Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

Szukam inspiracji na kolejne wakacje z pupilami.

Chcielibyśmy wybrać się samochodem nad morze.

Myślimy o Bułgarii, Chorwacji, Włoszech, Francji.

Czy możecie polecić jakieś fajne miejsca - sprawdzone? nad wodą?

tam gdzie nie wyrzucą nas z knajpki z psem, gdzie na plaży będzie można się spokojnie ulokować.

Nasze gady to 2 JRT, podróżowały już nie raz więc są wychowane i grzeczne.

Chętnie nocleg + wyżywienie.

Z góry dzięki za pomoc!!

Posted

A może Grecja?Świetne miejsce na letni urlop.
Też mamy dwa psiaki (WHWT )jeździmy z nimi dosłownie po całym kraju.
Jak dotychczas wszystkie miejsca są dla Nas przyjazne.

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Podepnę się pod temat, bo co prawda nie mamy (niestety JUŻ) dwóch psów, ale jedną małą rozrabiarę rasy york. Dotychczas wakacje spędzaliśmy zawsze razem, ale tylko w PL. Raz wyjechaliśmy bez niej do Egiptu, ale były to najgorsze moje wczasy w życiu bo ciągle o niej myślałam i jeszcze tel opiekunów, że pies nie je, nie pije, ma biegunkę i leży pod drzwiami... ahhh nie chcę tego powtarzać już nigdy  i zawsze ona będzie jeżdzić z nami.

W grę nie wchodzi samolot, bo psa w luku bagażowym nie zostawię- umarłaby ze stresu, a ja zaraz za nią. Pojedziemy samochodem. Wybieramy się w czerwcu, żeby nie było bardzo gorąco dla niej, a jednocześnie na tyle ciepło, żebyśmy my nacieszyli sie słońcem i opalil facjaty:D

Polećcie coś proszę, bo mam mętlk w głowie. W grę wchodzą:Grecja (tylko takie miejsce gdzie lądem dotrzemy:), Włochy, CHorwacja, bułgaria. Hiszpania nie, bo tam jedziemy w lutym do rodziny . Pies mały (york), podróżowac lubi, jeździ z nami często trasy Kraków-Gdynia, albo Białystok jak jedziemy w interesach tam.  Z samą podroża nie mam żadnego stresu że pies źle zniesie- zniesie dobrze . Chcemy zrobić 1 przystanek w Austrii i zostac 1 noc, ale tutaj nie mam wymagań dużych bo w koncu to 1 nocleg.

GDzie przyjaźnie spojrzą na psa na plaży, a może taplającego się w morzu ? Mała będzie większość czasu w mieszkaniu , ale przecież musza być spacery wspolne. Co byście poradzili, bo w zagraicznych wojażach z psem, jestem zielona. Mała ma paszport i wszystkie szczepienia.