Ulka18 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='marillka']własnie cisza... bo nikt nie był w schronisku i nikt nie wie czy tam jest ten pies![/QUOTE] W Debicy mieszkam tylko ja oraz Siostra. Jak juz pisalam na poprzednich stronach nie moglam zlapac kontaktu z Siostra ani mailowego, ani telefonicznego. Napisalam przed chwilka pw, mam nadzieje, ze Siostra sie tutaj zjawi. NIKT NIE BYL W SCHRONISKU - gdybys uwaznie czytala poprzednie strony, to bys zauwazyla, ze mam skrecona noge i NIE moge chodzic, bo mam zalozona szyne. A do debickiego przytuliska mozna isc raz w tygodniu, w chorych godzinach 13-14. Nawet jakby byla zdrowa to nie mam szans tam podjechac. Dlatego prosilam Siostre, ktora stale co tydzien oglasza przytuliskowe pieski w lokalnej prasie. Quote
Siostra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witam, Byłam w schronie w poniedziałek. Terriera już nie ma, teraz dzwoniłam i dowiedziałam się, że został zaadoptowany przez rodzinę z Pilzna. No, to już macie jasność. Pozdrawiam. Quote
Siostra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='magda_f']pies byl "hodowany" z mysla o sprzedazy go strazy granicznej , ale nie sprawdzil sie na testach=-bal sie wystrzalow i to go zdyskwalifikowalo.[/quote] magda, skąd masz takie informacje? Quote
Ulka18 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [SIZE="4"]Aga, dzieki za sprawdzenie. [/SIZE] :buzi: Ja jestem od kilku dni wylaczona z normalnego zycia i nie mialam jak sprawdzic. Quote
Siostra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Ulka18'][SIZE=4]Aga, dzieki za sprawdzenie. [/SIZE]:buzi: Ja jestem od kilku dni wylaczona z normalnego zycia i nie mialam jak sprawdzic.[/quote] Drobiazg:) Quote
marillka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 bardzo dziękuje :) ciesze się że pies ma dom nie było moim celem atakowanie nikogo i obwinianie kogokolwiek jeżeli ktokolwiek poczuł się skrzywdzony moim stwierdzeniem że "nie ma kto iść do schroniska" to przepraszam - nie zamierzałam atakować tym bardziej osób które pomagają innym życzę powrotu do zdrowia :) Quote
rita60 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Siostra']Witam, Byłam w schronie w poniedziałek. Terriera już nie ma, teraz dzwoniłam i dowiedziałam się, że został zaadoptowany przez rodzinę z Pilzna. No, to już macie jasność. Pozdrawiam.[/quote] Powiem jedno,najwazniejsze,ze piesio znalazł domek:multi: :multi: :multi: pozdrawiam. Quote
Recommended Posts