Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunia robi postepy z godziny na godzine, pozwoliła mi zajrzec do uszu juz wiem napewno ze to nie swierzb ale nie lubi aby ja ktos tam dotykał i zagladał ,u weta okaze sie czy nic jej nie jest;) poznałam ja z Fredem ladnie sie bawia Fred uwielbia bokserki wiec jast nia zauroczony:cool3: oprocz tego byłam z nia własnie na spacerku w lesie bardzo jej sie podobało biegała bez smyczy bardzo sie pilnowała i była grzeczna ,poznała pieski sasiadow jest miła i nieagresywna:multi: Do gory kochanie:multi: :multi: :multi:

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Full House.........chciałabym Ci jeszcze raz bardzo podziękować za wspaniały DT dla Nutki.....
Widać po pierwszych zdjęciach suni, że ten jej dotychczasowy domek nie był rzeczywiście najlepszym domkiem :mad: :mad:
Ale później to szaleństwo jak biegała..........cała szczęśliwa :loveu: :loveu:

Dzięki raz jeszcze :lol:

Posted

[quote name='Full House']jeszcze jutro wstawie dzisiejsze fotki z zapoznania z fazerkiem i ze spacerku w lesie;)[/quote]

Phi. A dlaczego dopiero jutro? A z Tulą Terminatorem będziesz Nutkę zapoznawać?:razz:

Posted

dzwoniła do mnie pani Joanna z fundacji Maja ze domek prawie gotowy maja do mnie niebawem zadzwonic ci ludzie ktorzy chca ja wziasc to bede wiecj wiedziec wiem ze ma miec dom z ogrodem:multi:

Posted

[quote name='Full House']dzwoniła do mnie pani Joanna z fundacji Maja ze domek prawie gotowy maja do mnie niebawem zadzwonic ci ludzie ktorzy chca ja wziasc to bede wiecj wiedziec wiem ze ma miec dom z ogrodem:multi:[/QUOTE]

Właśnie poprosiłam Ma-ja o wizytę przedadopcyjną i czekamy na wyniki :roll: Domek jest na Śląsku ;)
Trzymajmy kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: