Kasia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Hej Monisiu :loveu: Kubraczki są świetne!!!!! Szkoda, że Fidlasty jest taki wielki i nie bardzo pasuja mu takie ubranka....A nie raz już miałam ochotę Go w coś przystroić ;) TZ ma gesta i za to trza Go chwalić :cool3: Mój to by raczej z ubranym Fidlakiem na spacer nie wyszedł ale wczoraj powiedział, że nie wyobraża sobie teraz życia bez Fidlaka :loveu::loveu: Kciuki za Emyrka wciąż trzymamy i same pozytywne fluidy przesyłamy!!!!
Patikujek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Mona i jak tam Emyrek?? polepsza mu się?? Wycałuj go i wypieść ode mnie:loveu: Męża też pozdrów:)
aniac50 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witaj Mona !Jeżeli masz "na zbyciu" jeden kubraczek ,to może na moją sunię by się nadał?Ona jest malutka,ok. 2-a kg.żywej wagi !Co o tym sądzisz ?Pozdrawiam cieplutko całą Waszą Gromadkę i trzymam kciuki za Emyrka !!!
karika Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witaj Mona powiedz mi gdzie dokładnie jest ta giełda w Katowicach i czy w każdy dzień jest tam czynne,chętnie bym się tam wybrała.Pozdrawiam Ciebie ,rodzinkę i wszystkie Twoje psinki ;) Trzymam kciuki za Emyrka
wtatara Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Mona dzieki za informację. Ale ze mnie Krakowianka , nawet nie wiem gdzie co jest> Pozdrowienia
ATLANTYDA Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :lol: Witamy sie w sobotę . Pozdrowienia dla wszystkich ,dużo zdrówka dla Emyrka . Gdzie ta zoogiełda już kiedyś słyszałam ale dokładnie nie wiem gdzie się znajduje a chętnie bym sie wybrała jak tam takie super gadzety .
tigrunia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Mona .. jak taka obeznana jesteś to może wiesz czy w Bydgoszczy jest taka? Ja wiem tylko o giełdzie ze zwierzaczkami a tam jest tylko jedno stoisko gdzie są jakieś smycze i legowiska, ale nic ciekawego.
Mona4 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='Kasia']Hej Monisiu :loveu: Kubraczki są świetne!!!!! Szkoda, że Fidlasty jest taki wielki i nie bardzo pasuja mu takie ubranka....A nie raz już miałam ochotę Go w coś przystroić ;) TZ ma gesta i za to trza Go chwalić :cool3: Mój to by raczej z ubranym Fidlakiem na spacer nie wyszedł ale wczoraj powiedział, że nie wyobraża sobie teraz życia bez Fidlaka :loveu::loveu: Kciuki za Emyrka wciąż trzymamy i same pozytywne fluidy przesyłamy!!!![/quote] witaj Moje panny kubraczki maja ale chodzic w nich niechca:shake: wiec leza w szufladzie,ale mysle ze jak bedzie porzadny mroz to niebeda protestowac. A jesli chodzi o gest TZ to usmialam sie troche,bo wystarczylo ze sie troche naniego obrazilam,nieodpisywalam na smsy i nieodzywalam ,a on biedny niewiedzial jak sprawe zalagodzic to wybral sie na psie zakupt hihihihi Cwaniak:evil_lol: doskonale zna moje slabe strony hihiihhiih [quote name='Patikujek']Mona i jak tam Emyrek?? polepsza mu się?? Wycałuj go i wypieść ode mnie:loveu: Męża też pozdrów:)[/quote] Emyr znowu jak mlody bog,zobaczymy na jak dlogo.A TZ pozdrowie jak przyjedzie Na świeta. [quote name='aniac50']Witaj Mona !Jeżeli masz "na zbyciu" jeden kubraczek ,to może na moją sunię by się nadał?Ona jest malutka,ok. 2-a kg.żywej wagi !Co o tym sądzisz ?Pozdrawiam cieplutko całą Waszą Gromadkę i trzymam kciuki za Emyrka !!![/quote] mam 2 kubraczki na zbyciu ale to malutkie 1 dobre na sczeniaka Yorka [quote name='karika']Witaj Mona powiedz mi gdzie dokładnie jest ta giełda w Katowicach i czy w każdy dzień jest tam czynne,chętnie bym się tam wybrała.Pozdrawiam Ciebie ,rodzinkę i wszystkie Twoje psinki ;) Trzymam kciuki za Emyrka[/quote] Gielda jest na ZELAZNEj na Zalezu,tam gdzie kiedsy byla gielda kompuerowa. Jest w kazdy PONIEDZIALEK od 15 do 18.. kiedys czeba bylo miec specialna przepustke w tej chwili wystarczy bilet jednorazowy,ale ceny nieznam bo ja wchodze zawsze na stara przepustkę;) [quote name='wtatara']Mona dzieki za informację. Ale ze mnie Krakowianka , nawet nie wiem gdzie co jest> Pozdrowienia[/quote] [quote name='ATLANTYDA']:lol: Witamy sie w sobotę . Pozdrowienia dla wszystkich ,dużo zdrówka dla Emyrka . Gdzie ta zoogiełda już kiedyś słyszałam ale dokładnie nie wiem gdzie się znajduje a chętnie bym sie wybrała jak tam takie super gadzety .[/quote] Jak bede jechala to,ci napisze,mozemy razem jechac,i wejsc na moja przepustke. [quote name='tigrunia']Mona .. jak taka obeznana jesteś to może wiesz czy w Bydgoszczy jest taka? Ja wiem tylko o giełdzie ze zwierzaczkami a tam jest tylko jedno stoisko gdzie są jakieś smycze i legowiska, ale nic ciekawego.[/quote] Tigrunia niemam pojecia ,ale zapytam znajomych oni chandluja na takich gieldach ,moze beda wiedziec .
Mona4 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Sobotnie czesanko:lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img125.imageshack.us/img125/9782/pb182909bc8.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img125.imageshack.us/img125/7198/pb182908ej9.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img125.imageshack.us/img125/2868/pb182910xc1.jpg[/IMG][/URL]
tigrunia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 PSY GÓRĄ ;) Chyba pierwszy raz widzę je bez kitek .. słodkie :loveu:
Asia & Ginger Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [URL]http://img125.imageshack.us/img125/2868/pb182910xc1.jpg[/URL] Słodkości bez kiteczków. :loveu: :loveu: A jaki mają fajny ręczniczek. :cool3:
Mona4 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 witam Wrescie mozna normalnie wejsc ,na dogo:lol: bo jedna strone otwieralo mi 5 minut:angryy: poczym komunikat niemozna wyswietlic strony:mad:
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witaj Mona :multi: Ja cały czas czekam na zdjęcia Coraliczka!! :placz:
Mona4 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 tigrunia:oops: Koralik zostal w niemczech:oops: ale na świeta bedzie na 100%:oops:
ATLANTYDA Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :pDzień doberek . Super że Emyrek ma sie lepiej:multi: teraz każdy dzień dla Was razem:loveu:jest bardzo ważny .Mona a co u Twojego Pawła Czy przygotowuje sie do operacji czy na razie tylko jakieś leki dostaje
Patikujek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cześć Mona, ale piekne sa bez kiteczek twoje kudłaczki:loveu:
Mona4 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='ATLANTYDA']:pDzień doberek . Super że Emyrek ma sie lepiej:multi: teraz każdy dzień dla Was razem:loveu:jest bardzo ważny .Mona a co u Twojego Pawła Czy przygotowuje sie do operacji czy na razie tylko jakieś leki dostaje[/quote] Witaj Termin Operacji wyznaczony na 18 grudnia:shocked!: .Ma odstawione wszystkie leki,czekamy jescze na Rezonans,ktory bedzie mial 27 listopada w Gliwicach.Narazie w domu o tym nawet niewspominam,bo robi sie nieckekawa atmosfera:-( Ale wierze ze bedzie dobrze. [quote name='Kincia']Witam ;)....[/quote] witam jak tam twoj nowy piesek?:loveu: [quote name='Agata_B']Witamy ;) ;)[/quote] Witam milutko [quote name='Patikujek']Cześć Mona, ale piekne sa bez kiteczek twoje kudłaczki:loveu:[/quote] Rozczochrance:evil_lol:
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witaj Mona :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dawno mnie tutaj nie było i niestety nie jestem wstanie nadrobić wszytskuch zaległosci na raz, ale przede wsyztskim chciałam życzyć dużo zdóweczka Emyrkowi, niech choróbsko trzyma się od niego z daleka :mad:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Śliczne kubraczki nabyły Twoje pieseki, my mamby bardzo podobne tylko, ze fioletowe :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]no i przy okazji wyczytałam, ze w K-ce znajduje się giełda zoologiczna, co mnie bardzo ucieszyło, bo musze karmę kupić i różne przybory dla Oskarcia :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przesyłamy pozdrowionka, Oskarcio macha ogonkiem :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Kincia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Mona4'] witam jak tam twoj nowy piesek?:loveu: [/quote] Musi byc dobrze :multi: A bardzo dobrze :loveu::loveu:
Sara_i_Aris Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witaj Mona :calus: Biedny Emyrek, nie wiem nawet co mam napisać :-( Kubraczki fajne, Arisek też ma czerowne na 4 łapki, ale nie powiem, żeby za nim przepadał. A już na ortalionie to masakra. Nie chce chodzić, tylko ustanie i prosi, żeby mu zdjąć. Na razie niech tę zimę przechodzi w nowym ubranku, bo szkoda mi je zostawiać, a tanie nie było. [quote] [URL]http://img125.imageshack.us/img125/7198/pb182908ej9.jpg[/URL] [/quote] Widzę sobowtóra Arisa :lol:
Guest Agata_B Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Sara_i_Aris'] Widzę sobowtóra Arisa :lol:[/quote]Faktycznie, tylko że Arisek ma troszeczkę inny wyraz pysia - taki ... uśmiechnięty? No ba :lol:
Recommended Posts