Jump to content
Dogomania

Airedale terrier Debica (podkarpackie) okolo 1,5 roku / w nowym domu!

Recommended Posts

Posted

[quote name='marillka']własnie cisza...

bo nikt nie był w schronisku i nikt nie wie czy tam jest ten pies![/QUOTE]

W Debicy mieszkam tylko ja oraz Siostra. Jak juz pisalam na poprzednich stronach nie moglam zlapac kontaktu z Siostra ani mailowego, ani telefonicznego. Napisalam przed chwilka pw, mam nadzieje, ze Siostra sie tutaj zjawi.

NIKT NIE BYL W SCHRONISKU - gdybys uwaznie czytala poprzednie strony, to bys zauwazyla, ze mam skrecona noge i NIE moge chodzic, bo mam zalozona szyne. A do debickiego przytuliska mozna isc raz w tygodniu, w chorych godzinach 13-14. Nawet jakby byla zdrowa to nie mam szans tam podjechac. Dlatego prosilam Siostre, ktora stale co tydzien oglasza przytuliskowe pieski w lokalnej prasie.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
Byłam w schronie w poniedziałek. Terriera już nie ma, teraz dzwoniłam i dowiedziałam się, że został zaadoptowany przez rodzinę z Pilzna.
No, to już macie jasność. Pozdrawiam.

Posted

[quote name='magda_f']pies byl "hodowany" z mysla o sprzedazy go strazy granicznej , ale nie sprawdzil sie na testach=-bal sie wystrzalow i to go zdyskwalifikowalo.[/quote]

magda, skąd masz takie informacje?

Posted

[quote name='Ulka18'][SIZE=4]Aga, dzieki za sprawdzenie. [/SIZE]:buzi:
Ja jestem od kilku dni wylaczona z normalnego zycia i nie mialam jak sprawdzic.[/quote]

Drobiazg:)

Posted

bardzo dziękuje :)

ciesze się że pies ma dom

nie było moim celem atakowanie nikogo i obwinianie kogokolwiek jeżeli ktokolwiek poczuł się skrzywdzony moim stwierdzeniem że "nie ma kto iść do schroniska" to przepraszam - nie zamierzałam atakować tym bardziej osób które pomagają innym

życzę powrotu do zdrowia :)

Posted

[quote name='Siostra']Witam,
Byłam w schronie w poniedziałek. Terriera już nie ma, teraz dzwoniłam i dowiedziałam się, że został zaadoptowany przez rodzinę z Pilzna.
No, to już macie jasność. Pozdrawiam.[/quote]
Powiem jedno,najwazniejsze,ze piesio znalazł domek:multi: :multi: :multi: pozdrawiam.