Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ucałowana :D  dziekować.  mini pit bull czyli kila ma extra kły a czarnej wyłażął stałe i to jeden za drugim obawiam ze sie ze za szybko dzis wet sparawdzał juz 3 ma stałe  waży 14,5 kg wzrost wysokość 43 okresilenie weta wyżełek :D goniją ja w góre strasznie 

Posted

ucałowana :D  dziekować.  mini pit bull czyli kila ma extra kły a czarnej wyłażął stałe i to jeden za drugim obawiam ze sie ze za szybko dzis wet sparawdzał juz 3 ma stałe  waży 14,5 kg wzrost wysokość 43 okresilenie weta wyżełek :D goniją ja w góre strasznie 

To kobicie się spieszy noo :)

Posted

haha chłopa słuchasz przestań schowaj chłopa do szafy niech tam siedzi :D

a teraz z innej bajki 

Siedzisz tyle godzin szyjesz wielkie legowisko z mysila w konicu sie wyspie... I co?? Kladziesz sie do łóżka nie mija minuta i z lewej masz Rudą z prawej Czarną i weś się człowieku wyśpij ..

chyba pujde do ich wyra 

34rgh6p.jpg

a ten widok to marzenie żeby choć jedna noc tak wyglądała

20kt21d.jpg

Posted

haha chłopa słuchasz przestań schowaj chłopa do szafy niech tam siedzi :D

a teraz z innej bajki 

Siedzisz tyle godzin szyjesz wielkie legowisko z mysila w konicu sie wyspie... I co?? Kladziesz sie do łóżka nie mija minuta i z lewej masz Rudą z prawej Czarną i weś się człowieku wyśpij ..

chyba pujde do ich wyra 

34rgh6p.jpg

a ten widok to marzenie żeby choć jedna noc tak wyglądała

20kt21d.jpg

Haha bosko <3 Wszyscy w stadzie powinni spać razem :P Więc ty u nich lub one u Ciebie hah

Ja popełniam błąd bo sama pozwalam Shili spać ze mną i z Abby.. ciekawa jestem jak to będzie jak urośnie (o matko)

Posted

tadam jutro minie  13 luteg i to w piatek 4 miesiące  :D 

wieczorna zabawa w piratów Hapsiuta na początku bała sie statku a potem zdejmowała Kubie ludziki z niego 

2cz252v.jpg

fxcygp.jpg

dobranoc :)

2d9wwbc.jpg

Posted

hahah podejrzewam zeby nie wzrost i gabaryty zeby zrobic podmiane nikt by sie nie kapną prucz Kuby 

heh eno tak Nasze :D

Pewnie w spaniu i zachowaniu różnicy nie ma :) Ale wiek i białe znaczenia :(