agnieszka86 Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Witam, czy znacie jakiś hotel dla psów w Legionowie koło Warszawy, lub osobę opiekującą się psami u siebie w domu? Quote
puchatek2 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 jak wyżej. Podbijam bo również jestem zainteresowany tym tematem. Agnieszka86 chyba że Tobie udało się już coś namierzyć i mogłabyś się podzielić opinią Quote
puchatek2 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 ale google nie trzymał tam swojego zwierzaka i nie wie jak tam jest. Do takich miejsc trafia się z reguły z polecenia. Ja będę korzystał z petservices24.pl w Rajszewie. Dam później znać jak było. Quote
pa-ttti Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 dobre hotele mają referencje, zawsze można podpytać o warunki :) poza tym - pytanie o opinię na dogomanii nie jest raczej do końca obiektywne... jeśli więc znajomy nie oddawał psa do hotelu, to równie dobrze można poszukać w necie. Quote
Furie Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 O ile mi wiadomo, to przedmówczyni prowadzi hotelik i jest z Wa-wy, ale nie wiem z jakiej części. Z "gadki" z innych wątków sądzę, że się przykłada do swojej pracy. Natomiast warunki, stawki i kompetencje musicie sobie posprawdzać sami. Ja Wam tylko podsuwam trop :) Quote
Figowy Raj Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 www.figowyraj.pl Znajdujemy się na warszawskiej Białołęce, z Legionowa ok 10 km, Zapraszamy ! Quote
Recommended Posts