Wilczocha Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Kupiłam na e-pies nogę wołową za 8 zł, ale mój pies nie chce jej gryźć. Boi się jej, nawet patrzeć nie chce.. Dlatego czy ktoś chce odkupić taką nogę ? Najlepiej Kraków. Quote
Ares_biz_pl Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Prawdopodobnie nie trafiłaś w gust swojego psa,polecam zamiast nogi wołowej postawić na zdrowe i pożywen kabanoski,z doświadczenia wiem że każdy pies je uwielbia:) Quote
Wilczocha Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Z tego co zauważyłam to francuski piesek z niej. Ona to by zjadała tylko same rarytasy, a na taką nogę wołową nawet patrzeć nie chciała. Ciekawe co powie na nogę sarny, bo zamierzam jej kupić :) Quote
Ares_biz_pl Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ciężko przewidzieć,każdy piesek tak samo jak człowiek- ma swój gust i smak więc musisz próbować róznych rarytasów,akurat noga sarny spokojnie do nich należy i nie znam psa któremu by to nie posmakowało:) Quote
Wilczocha Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 I masz racje nogę sarny zjadła z apetytem, ale jednak nie będę jej tego kupować ponieważ bardziej łyka niż gryzie i po jakimś czasie zwymiotowała niepogryzione racice. Quote
gryf80 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 wilczocha to wiadomo dlaczego twój pies ma wieczny problem z wymiotami,i nie jesdt to wina bioprazolu.tymi kawałkami kosci mogłaś"załatwić"psi żołądek Quote
Wilczocha Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Te kawałki racic zwymiotowała zanim zaczęła dostawać bioprazol. A noga to była taka: http://www.e-pies.eu/sarnina/920-noga-sarny-1szt-dl-ok-35cm-naturalny-gryzak.html Cały czas się uczę co jej podawać a co nie. Quote
gryf80 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 przy wrazliwym żoładku twojego psa wogóle zrezygnowałaby z tego typu gryzaków-same puste gnaty nic nie warte,lepiej ucho swińskie czy wołowe dać Quote
Ares_biz_pl Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Po świnskim uchu może meić takze biegunkę jeżeli ma wrażliwy żołądek,spotkałem się z już tym wielokrotnie,więc faktycznie zachowaj ostrożność a z czasem nauczysz się co jej podawać a czego na pewno unikać:) Quote
Recommended Posts