sisay Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Kochani, ja dopiero jutro bede mogla do nich pojechac (najwczesniej). Niestety, mam za duzo na glowie a z dzieckiem do nich nie pojade bo nic z tej rozmowy nie wyjdzie :roll: Podobno rodzince sie spieszy, tak wiec jutro dam znac :p [edit] Umowilam sie na jutro godz. 16:00 :) Napiszcie prosze, czy mam na cos szczegolnie zwrocic uwage, czy ta sunia ma jakies specjalne potrzeby? Quote
paros Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Ma-ja była u przyszłej pani boksi i przekazała, że ........ [B][COLOR="Purple"]boksia może sie pakować[/COLOR][/B]. :multi: :multi: :multi: Wcześniej pani miała boksię ale .... już za TM. :-( Na Nutkę czeka przemiła pani, boksia będzie mieszkała w domku z ogrodem. :lol: Przyszła pani Nutki chciałaby porozmawiać z domkiem tymczasowym o boksi, jakie jedzonko kupić, zabaweczki ..... i o boksi coś więcej dowiedzieć się :lol: Kiedy Ma-ja wróci to sama wszystko napisze :lol: Quote
Pat.rycja Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Cudownie, ale miała Mała szczęście.:multi: Może trzeba Pani powiedzieć, że niezbędną zabawką jest bullmastiff. Quote
Full House Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 W takim razie berdzo sie cieszymy z nowego ,dobrego domku i za tydzien Nutka sie pakuje:loveu: Czekamy na telefon od nowej włascicielki:cool3: :lol: Quote
Ziutka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Full House.......przyniosłaś Nutce szczęście :multi: :multi: Tak szybko znalazła domek. Więc może po Nutce możesz wziąć inną boksie w potrzebie :cool3: i znowu w ciągu tygodnia znajdzie wspaniały domek :loveu: :loveu: Oczywiście do niczego nie namawiam :oops: Quote
sisay Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 No to jestem, przepraszam ze tak pozno ale sie przeciagnelo :oops: Domek jest super, pani bardzo fajna, kulturalna, ciepla, sympatyczna, rozgadalysmy sie na rozne tematy tak, ze trudno mi bylo wyjsc :) Pani mieszka z dorosla corka, maja domeczek w gorach gdzie jezdza odpoczywac, a w dalszych planach jest drugi boksio do towarzystwa, zeby niuni nie bylo smutno :) Poparlam ten pomysl bardzo i oczywiscie uprzedzilam jak to moze wygladac, ale chyba nie udalo mi sie nastraszyc :p Z ogrodka jest furtka do wielkiego parku, dzielnica domkow jednorodzinnych, ogrodek (ogrodzony, chociaz jeszcze w stanie lekkiego chaosu, bo panie sa swiezo po przeprowadzce i remoncie) odwiedzaja koty sasiadow i dostaja mleczko :loveu: Zaproponowalam wsparcie merytoryczne w przypadku jakichs watpliwosci, klopotow z aklimatyzacja, w ogole jestem pod telefonem w razie czego. Prawde mowiac, bardzo zaluje ze nie chcialyby rodezjana :razz: ale to jest domek zafiksowany i skazany na boksie :evil_lol: No i generalnie zyczylabym wszystkim takich spotkan przedadopcyjnych :) czysta przyjemnosc! Quote
Hippies Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Dziewczyny przepraszam że dopiero teraz ale baaaaardzo się cieszę :loveu: :lol: :loveu: że sunia ma dom :loveu: !!! Quote
Cztery Pory Roku Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witam Wszystkich, których interesuje los Nutki :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Już w najbliższą sobotę osobiście odbiorę Nuti od Pani Agaty, która udzieliła jej schronienia i podarowała morze serdeczności (ogromne podziękowania, Pani Agato- w sobotę osobiście). Nasz dom już czeka na nowego mieszkańca..., choć wciąż krąży po nim, i zawsze będzie, Czworonożny Duch naszej pięknej bokserki- Hery, która po 15- stu latach pięknego życia odeszła od nas za TM...:-( Jej obraz, zapach, urok wciąż tu są i będą, lecz jednocześnie jest też już miejsce na nowego boksera, z którym chcemy dzielić nasz czas...Przygotowane są miski, smycze, zabawki, posłanie,a co najważniejsze- nasze otwarte serca. Nuta to zauważy i odczuje prędko, zamazując w pamięci przykre doświadczenia- nie pozostawimy w jej psiej duszy miejsca na smutek. A za niedługo dołączy do niej drugi bokser- jego adopcja planowana jest za około tydzień. Zatem los Nuty jest już wykrystalizowany, niepokoje o nią wszyscy mogą rozdmuchać...:)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cmok w nos dla mojej dziewczynki...[/FONT] Quote
Pat.rycja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Bardzo mi przykro z powodu Hery [*]:-( .... Cieszę się, żę Nutce się udało, i nawet Brata będzie miała:loveu: . Wie Pani, że Nuta ma też swój wątek na forum molosów-w dziale bullmastiff:p ? Quote
Cztery Pory Roku Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Tak, wiem:) Tam zajrzałam pierwotnie, ukierunkowana przez Panią Agatę, a stamtąd dokonałam skoku tutaj. Nuti ma wielkie szczęście, poświęcono jej wiele uwagi. [/FONT] Quote
Ewusek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam ! bardzo sie ciesze, ze sunia ma juz domeczek :-) dzisiaj na molosach zobaczylam watek Tenora, prosze zobaczyc, moze on moglby byc braciszkiem suni ? Prosze zobaczyc jakie on ma piekne oczy !!! [url]http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=352467#post352467[/url] zycze powodzenia :loveu: Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wspaniale!!!! Oby jak najwiecej ludzi o serduszku otwartym na psią niedolę!!! Quote
Cztery Pory Roku Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Gdyby można, wszystkie boksery objęłabym ramionami,,,niestety nie można :( Planowana adopcja drugiego boksera dotyczy Bosmana- [URL]http://www.bokserywpotrzebie.pl/bosmandzierzoniow.htm[/URL] Trzymam kciuki, by Tenorowi się poszczęściło... Quote
Ewusek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ale trzy boksery to nie to samo co jeden czy dwa :-) wogole 3 to fajna cyfra ;-) (mam 3 suczki i 3 kotki) Quote
Cztery Pory Roku Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Tak, 3 to urodziwa cyfra:) , ale za nią jest 4, 5, 6, 7 (też ma swój urok), 8, 9...., a gdy patrzę na te mordy cudne, to liczba 100 wydaje mi się idealną......Jednak moje mośliwości na "dzień dzisiejszy" pozwalają na uiszczenie cyfry "2". Ale wieści o Tenorze już wysyłam w świat...z wiarą w P.S.- sie, że prędko znajdą się otwarte dla niego drzwi w nowym domu...[/FONT] Quote
paros Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Witamy [B]Cztery Pory Roku[/B] na forum Dogomanii :multi: :multi: To już nie muszę pisać maila z linkiem do wątku Nutki :roll: :lol: Quote
paros Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 To jutro wielki dzień dla Nutki :roll: Quote
sisay Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Powodzenia!! :multi: Trzymam kciuki żeby wszystko przebieglo sprawnie i bez niespodzianek :loveu: Quote
Full House Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku i Nutka sie bardzo nie bedzie stresowac:roll: Sama bardzo to przezywam poniewaz przywiazałam sie do tej kochanej suni,ale wiem ze to bedzie jej ostatnia juz przprowadzka,zaraz sunia pojedzie na szczepienia a pozniej do mnie na chwilke wroci aby potem pojechac do domku-TEGO NA ZAWSZE... Quote
_beatka_ Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witamy Cztery Pory Roku na dogomanii ależ się nutce poszczęścilo z takim super domkiem:multi: bardzo dziękujemy:loveu: a Nutce życzę wszystkiego najlepszego w nowym domku:multi::multi::multi::multi: Quote
Full House Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 NUTKA POJECHAŁA DO NOWEGO DOMKU :multi: A TO JEJ NOWA RODZINA I P.JOANNA Z FUNDACJI "MAJA" [IMG]http://images25.fotosik.pl/54/0b154e15f4a48648.jpg[/IMG] Quote
Ulka18 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ale wspaniala Rodzinka :multi: :multi: :multi: Nutka swietnie trafila :loveu: :loveu: :loveu: Sorry za offa :oops: Beatka z Krakowa ma wolny domek dla boksia lub boksi. Prosze o wiadomosc do Beatki , nick 'Foksia i Dzekus' Quote
paros Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Ale fajną rodzinkę ma Nutka :multi: :multi: A ten chłopczyk to też z nowej rodzinki, czy "tymczasowy opiekun"?? ;) Ciekawa jestem jak Nutka powita swój nowy domek :roll: Quote
Pat.rycja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='paros']Ale fajną rodzinkę ma Nutka :multi: :multi: A ten chłopczyk to też z nowej rodzinki, czy "tymczasowy opiekun"?? ;) Ciekawa jestem jak Nutka powita swój nowy domek :roll:[/quote] Bardzo fajna rodzina, i jeszcze jeden 'Brat Bokserowy' będzie:p Chłopczyk to synek Agaty. Nie wiem, czy został, czy z Nutką pojechał:cool1: Quote
Recommended Posts