Guest Olimpijka Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Próbowałam kropelek ze świetlikiem, soli fizjologicznej i oczka łzawią. Wet nie dopatrzył się niby zapalenia, ale może zastosować krople z antybiotykiem i lekkim sterydem? Jak to u was bywało? Quote
Ōkami Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Mój pies miał straszne zacieki od niedawna stosujemy taki 'zestaw': Początkowo stosowałam sam rumianek, świetlik, sól fizjologiczną, a później borasol. Efekty zauważyłam dopiero po stosowaniu na raz borasolu soli fizjologicznej i pretty eyes oraz świetlika, ale to już od czasu do czasu. Aktualnie jest dużo lepiej, niestety brak zdjęć. Podobno dobre jest Angel eyes ale ma też złe opinie ze względu na antybiotyk. Quote
gryf80 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Próbowałam kropelek ze świetlikiem, soli fizjologicznej i oczka łzawią. Wet nie dopatrzył się niby zapalenia, ale może zastosować krople z antybiotykiem i lekkim sterydem? Jak to u was bywało? a sprawdzał droznosc kanałów nosowo-łzowych przy pomocy takiego specjalnego barwnika-test tani i prosty i sporo mówi czy to kwestia nie droznych kanałów czy problem jest gdzie indziej Quote
Guest Olimpijka Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 a sprawdzał droznosc kanałów nosowo-łzowych przy pomocy takiego specjalnego barwnika-test tani i prosty i sporo mówi czy to kwestia nie droznych kanałów czy problem jest gdzie indziej Nie sprawdzał... Quote
niki1981 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 być może rzęski rosną do środka u mnie właśnie jest taka diagnoza przecieram borasolem czasami rumiankiem ale z tym trzeba uważać bo odbarwia włos Quote
Ōkami Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 być może rzęski rosną do środka u mnie właśnie jest taka diagnoza przecieram borasolem czasami rumiankiem ale z tym trzeba uważać bo odbarwia włos Od rumianka lepszy będzie świetlik ;) Quote
Recommended Posts