Imka1982 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Witam serdecznie. Mam nadzieje na znalezienie tutaj pomocy:)Jesienia zeszlego roku zaadoptowalismy szczeniaka. Lucky przyjechal do nas z greckiego schroniska jako 4 miesieczny szczeniak. Nikt nie wie do konca kto byl mama a kto tata:)Nasza pani weterynarz stawiala na setera angielskiego. Ale troche jak na "anglika" jest za maly i za malo nakrapiany. Z wygladu bardzo podobny do setera irlandzkiego i z charakteru 100% pies mysliwski ale ekspertem nie jestem:) Moze znajda sie na forum znawcy i pomoga nam rozwiklac ta zagadke;) Dziekuje z gory i pozdrawiam wszystkich. Quote
Czekunia Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Jak dla mnie trochę przypomina spaniela bretońskiego, zwłaszcza na ostatnim zdjęciu :). W każdym bądź razie jest przepiękny! Quote
Imka1982 Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Jak dla mnie trochę przypomina spaniela bretońskiego, zwłaszcza na ostatnim zdjęciu :). W każdym bądź razie jest przepiękny! Witam i dzieki za zainteresowanie;) Faktycznie podobny. Co jest dziwne ze nasz Lucky z calego miotu, jako jedyny jest rdzawo bialy a jego rodzenstwo czarno biale:) Nasz psiak ma wyraziste plamy a jego rodzenstwo jest wiecej dereszowate:) Quote
Clavia Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 też mi podchodzi pod bretona, ewentualnie mógł mieć w genach setera irlandzkiego czerwono białego ;) Quote
mazui Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 w sumie to jest mieszaniec ale faktycznie spaniela nieco przypomina Quote
Recommended Posts