Kawa01 Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Wydaje mi się, że wyraziłam się dość jasno ? Sika na dworze chwalisz psa. Sika na mate ignorujesz. Sika po za matą mówisz stanowcze "nie" i dajesz go na mate. Gdy gryzie i skacze używasz tych samych słów. No właśnie się zastanawiałam, czy w tej sytuacji też "nie". Dzięki :) Quote
AgLusia89 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ja już mam nagranych ludzi na spacery :D Jedną użytkowniczkę stąd, a nawet dwie. Chcę żeby pies miał się z kim bawić, a kiedy będzie sobie latać po polach ja chcę sobie pogadać z koleżankami :) Ale samotne spacery też będą, uwielbiam. Quote
Kawa01 Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Chcesz być spacerowiczem samotnikiem czy dla dobra psa znajdziesz sobie ludzi z psami z którymi można się bawić ? Mam juz upatrzonych ludzi do zabawy z psem ;) Nawet też się trafił szczeniak w podobnym wieku, ciut starszy. Quote
AgLusia89 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ja już mam nagranych ludzi na spacery :D Jedną użytkowniczkę stąd, a nawet dwie. Chcę żeby pies miał się z kim bawić, a kiedy będzie sobie latać po polach ja chcę sobie pogadać z koleżankami :) Ale samotne spacery też będą, uwielbiam. Quote
Kawa01 Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Wiem, już o czym zapomniałam, ale w porę sobie przypomniałam :D Poskakać przy psie, żeby wiedział, że człowiek rusza się nie tylko przód-tył, ale też w górę ;) I komenda zejdz, żeby szybko opanować przywłąszczanie sobie kołdry ;) Quote
Recommended Posts