Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Monisiu :loveu:

Kubraczki są świetne!!!!!
Szkoda, że Fidlasty jest taki wielki i nie bardzo pasuja mu takie ubranka....A nie raz już miałam ochotę Go w coś przystroić ;)

TZ ma gesta i za to trza Go chwalić :cool3:
Mój to by raczej z ubranym Fidlakiem na spacer nie wyszedł ale wczoraj powiedział, że nie wyobraża sobie teraz życia bez Fidlaka :loveu::loveu:

Kciuki za Emyrka wciąż trzymamy i same pozytywne fluidy przesyłamy!!!!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Mona !Jeżeli masz "na zbyciu" jeden kubraczek ,to może na moją sunię by się nadał?Ona jest malutka,ok. 2-a kg.żywej wagi !Co o tym sądzisz ?Pozdrawiam cieplutko całą Waszą Gromadkę i trzymam kciuki za Emyrka !!!

Posted

Witaj Mona powiedz mi gdzie dokładnie jest ta giełda w Katowicach i czy w każdy dzień jest tam czynne,chętnie bym się tam wybrała.Pozdrawiam Ciebie ,rodzinkę i wszystkie Twoje psinki ;) Trzymam kciuki za Emyrka

Posted

:lol: Witamy sie w sobotę .
Pozdrowienia dla wszystkich ,dużo zdrówka dla Emyrka .
Gdzie ta zoogiełda już kiedyś słyszałam ale dokładnie nie wiem gdzie się znajduje a chętnie bym sie wybrała jak tam takie super gadzety .

Posted

Mona .. jak taka obeznana jesteś to może wiesz czy w Bydgoszczy jest taka?
Ja wiem tylko o giełdzie ze zwierzaczkami a tam jest tylko jedno stoisko gdzie są jakieś smycze i legowiska, ale nic ciekawego.

Posted

[quote name='Kasia']Hej Monisiu :loveu:

Kubraczki są świetne!!!!!
Szkoda, że Fidlasty jest taki wielki i nie bardzo pasuja mu takie ubranka....A nie raz już miałam ochotę Go w coś przystroić ;)

TZ ma gesta i za to trza Go chwalić :cool3:
Mój to by raczej z ubranym Fidlakiem na spacer nie wyszedł ale wczoraj powiedział, że nie wyobraża sobie teraz życia bez Fidlaka :loveu::loveu:

Kciuki za Emyrka wciąż trzymamy i same pozytywne fluidy przesyłamy!!!![/quote]

witaj
Moje panny kubraczki maja ale chodzic w nich niechca:shake: wiec leza w szufladzie,ale mysle ze jak bedzie porzadny mroz to niebeda protestowac.
A jesli chodzi o gest TZ to usmialam sie troche,bo wystarczylo ze sie troche naniego obrazilam,nieodpisywalam na smsy i nieodzywalam ,a on biedny niewiedzial jak sprawe zalagodzic to wybral sie na psie zakupt hihihihi Cwaniak:evil_lol: doskonale zna moje slabe strony hihiihhiih
[quote name='Patikujek']Mona i jak tam Emyrek?? polepsza mu się??
Wycałuj go i wypieść ode mnie:loveu:

Męża też pozdrów:)[/quote]
Emyr znowu jak mlody bog,zobaczymy na jak dlogo.A TZ pozdrowie jak przyjedzie Na świeta.
[quote name='aniac50']Witaj Mona !Jeżeli masz "na zbyciu" jeden kubraczek ,to może na moją sunię by się nadał?Ona jest malutka,ok. 2-a kg.żywej wagi !Co o tym sądzisz ?Pozdrawiam cieplutko całą Waszą Gromadkę i trzymam kciuki za Emyrka !!![/quote]

mam 2 kubraczki na zbyciu ale to malutkie 1 dobre na sczeniaka Yorka

[quote name='karika']Witaj Mona powiedz mi gdzie dokładnie jest ta giełda w Katowicach i czy w każdy dzień jest tam czynne,chętnie bym się tam wybrała.Pozdrawiam Ciebie ,rodzinkę i wszystkie Twoje psinki ;) Trzymam kciuki za Emyrka[/quote]
Gielda jest na ZELAZNEj na Zalezu,tam gdzie kiedsy byla gielda kompuerowa. Jest w kazdy PONIEDZIALEK od 15 do 18.. kiedys czeba bylo miec specialna przepustke w tej chwili wystarczy bilet jednorazowy,ale ceny nieznam bo ja wchodze zawsze na stara przepustkę;)
[quote name='wtatara']Mona dzieki za informację. Ale ze mnie Krakowianka , nawet nie wiem gdzie co jest> Pozdrowienia[/quote]

[quote name='ATLANTYDA']:lol: Witamy sie w sobotę .
Pozdrowienia dla wszystkich ,dużo zdrówka dla Emyrka .
Gdzie ta zoogiełda już kiedyś słyszałam ale dokładnie nie wiem gdzie się znajduje a chętnie bym sie wybrała jak tam takie super gadzety .[/quote]

Jak bede jechala to,ci napisze,mozemy razem jechac,i wejsc na moja przepustke.

[quote name='tigrunia']Mona .. jak taka obeznana jesteś to może wiesz czy w Bydgoszczy jest taka?
Ja wiem tylko o giełdzie ze zwierzaczkami a tam jest tylko jedno stoisko gdzie są jakieś smycze i legowiska, ale nic ciekawego.[/quote]
Tigrunia niemam pojecia ,ale zapytam znajomych oni chandluja na takich gieldach ,moze beda wiedziec .

Posted

Sobotnie czesanko:lol:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img125.imageshack.us/img125/9782/pb182909bc8.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img125.imageshack.us/img125/7198/pb182908ej9.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img125.imageshack.us/img125/2868/pb182910xc1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

witam

Wrescie mozna normalnie wejsc ,na dogo:lol: bo jedna strone otwieralo mi 5 minut:angryy: poczym komunikat niemozna wyswietlic strony:mad:

Posted

:pDzień doberek .
Super że Emyrek ma sie lepiej:multi: teraz każdy dzień dla Was razem:loveu:jest bardzo ważny .Mona a co u Twojego Pawła Czy przygotowuje sie do operacji czy na razie tylko jakieś leki dostaje

Posted

[quote name='ATLANTYDA']:pDzień doberek .
Super że Emyrek ma sie lepiej:multi: teraz każdy dzień dla Was razem:loveu:jest bardzo ważny .Mona a co u Twojego Pawła Czy przygotowuje sie do operacji czy na razie tylko jakieś leki dostaje[/quote]

Witaj
Termin Operacji wyznaczony na 18 grudnia:shocked!: .Ma odstawione wszystkie leki,czekamy jescze na Rezonans,ktory bedzie mial 27 listopada w Gliwicach.Narazie w domu o tym nawet niewspominam,bo robi sie nieckekawa atmosfera:-(
Ale wierze ze bedzie dobrze.

[quote name='Kincia']Witam ;)....[/quote]
witam
jak tam twoj nowy piesek?:loveu:
[quote name='Agata_B']Witamy ;) ;)[/quote]
Witam milutko

[quote name='Patikujek']Cześć Mona, ale piekne sa bez kiteczek twoje kudłaczki:loveu:[/quote]
Rozczochrance:evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witaj Mona :multi:
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dawno mnie tutaj nie było i niestety nie jestem wstanie nadrobić wszytskuch zaległosci na raz, ale przede wsyztskim chciałam życzyć dużo zdóweczka Emyrkowi, niech choróbsko trzyma się od niego z daleka :mad:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Śliczne kubraczki nabyły Twoje pieseki, my mamby bardzo podobne tylko, ze fioletowe :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]no i przy okazji wyczytałam, ze w K-ce znajduje się giełda zoologiczna, co mnie bardzo ucieszyło, bo musze karmę kupić i różne przybory dla Oskarcia :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przesyłamy pozdrowionka, Oskarcio macha ogonkiem :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Witaj Mona :calus:

Biedny Emyrek, nie wiem nawet co mam napisać :-(

Kubraczki fajne, Arisek też ma czerowne na 4 łapki, ale nie powiem, żeby za nim przepadał. A już na ortalionie to masakra. Nie chce chodzić, tylko ustanie i prosi, żeby mu zdjąć. Na razie niech tę zimę przechodzi w nowym ubranku, bo szkoda mi je zostawiać, a tanie nie było.

[quote]
[URL]http://img125.imageshack.us/img125/7198/pb182908ej9.jpg[/URL]
[/quote]
Widzę sobowtóra Arisa :lol:

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Sara_i_Aris']

Widzę sobowtóra Arisa :lol:[/quote]Faktycznie, tylko że Arisek ma troszeczkę inny wyraz pysia - taki ... uśmiechnięty? No ba :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...