucow bedzie malutko bo miedzy Watkiem a dziewczynkami jest niecale 20 psow :roll:[/quote]

ja na mp też już dostałam :D